![]() |
Re: Machete in lucru - green_e30
se pare ca nimeni nu se baga sa comenteze :lol:
na, ai un frankenstein acolo aproape gata... daca indrazneste cineva sa zica ceva ce nu.ti convine, ala e ! spor la turbata aia ! |
Eu comentez :-P Ai uitat sa elimini defectele de matrita de pe barele de protectie (la colturi). In rest imi place, sunt curios sa vad ce iese.
|
Radu , la cat de frumoasa e si la ce faruri are mai nou , nu ma intereseaza despre bari ,Cat despre modificari , vreti o lista ceva ce va avea pana la final?:lol:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Un mic teaser pentru ce a intrat cam de o saptamana la modificat...:D
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Ca tot nu s-a mai aflat nimic despre machetele mele in lucru & stuff am revenit in forta cu modificarea unui golf 4 1/24 bburago urmeaza un golf 3 si un golf 5 toate vor avea acelasi principiu la "tuning" vor fi doar stance si mai detaliate voi continua de acum incolo doar cu poze nu voi mai posta niciun comentariu!
Tin sa precizez ca nu as mai fi intrat din nou in lumea machetelor daca nu era blue_macca sa ma bage in boala din nou! Enjoy the photos! P.S.:Ca tot era vorba de Viperul intrat la modificat unpic mai sus am ami pus 2 poze cu el in timpul lucrului:D! |
Salut
La Golf ai putea sa faci locasul numarului mai mic adica pentru placuta tip moto...eu zic ca ar arata mai bine....oricum conteaza sa iti placa tie.:) Bafta in continuare cu modificarile;) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:26. |
- Copyright 2026 4Tuning