Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc.html)
-   -   Bugatti Veyron versus Nissan GT-R (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/134648-bugatti-veyron-versus-nissan-gt.html)

Thomas Everywhere 22-07-09 21:33

Re: Bugatti Veyron versus Nissan GT-R

Quote:

Originally Posted by roska (Post 2505885)
bei ce comparatii aiurea faceti si voi poi cum sa pui frate 16 400 cm cubi din w16 cu 3 800 cm sau cati o avea gtr??? in primu rand veyronu nu se chinuie sa scoata caii aia si deci motorul va fi muuult mai fiabil decat micutul gtr care suprasteroidizat de turbine si admisii marite si toate cele risca sa sara in aer de la suprasolicitare

Intr-un viitor apropiat tu o sa fi cel care va sari in aer de la suprasolicitare.
Pai ce ma tu crezi ca aia de le supraalimenteaza, ca aproape toti constructorii fac treaba asta pentru a ajunge la performanta si concurenta, o face sa sara in aer, da cand tu tunezi masinutza ta nu tot asa ii faci tot felul de modificari, chip si alte prostii ,cand chinui motoru vezi sa nu te lase sau sa sari cu ea in aer. Uitate mai bine ca supercar-urile sar in aer si ia foc, nu stiu cate Nissan GT-R, Bmw M5, Cadillac CTS-V au sarit in aer din cauza supraalimentarii. Comparatiile sunt facute de britanici nu te noi, iar daca vrei o masina care sa te multumeasca, GT-R poate dovedi asta, oricum ala de costa milionu de euro nu va sta tot in garaj sau aia de la Bugatti din Italia se roaga la Dumnezeu daca mai vine vreun grandoman sa cumpere un Veyron, plus ca pentru Romania va fi departe sa vezi si Nissan GT-R la ce strazi de *** avem dabi merge o masina din asta normala.

LuCi BMW 22-07-09 23:12

cu toate ca diferenta este uimitoare as alege fara doar si poate nissan GT-R.parerea mea ca este o masina destul de puternica,cu performante deosebite,care l-ar multumi pe orice impatimit al vitezei...si de pret nu are rost sa mai comentam.....!!!

laur_nsl 22-07-09 23:12

Quote:

Originally Posted by Thomas Everywhere (Post 2504158)
Era si normal ca o torpila de 1000 de cp sa faca un Nissan care are un motor V6 3.6 litri.
Dar oricat as alege Nissan pentru ca are design mult mai frumos ca al Veyron-ului si interiorul arata foarte bine la Nissan. E accesibil la pret, si imi place atata tot.

ce design are ma nissanul ala: spate de skyline si fata aproape de 350 z?

cheet 23-07-09 00:17

din fericire si pacate, lumea nu este o linie dreapta

_anaconda_ 23-07-09 06:04

Desi din pacate pentru Nissan pe curbe castiga prea putin in timp ce pe linie dreapta pierde mult mai mult. Cati ati fost pe circuit de aici de trageti tare cu el ? Hmm...niciunul si chiar daca o sa fiti am o retinere ca sunteti asa piloti sa scoateti fiecare secunda din masina. In timp ce pe linie dreapta nu trebuie sa fii expert ca sa masacrezi nissan-ul.

Una arata a hypercar, unul dintre cele mai frumoase alta arata a godzilla + steroizi si nimic mai mult.

PS: Daca si interiorul Veyron-ului e nasol atunci e clar. Ala de pe koniesegg cum mai este ? :lol: Avand in vedere ca aia nu au fost in stare sa faca o masina calumea din prima si au avut nevoie de sfatul unei emisiuni entertaining este clar cam cat se pricep. Nici nu s-ar pune problema de incredere in CCXR-ul ala comparativ cu Veyron. Banii cheltuiti pentru dezvoltarea CCXR-ului cu siguranta sunt mult mai putini, nu ar avea de unde sa fie prea multi si asta se vede. La capitolul fiabilitate cam la fel sta treaba.

