![]() |
Re: DB_02_JEO
4 Attachment(s)
pareri?:rolleyes2:D
|
pareri?sfaturi?rog pe cineva sa incerce sa o faca in photoshop...sau cu alt program
|
volanul este de vanzare :)
|
2 Attachment(s)
poze....:D
|
aloo trezirea numeni nu zice nimic???idei,sfaturi,etc?sau aici se face conversatie numai cand cumperi cate ceva de la voi?
|
idei si sfaturi sunt multe,sper sa nu o dai ca pe cealalta...cat despre cea noua mai intai cele necesare si p urma tuning,aku depinde si de finante PS:fa-o cum iti place tie cel mai mult!:-)
|
ms dar astept si idei ... oricum am schimbat masca si o contra aripa sau cum ii zice si meseriasul nu a facut alinierea bine chiar daca nu se observa...si vreau sa cumpar din nou si sa sudez eu prin puncte cu electricul,sa astup manerele de la usi,incuietoare capota spate,si dupa o vopsea dar sa vad de care sa cumpar ca vreau sa fie alb-alb.....si bineinteles folie
|
am o problema....cablul de kilometraj era putin strivit si am cumparat altul nou dar nu mai merge de loc acum.....pfff si in cutie este bagat la maxim....:(nu stiu ce are
|
DE VANZARE DACIA ALBA an 95 motor 1400,alarma,inchidere,folie omologata,bord CN,cauciucuri noi,.........
|
2 Attachment(s)
Masina a avut un accident:cry:........................
|
Imi pare rau...Cand s-a intamplat?
|
Joia trecuta la Bucuresti din cauza unei gropi..............imense:sad:
|
Quote:
|
Si bineinteles ca,cei care ar trebui sa plateasca pt aceea groapa,scapa.
|
ROMANIA:censored:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:10. |
- Copyright 2026 4Tuning