Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Cum vă petreceţi voi weekend-ul? (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/138666-petreceti-weekend.html)

DTH 18-10-09 11:28

Re: Cum vă petreceţi voi weekend-ul?

Eu weekend-ul asta am stat acasa , am facut treaba , am rupt tastatura de la jocuriile PC , am fost in club @ twice ( m-am destrabalat cat am putut pe acolo ) , am venit acasa , am dormit si acuma stau ...sa vedem cum il termin si pe asta :))

scturoag 18-10-09 11:57

Quote:

Originally Posted by DOHC16 (Post 2728500)
bine ai venit in bucuresti

Pasiunea asta nu o am de cand am venit in Bucuresti ... de mai demult :lol:

On: weekend-ul asta ... nasol... : plimbat cu motoru' ... am cazut cu motoru' (prima oara in viata mea, si a durut :lol: ) .... si stat in casa ca e frig si ploua afara ....

KAY_ 18-10-09 12:01

Doar ti am urat bine ai venit !

GJ 64 GAB 18-10-09 16:05

Păi vineri: Venit acasă de la scoală, intrat pe 4Tuning forum, apoi māncat, apoi un papir că nu mai fumasem de aproape o zi īntreagă, apoi somn, apoi forum, apoi disco, ture cu maşina, īntors de la disco, iar forum pānă la 6 dimineaţa!...

Sāmbătă: Trezit pe la 13, 14...māncat, forum, somn, apoi māncat, fumat două, trei, chiar patru papire, forum, apoi pe la un vecin ( şi la el tot pe forum am stat ), apoi māncat şi plecat la o nuntă, īntors de la nuntă pe la 5, intrat pe forum pānă la 5:50, apoi somn!...

Duminică: Trezit la 16, māncat, forum, acum mă duc să bag multe papire la un vecin şi apoi mai văd eu ce fac, că afară PLOUĂ!!!! :sad:

VladM 18-10-09 19:34

Vineri:Scoala,Acasa,Disco(la 2 departare de prietena ma sarutam cu fosta),acasa,somn. Sambata:Plimbare cu motorishca cu scturoag,apoi putin din bong,acasa,The Godfather 1.
Duminca:Iesit in oras sa caut un telefon sa cumpar,despartit de prietena,venit acasa vazut The Godfather 2,intrat acum pe forum,plecat sa ma uit la Godfather 3,somn :)

DTH 28-10-09 18:14

Weekend-ul asta am fost pana la Brasov sa-mi cumpar o macheta \:D/ , am stat putin dupaia am facut niste poze dupa care am plecat la Bucuresti. Duminica spre luni am stat de la 8 seara pana la 6 dimineata la poker la mine acasa cu prietenii :))) prima seara record , bine ca a fost frumos nu pot sa zic ca nu , in rest ...astept cu nerabdare weekend-ul asta ...se anunta un mega party ;x

scturoag 28-10-09 18:39

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 2759607)
astept cu nerabdare weekend-ul asta ...se anunta un mega party ;x

Si eu :D
La mine se anunta maine mega party...
Vineri + sambata ... stau cu prietena ca imi face capu' patrat..
Duminica plec la Bucuresti...

Perfect ! :D :lol:

All times are GMT +2. The time now is 13:49.

- Copyright 2026 4Tuning