![]() |
Re: ....
Quote:
:lol: pai....lasa ms ... vad eu ce fac :lol: :lol: :lol: ms :wink: |
Buna treaba mai baieti... O sa afle toata Europa ce e prin Romania.
4Tuning! :tenisclap: |
Pe partea de sunet ...cu siguranta putem sa va ajutam cu ceva mah baieti. :wink:
In orice caz nu trebuia sa ne spuneti ...o sa ma usuc de nerabdare pana atunci ............. |
SUper, abia astept! Va fi petrecerea comunitatii 4tuning ROMANIA :D Cu siguranta nu o sa lipsesc :peace: Asta da lansare !
|
unde se tzine petrecerea? si o liniutza ceva nu se face pe acolo ?
|
Re:
Quote:
R3SP3KT! |
meet you there. 8)
|
Ne vedem acolo :twisted: Si sper ca fiecare sa isi etaleze ce are mai \"frumos\" in garaj 8)
|
vom fii prezenti :wink:
|
cine va rata evenimentul asta inseamna k nu are nimic in comun cu lumea auto de la noi...
bahaos sa fie :lol: |
Pai asta e un lucru bun....
poate ajung si eu la eveniment |
Si Hunedoara pregateste o surpriza..
Deabia astept 8) |
si bacaul ar pregati ceva frumos. acuma nu depinde de mine. eu voi pregati o surpriza anul viitor. na. ce sa fac si eu. anul viitor o sa venim cu ceva frumos, ca sa aratam ce poate bacaul. de la acest eveniment nu trebuie sa lipseasca nimeni, chiar si bunica cu spaca 4tuning pe cap, si catelul care are desenat Nos pe burtica. eu zic ca va fi prea tare. o intrebare. vor fi acolo fete care sa le pun langa masina mea sa fac poze? asha sa moara cineva de invidie.
|
Ne vedem acolo.
|
Cum am mai zis , super tare eveniment ,,, DAR TOTUSI >>> UNDE SE GASESC INVITATII , BILETE ???
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:05. |
- Copyright 2026 4Tuning