PS2: Avand in vedere ca lista de asteptare la Veyron este de ordinul anilor ma indoiesc ca aia de la VAG asteapta cu sufletul la gura inca un miliardar care sa isi permita Veyron. Totul vine de la sine.

jozsi555 23-07-09 13:00

GT-R dintre astea doua, interesanta comparatia cu startul lansat combinat cu cel de pe loc, dar pe primii metri sare mai bine nissan-ul.

atbecstasy 23-07-09 16:21

ba nu-mi zice u mie ca aberez am vazut clar ce pish i-a dat mclaren f1 pana in 250 shi a fost emisiunea de la top gear shi aia nu crek mananca rahat shi la volanul mclaren-ului era chiar stig asa ca hai lasa-ne cu balena ta ucigasa ....

atbecstasy 23-07-09 16:30

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 2504573)
Daca te-ai fi uitat pe thread-ul ala F1 vs Veyron si ai fi si citit cate un comentariu pe acolo ai fi vazut cum sta treaba in realitate pe 1/4 mile si toate cele intre F1 si Veyron. Asta te-ar fi scapat de efortul de a abera aici.

Cate Veyron ati condus voi pana ati ajuns la concluzia ca pe circuit nu ar fi avut Veyron sanse ? E putin amuzant cum Slayers inca bate apa in piua cu teoria lui idiotica si falsa. Cei care au condus Veyron au spus ca este incredibil, ca parca invinge legile fizicii pe viraje si ca este incredibil de rapid, are timpi pe circuit similari cu Ferrari Enzo, F430 SCuderia, Pagani Zonda F si totusi nu face fata masinilor sport. :lol::lol::lol:. Oare pe cine sa cred, pe aia care au condus Veyron (sunt filme pe youtube, fifth gear sau revista Supercars unde de asemenea mai erau in VS si Enzo, Carrera GT) sau pe Slayers care in cel mai fericit caz a vazut Veyron in poze sau filme ? Hmm...grea decizie :lol::lol::lol:. Ar fi cazul sa nu mai traiesti prin www.fastestlaps.com si sa te trezesti la realitate. Si daca Enzo, Scuderia, Zonda F, Carrera GT nu sunt performante pe circuit, extrem de performante (doar sunt facute in mare pentru asta) atunci cine este ? Cat ai vrea sa fie de rapida o masina de 2 tone care prinde 407 km/h (limitata electronic), are un interior foarte frumos si nu crapa din 1000 km in 1000 km ?

E aproape halucinant cu cata dezinvoltura poate abera Slayers. "e lenta tare in curbe" :lol:. Ce sa recupereze in linie dreapta ? Ti se pare ca pe ring e al naiba de multa linie dreapta ? Vezi ca circuite sunt si Monza sau Indinapolis sau altele de genu si ghici ce ar face un Veyron pe un circuit ca ala cu multe linii drepte. Pe nimeni care a CONDUS Veyron nu am auzit sa spuna asta si totusi tu care ai vazut cel mai aproape Veyron la 20 cm intr-un wallpaper ai curajul sa bati campii in halul asta. In ce vis ai condus asa ceva si ai ajuns la concluzia asta contrar alora care AU CONDUS asa ceva ?

ba daca tie ti se pare normal sa aiba aceeashi timp pe circuit cu un f430 :)) cu motor de 2x mai mic shi peste 500 de cai in minus inseamna ca u esti maniac bine am inteles ca esti un mare fan al veyron-ului da nu tre sa ne faci pe totzi sa vomitam de atatea explicatzii ... m3-ul csl e46 cu motor de 3,2 - 530 de cai a batut pagani zonda f cu motor 7,2 slr amg shi u zici ca veyron-ul are aceeashi timpi nu te contrazic dar as paria pe pagani ... dar totushi e rushinos sa ti-o de-a o mashina cu motor 3,2 - 530 de cai

_anaconda_ 23-07-09 18:14

Daca la tine pe strada M3 CSL are 530 CP atunci este clar ca postul tau e plin de acuratete. Si da mi se pare normla sa aiba timpii ca F430 Scuderia. De ce ?

- Scuderia este facuta special pentru circuit, este foarte usoara, dat tot jos de pe ea deci e admirabil ca o masina care in niciun caz nu a fost facuta pentru circuit si are 2 tone sa aiba timpii aia.

run_forest 23-07-09 23:08

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 2508139)
Daca la tine pe strada M3 CSL are 530 CP atunci este clar ca postul tau e plin de acuratete. Si da mi se pare normla sa aiba timpii ca F430 Scuderia. De ce ?

