![]() |
Re: Divizia A si Cupele Europene
2 si inca un semestru=))
|
ramanem si noi ontopic ?
|
ramnem cum sa nu dar dj 77xxx o tine pe a lui cu steaua si incepe sa insulte deci te rog sa iti ceri scuze publice :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
cu tot respectul meu ptr ambele parti sustinatoare.... va castig Rapidul ... am eu presimtire ... si in 99% din cazuri asa se intampla .. sper doar s nu ma trezesc cu ceva in cap cand o s merg pe strada :P
v pup ......si rezervati-va de acum locurile prin baruri ! sau ... PE STADION !!!! |
Quote:
|
Quote:
|
Sa cashtige rapidu in europene cu toate ca parca nu prea ash vrea K sa lase cupa Romaniei Farului :)
|
cu siguranta ia rapid cupa RO ...cu uefa este mai greu :)
|
nu fi asha sigur! cainii au cashtigat cum au cashtigat anu trecut asha ca ....
|
E greu cu UEFA! ;)
|
Pay back time ....anu trecut am venit cu geamu spart de la autocar de la dinamo ...... am umplut portbagajul cu pietre .....razbunareeeeeeeeeeeee ..... FORZA FARUL!!!!!!!!!
|
:( Dinamo shi`a aratat inca o data "puterea" de a fura! Ne`a lucrat Salomir intr`un stil barbar .... a arbitrat numai in favoarea unei partzi! in loc sa se vb despre asta la tv ei arata numai scandalul dintre suporteri shi jandarmi .... au meritat`o 100% ma bucur ca le`au rupt capatzanile la caini! Felicitari Jandarmeriei! Daca vreunu` din cainii care a fost la meci posteaza aici ash vrea sa ne povesteasca shi noua cum a fost cand au stat intinshi pe burta langa stadion :)) ! Dupa ce au umblat toata ziua prin orash dupa scandal shi sau luat de oameni nevinovatzi pe strada trebuia sa se intample shi una de`asta nu !?
|
Ma,sunteti rasisti sau xenofobi ? :D
|
Sa va vad ce-o sa postati peste vreo 48 de ore cam asa.....
UMILINTA IN PROPRIUL LOR STADION !!!!:twisted: |
ANTI BUCURESHTI!!!!!!! M... DINAMO f... u all! invatzatzi ce inseamna sportul shi o competitzie sportiva lasatzi furaciunea ca nu o sa ajungetzi departe! F... Salomir shi toata familia lui shi totzi cainii gornishti din tzara asta
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:03. |
- Copyright 2026 4Tuning