Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Galati / Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila.html)
-   -   Indemanare 12 SEPTEMBRIE MAK MOTORSPORT BRAILA (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/137323-indemanare-12-septembrie-mak-motorsport-braila.html)

Catalin_br 07-09-09 14:47

Re: Indemanare 12 SEPTEMBRIE MAK MOTORSPORT BRAILA

...mai greu cu organizat liniute..f f f f f multe lucruri pot merge rau..[/QUOTE]

intradevar, dar la lini sar strange mult mai multe masini s cu siguranta mai multi spectatori.De spectacol nu mai zic!
sa ne multumim s cu putin decat deloc!
succes la organizarea!!

ZerO_CooL 07-09-09 17:15

N-as zice ca o cursa de indemanare e putin, daca ar fi sa aleg dintre indemanare si accelerare, as alege-o pe prima. Chiar daca, pentru multi, o cursa de indemanare nu prezinta interes, nu cred ca e neaparat rau ca nu se inscriu foarte multe masini si ca nu vin foarte multi spectatori.

CRC'ul 07-09-09 17:49

@ zero cool ...corect;)

E un alt fel de spectacol decat la liniute...si zic eu necesita ceva mai multa pricepere din partea soferului...si de asemenea necesita si o masina modificata NU doar la motor ( cum se intampla la liniute) are mai multe sanse sa te "bage in gard" asta f f f puternica decat una mai putin puternica dar modificata echilibrat ( motor + franare + suspensie )

ca de fiecare data la Braila nu ducem lipsa de concurenti..doar ca mi-ar fi placut sa ajunga masini de la mai multe cluburi din tara...sa iasa un fel de chalange asa intre cluburi. Poate la urmatorul !! :) sper

PS eu personal particip si la indamanari dar si la linii in aceeasi masura ..nu ratez nici o sansa sa rup masina ;)..a nu se intelege gresit iubesc liniile doar ca nu suport traficul de zi...

Snapy_xxl 07-09-09 18:50

Sper ca pana sambata sa se indrepte vremea. Daca nu, sa vedem si partea plina a paharului: carosabilul umed o sa dea un plus de spectacol probei :D

ZerO_CooL 07-09-09 19:37

Cu cat e mai putina aderenta, cu atat se vede mai bine cine stie... Oricum, asta e unul dintre avantajele indemanarii, se tine indiferent de vreme.

Catalin_br 07-09-09 19:41

Pt mn unul tot ce inseamna eveniment auto prezinta interes indiferent de tipul probelor.S voi fii prezent oricum.Momentan ca spectator s p viitor sper ca si participant.
bft s succes in continuare

CT-88-GRG 08-09-09 08:39

FANATIK MOTORSPORT CONSTANTA vor fi si ei prezenti pe data de 12 la eveniment cu cel ptin 3 masini la linia de start

and3yu 08-09-09 19:03

Eu sper sa ploua vineri seara :) Abia astept evenimentul!

https://www.youtube.com/watch?v=ycw8kKnGNEc

Snapy_xxl 08-09-09 20:33

Chiar asa, o sa fie si announcer?

CRC'ul 08-09-09 23:45

absolut...:)

CRC'ul 08-09-09 23:46

Quote:

Originally Posted by CT-88-GRG (Post 2620646)
FANATIK MOTORSPORT CONSTANTA vor fi si ei prezenti pe data de 12 la eveniment cu cel ptin 3 masini la linia de start

va asteptam...poate bem si un brifcor dupa...;)

iMAGiNE 09-09-09 03:47

Announcerul nostru are papagal frateee... :)

CT-88-GRG 09-09-09 16:07

Quote:

Originally Posted by CRC'ul (Post 2623383)
va asteptam...poate bem si un brifcor dupa...;)

bem si mai multe u e prbl :)) ne vedem cu sigurantza acolo ;)) poate ne aratzi si braila si ne revansham cand venitzi si voi aici va aratam ctza :))

CRC'ul 09-09-09 17:47

va asteptam..

am rugat un moderator sa ne ajute cu poll-ul, initial a fost facut din greseala sa se inchida vineri la 12:00 dar era prea tarziu pt noi asa ca el se va inchide joi seara pe 10 septembrie ora 12:00, deci care mai aveti chef sa votati..bagati acum..pana maine seara.

CRC'ul 09-09-09 17:53

tocmai am vb cu unul din sponsori si ne-a promis ca v-om avea un profesionist care va filma tot evenimentul profi style..deci vom putea beneficia de magia DVD-ului...pentru amintiri :))

PS Merci Meganis ;)

All times are GMT +2. The time now is 12:07.

- Copyright 2026 4Tuning