![]() |
Re: E46 - kox's coupe
SALUT KOX 24 ASA ESTE CUM ZICI
|
salut...am vazut k mi-ai raspun pe topicul style e46...merci mult!
eu am jante 8jx18 pe fata cu cauciucuri 215/45/18 ca n0am gasit 215/40.18:( si pe spate am 9jx18 cu 245/35/18...si am suspensia stock pe masina si as avea mai multe intrebari...ca am vazut ca tie masina iti sta destul de bine pe strada...si cand mergi cu ea si cand sta pe loc! vreau sa stiu ce suspensie ai pe ea si ce firma e si daca stii cu cat e lasata pe fata si pe spate? si daca nu cumva iti atinge spatele...ca mie cu 9j imi atinge la orice hop:(, iar tu ai zis ca ai 10j...:| ai umflat aripile, sau ce i-ai facut pe spate? ajuta-ma si pe mine cu un sfat, ceva! multumesc |
probabil are etul care trebuie pt 10j pe masina lui.cred k 41 ar fi nu sunt sigur...
|
..foarte frumoasa masina..sa ai noroc de ea si pastreazo cat mai originala..bafta!
|
Quote:
de lasata am lasato cam o palma nu stiu sa ati spun exact.ideea este ca mai pot sa o las o palma.si ami freaca un pic la hopuri. am avut si eu inainte de 9 pe spate si nu a frecat de loc cu aripile normale nefacute. rotile tale inseamna ca nu au et ce trebuie.este mic.normal daca ai pe 9 latime cu un et de 35 sau 40 nu ar trebui sa ai nici o problema.mai ales cu 245/35. probabil rotile tale au un et adecvat pt seria 5,7 |
am rotile pe spate 9j et 20 si pe fata 8j et 24...
au et-ul cam mare!crek pt seria 5 sau 7 cum ai zis u...si suspensia jom cat te-a costat??esti multumit de ea?? |
si arpopo...jantele tale cat te-au costat?si daca erau si negre...
|
Quote:
|
Quote:
|
si nu stii daca imi dauneaza la masina??sa stiu sa le dau...sa-mi iau altceva...
|
Quote:
|
freaca foarte rar...dar cam incepe sa ma streseze cand mi-e lumea mai draga...
o sa fac niste poze si o sa le pun sa vezi cum sunt si cum stau pe spate pe masina... merci mult pt sfaturi...o sa-ti postez cateva poze cat mai curand |
7 Attachment(s)
poze cu masina de care iti ziceam mai sus!
pozele sunt facute inainte s-o duc la RAR si cand am luat-o...acum are numere normale |
arata super
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:46. |
- Copyright 2026 4Tuning