Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Divizia A si Cupele Europene (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/13557-divizia-cupele-europene.html)

Alexutzzz 18-03-06 23:31

Re: Divizia A si Cupele Europene

2 si inca un semestru=))

Mustang 18-03-06 23:43

ramanem si noi ontopic ?

Alexutzzz 19-03-06 00:09

ramnem cum sa nu dar dj 77xxx o tine pe a lui cu steaua si incepe sa insulte deci te rog sa iti ceri scuze publice :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

BlueEyes 19-03-06 00:54

cu tot respectul meu ptr ambele parti sustinatoare.... va castig Rapidul ... am eu presimtire ... si in 99% din cazuri asa se intampla .. sper doar s nu ma trezesc cu ceva in cap cand o s merg pe strada :P
v pup ......si rezervati-va de acum locurile prin baruri ! sau ... PE STADION !!!!

DJ77VLD 19-03-06 09:44

Quote:

Originally Posted by Alexutzzz
ramnem cum sa nu dar dj 77xxx o tine pe a lui cu steaua si incepe sa insulte deci te rog sa iti ceri scuze publice :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Bai tzaca... ai 15 ani.Watch your language!

CT-82-PWR 21-03-06 15:28

Quote:

Originally Posted by BlueEyes
cu tot respectul meu ptr ambele parti sustinatoare.... va castig Rapidul ... am eu presimtire ...

Ar fi ceva sa castige Rapidul,ca pana acuma nu se astepta nimeni sa ajunga pana aici si uite ca au demonstrat ca au ajuns.

Urban_Racing 23-03-06 14:21

Sa cashtige rapidu in europene cu toate ca parca nu prea ash vrea K sa lase cupa Romaniei Farului :)

sil4tuning 23-03-06 14:31

cu siguranta ia rapid cupa RO ...cu uefa este mai greu :)

Urban_Racing 23-03-06 14:43

nu fi asha sigur! cainii au cashtigat cum au cashtigat anu trecut asha ca ....

DJ77VLD 24-03-06 13:49

E greu cu UEFA! ;)

Urban_Racing 25-03-06 14:19

Pay back time ....anu trecut am venit cu geamu spart de la autocar de la dinamo ...... am umplut portbagajul cu pietre .....razbunareeeeeeeeeeeee ..... FORZA FARUL!!!!!!!!!

Urban_Racing 26-03-06 08:45

:( Dinamo shi`a aratat inca o data "puterea" de a fura! Ne`a lucrat Salomir intr`un stil barbar .... a arbitrat numai in favoarea unei partzi! in loc sa se vb despre asta la tv ei arata numai scandalul dintre suporteri shi jandarmi .... au meritat`o 100% ma bucur ca le`au rupt capatzanile la caini! Felicitari Jandarmeriei! Daca vreunu` din cainii care a fost la meci posteaza aici ash vrea sa ne povesteasca shi noua cum a fost cand au stat intinshi pe burta langa stadion :)) ! Dupa ce au umblat toata ziua prin orash dupa scandal shi sau luat de oameni nevinovatzi pe strada trebuia sa se intample shi una de`asta nu !?

DJ77VLD 26-03-06 09:48

Ma,sunteti rasisti sau xenofobi ? :D

George_P. 28-03-06 23:23

Sa va vad ce-o sa postati peste vreo 48 de ore cam asa.....

UMILINTA IN PROPRIUL LOR STADION !!!!:twisted:

Urban_Racing 29-03-06 09:45

ANTI BUCURESHTI!!!!!!! M... DINAMO f... u all! invatzatzi ce inseamna sportul shi o competitzie sportiva lasatzi furaciunea ca nu o sa ajungetzi departe! F... Salomir shi toata familia lui shi totzi cainii gornishti din tzara asta

All times are GMT +2. The time now is 23:03.

- Copyright 2026 4Tuning