- Scuderia este facuta special pentru circuit, este foarte usoara, dat tot jos de pe ea deci e admirabil ca o masina care in niciun caz nu a fost facuta pentru circuit si are 2 tone sa aiba timpii aia.

omule APLICA CITATUL DE LA SEMNATURA TA!
sa vedem treburile alftel.ti se pare super tare ca are timpi aia cu greutatea de 2 tone nu?dar uiti ca acele 2 tone sunt propulsate de un GIGANTIC w16 16400 cm3 STII CE INSEAMNA ASTA?cum sa nu ti se para la fel de tare 480 cp din 3.6?daca 1001 din w16 16400 ti se pare tare....si mai vazui ceva la tine.....o faza in care zici ca ati fost vreodata pe circuit.dar tu ai fost?ai condus vreodata o masina cu >130 km/h sa zicem?rectific!AI CONDUS VREODATA?

pls schimba-ti numele din anaconda in OMUL_TEORIE-MULTA_REAL-LIFE_NONE

atbecstasy 24-07-09 01:38

Quote:

Originally Posted by run_forest (Post 2508743)
omule APLICA CITATUL DE LA SEMNATURA TA!
sa vedem treburile alftel.ti se pare super tare ca are timpi aia cu greutatea de 2 tone nu?dar uiti ca acele 2 tone sunt propulsate de un GIGANTIC w16 16400 cm3 STII CE INSEAMNA ASTA?cum sa nu ti se para la fel de tare 480 cp din 3.6?daca 1001 din w16 16400 ti se pare tare....si mai vazui ceva la tine.....o faza in care zici ca ati fost vreodata pe circuit.dar tu ai fost?ai condus vreodata o masina cu >130 km/h sa zicem?rectific!AI CONDUS VREODATA?

pls schimba-ti numele din anaconda in OMUL_TEORIE-MULTA_REAL-LIFE_NONE

ba frate un x6 m cu motor de 4,4 twin turbo de 550 de cai are suta in 4,7 shi are shi el 2 tone shi cu dinamic performance control se tine destul de bine pe curbe ca vireaza shi rotile de pe spate in caz de urgentza park asa am citit shi e jeep e si inalt e shi greoi shi are motor de 4,4 nu de 8,0 shi nu are nici 4 turbine shi nu e nici w16 deci chiar nu vad absolut nimik impresionant la mashina asta ... scrie pe youtube sa vezi m5 vechi bmw from hell cu 1129 de cai face 402 m in 8,83 de sec shi atinge 253,8 km/h shi nu are motor de grontozaur ... nush acuma fiecare cu ce ii place ... nu vreau sa ma cert cu nimeni , iar faza cu m3-ul csl am vazut testat la o emisiune gen top gear shi era testat pe strada la interior avea decat un roll bar shi modificarile care erau puse la m3 in rest arata la fel nu era m3-ul gtr care a castigat la le mans in 2003 nu la ala ma refeream csl vine de la coupe sport lightweight ... iar faza cu mclaren f1 cu motorul facut de bmw de 6,1 627 de cai aspirat sa stea in fatza lui pana in 250 de km/h uita-te scrie pe youtube veyron vs mclaren f1 cu stig la volan e pe youtube de la topgear

atbecstasy 24-07-09 01:39

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 2508139)

