Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1300 - Prima mea masina... Si am planuri mari cu ea! (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/136018-dacia-1300-prima-mea-masina-planuri-mari.html)

Mandeologul 04-09-09 10:28

Re: Dacia 1300 - Prima mea masina... Si am planuri mari cu ea!

1 Attachment(s)
Imi spune cinve cum imi scriu linkul de la site acolo sub ce postez? Signature sau nush cum ii zice ca nu gasesc niciunde.

Wlad 04-09-09 14:59

vezi ca ai in stanga sus .."USER CP" dai click apoi vezi ca ai in stanga pe albastru sub "YOUR CONTROL PANEL" la settings&options "EDIT SIGNATURE" scrii acolo ce vrei si dai save signature:D..sper ca ti-am fost de ajutor

Mandeologul 07-09-09 14:25

9 Attachment(s)
Inca niste poze cu insonorizarea masinii. Am spalat cu bine degresant, am lasat sa se usuce, am dat un strat de grund, si acum cu vopsea cauciucata insonorizanta. Sper sa termin maine si apoi ne apucam de astupat gaurile in praguri ca nu le schimb. Vreau sa mut barele jos la linia caroseriei sa le lipesc de caroserie si sa le vopsesc galbene. Apoi sub ea o banda de cauciuc sau plastic ca la golf 3, aparatoare sau cum ii zice. In spate in acest caz pun numarul mai jos si in locul actual al nr va fi scris din cifre metalice (sunt la baumax de pus pe usi) 1300. sper sa fie ceva frumos.

Ceva pareri sau segestii... sunt binevenite.

bv58bar 07-09-09 23:33

Da domne aripiile fata jos ca acolo sigur e rugina.Bafta cu proiectul si pacat cu nu vrei s-o faci old school muscle. Ce n-ar da altii sa aiba o 1300 cu atatea repere originale :cry:

andi_cimpean 08-09-09 00:03

am vazut ca admirai grila lui Luci (JAF)

cauta aici pe forum la vanzari/cumparari, sigur vei gasi ;)

Mandeologul 08-09-09 00:08

Da exact, o grila in genul lui Luci sau Wrc miar placea la MAXIM!!! ms de pont

Carnacior 08-09-09 03:50

nu stiu cat de actualitate e siteu dar uite http://www.alfaromtrans.ro/index.php...product_id=169

Mandeologul 10-09-09 22:03

Quote:

Originally Posted by Carnacior (Post 2620457)
nu stiu cat de actualitate e siteu dar uite http://www.alfaromtrans.ro/index.php...product_id=169

Super tare, dar nu vad daca este in euro sau lei.

Vreau sa va intreb ceva... se pot scoate prezoanele de la dacie, apoi puse altele mai lungi si niste distantiere de vreo 2, 2.5, 3 cm? Mentionez ca e clar ca le vreau de calitate. A mai facut cineva asa?

BR_87_BJA 10-09-09 22:27

daca tu crezi ca mascareala aia ce faci tu acolo e pregatire pt vopsire te inseli amarnic.bag-o intr-un atelier de tinichigerie si demonteaz-o toata si reparo daca vrei sa faci ceva frumos.

Mandeologul 10-09-09 22:28

Quote:

Originally Posted by BR_87_BJA (Post 2629192)
daca tu crezi ca mascareala aia ce faci tu acolo e pregatire pt vopsire te inseli amarnic.bag-o intr-un atelier de tinichigerie si demonteaz-o toata si reparo daca vrei sa faci ceva frumos.

Lasa ca o fac perfect, o sa vezi, cei din ateliere isi bat joc de dacii, nu si de a mea, si decat sa le dau bani lor, ca pana la urma cei asa greu frate???

BR_87_BJA 10-09-09 22:33

sa stii ce este greu sa faci o masina din starea in care este ea sa arate perfect.necesita multa munca si multa atentie.eu am modificat tigaia mea din '98 i-am pus bord cn am reparat-o pe unde era indoita si am vopsito toata.si a fost foarte mult de munca.

Mandeologul 10-09-09 23:12

Quote:

Originally Posted by BR_87_BJA (Post 2629202)
sa stii ce este greu sa faci o masina din starea in care este ea sa arate perfect.necesita multa munca si multa atentie.eu am modificat tigaia mea din '98 i-am pus bord cn am reparat-o pe unde era indoita si am vopsito toata.si a fost foarte mult de munca.

Te cred... Si mai cred ca si tigra nu era chiar asa dustrusa ca dacia mea. Insa o sa incerc sa scot cei mai bun din ea, si sa o si modific putin. O zic pe fatza, nu am bani. Mai ales de dat pe masini straine, ca sincer nu am nush ce pasiune pt dacii, insa asta vad ca cu bani putini poate sa iasa ceva frumos. Sper sa ma lase vremea si sa termin de izolat masina...

BR_87_BJA 11-09-09 21:34

frate nu am tigra cum ai spus tu am si eu o dacie cred ca nu ai citit bine am scris tigaie , si eu tot dacia conduc dar ti-am mai spus am desfacut masina pana la ultima clema.incet incet am facuto si acum arata foarte bine masina asa ca daca vrei si tu sa faci acelasi lucru demonteaz-o toata si repar-o bine. cum au mai spus si baietii pe aici da-i aripile jos ca acolo ai rugina,foarte multa rugina,du-te la un tinichigiu meserias si rezolva-i problemele astea.dupa aceea ocupa-te bine de partea mecanica si ai sa obtii o masina frumoasa si curata.bani faci tu rost daca esti baiat descurcaret pastreaza-ti optimismul si spor la munca!!!

Mandeologul 11-09-09 21:44

cam cat mar costa pragurile la tinichigiu si cei sub aripi acolo? sa stiu asa de curios, poate o duc sa o faca calumea, da sa nu fie f mult...

BR_87_BJA 11-09-09 21:53

depinde cat este de munca acolo gandeste-te ca trebuie sa se ocupe si un vopsitor de ea sa o pregateasca.eu cand mi-am reparat masina ma costa vreo 6 mil pt a-mi suda o tabla la bord pt modificare si pt a-mi inlocui o aripa si de indreptat tabla pe unde am mai trosnit-o dar am scapat fara sa dau bani pe tinichigerie si vopsitorie.

All times are GMT +2. The time now is 19:24.

- Copyright 2026 4Tuning