ba frate un x6 m cu motor de 4,4 twin turbo de 550 de cai are suta in 4,7 shi are shi el 2 tone shi cu dinamic performance control se tine destul de bine pe curbe ca vireaza shi rotile de pe spate in caz de urgentza park asa am citit shi e jeep e si inalt e shi greoi shi are motor de 4,4 nu de 8,0 shi nu are nici 4 turbine shi nu e nici w16 deci chiar nu vad absolut nimik impresionant la mashina asta ... scrie pe youtube sa vezi m5 vechi bmw from hell cu 1129 de cai face 402 m in 8,83 de sec shi atinge 253,8 km/h shi nu are motor de grontozaur ... nush acuma fiecare cu ce ii place ... nu vreau sa ma cert cu nimeni , iar faza cu m3-ul csl am vazut testat la o emisiune gen top gear shi era testat pe strada la interior avea decat un roll bar shi modificarile care erau puse la m3 in rest arata la fel nu era m3-ul gtr care a castigat la le mans in 2003 nu la ala ma refeream csl vine de la coupe sport lightweight ... iar faza cu mclaren f1 cu motorul facut de bmw de 6,1 627 de cai aspirat sa stea in fatza lui pana in 250 de km/h uita-te scrie pe youtube veyron vs mclaren f1 cu stig la volan e pe youtube de la topgear . apropo de f430 nu cred ca , cantareste cat un tico sa fim seriosi ca se apropie shi el de o tona jumate dc nu mai mult asa ca tot nu mi se pare normal

_anaconda_ 24-07-09 09:12

Quote:

Originally Posted by atbecstasy (Post 2508975)
ba frate un x6 m cu motor de 4,4 twin turbo de 550 de cai are suta in 4,7 shi are shi el 2 tone shi cu dinamic performance control se tine destul de bine pe curbe ca vireaza shi rotile de pe spate in caz de urgentza park asa am citit shi e jeep e si inalt e shi greoi shi are motor de 4,4 nu de 8,0 shi nu are nici 4 turbine shi nu e nici w16 deci chiar nu vad absolut nimik impresionant la mashina asta ... scrie pe youtube sa vezi m5 vechi bmw from hell cu 1129 de cai face 402 m in 8,83 de sec shi atinge 253,8 km/h shi nu are motor de grontozaur ... nush acuma fiecare cu ce ii place ... nu vreau sa ma cert cu nimeni , iar faza cu m3-ul csl am vazut testat la o emisiune gen top gear shi era testat pe strada la interior avea decat un roll bar shi modificarile care erau puse la m3 in rest arata la fel nu era m3-ul gtr care a castigat la le mans in 2003 nu la ala ma refeream csl vine de la coupe sport lightweight ... iar faza cu mclaren f1 cu motorul facut de bmw de 6,1 627 de cai aspirat sa stea in fatza lui pana in 250 de km/h uita-te scrie pe youtube veyron vs mclaren f1 cu stig la volan e pe youtube de la topgear

1) Scrie corect gramatical ca postul tau sa poata fi citit usor. Mai pune si un punct ocazional, un paragraf, scrie in romana nu messengeriana ca altfel e aproape imposibil de descifrat.

2) Ce legatura are struto camila de X6 cu Veyron ? Chiar crezi ca are vreo sansa indiferent unde le pui ? Cand o sa aiba timpi pe circuit gen F430 Scuderia sau Ferrari 599 atunci sa revii

3) M3 CSL nu are 500CP decat modificat. La fel si BMW from heaven sau cum dracu e ala. Tu nu faci diferenta intre masina modificata, facuta sa mearga 2-3 curse de drag apoi in service si una de serie ? Daca nu atunci nu stiu de ce imi pierd timpul cu tine. Cu o matematica elementara ai vedea ca puterea litrica la Veyron este la fel ca la X5/6 M.

Are de 2 ori CC si de 2 ori numarul de turbo dar si de 2 ori puterea. Echitabil.

4) Iar vii cu F1 vs Veyron ? Du-te pe topicul ala si vezi ce si cum. Hint*: nu a fost pe bune. Scrie pe youtube "veyron acceleration" ca sa vezi cum trebuie sa plece un Veyron cu adevarat, apoi compara cu filmul ala de la Top Gear. O sa vezi o mare diferenta si poate poate te prinzi ca nu au facut cursa aia pe bune, fiindca top gear e emisiune ENTERTAINING, nu ceva strict axat pe realitate / cifre si daca le dadeau talpa la amandoua pana la sfarsitul milei aleia F1 era ani lumina in spate.

Pe 1/4 mile Veyron deja are 1 secunda in fata. La aia F1 era in fata :lol:. Uita-te si la timpii 0-300 unde veyron are vreo 8 secunde in fata, da 8 secunde care la vitezele alea inseamna ENORM, zeci de metri. In schimb la aia era la egalitate. Nu mai pune botu la toate porcariile, nu tot ce zboara se mananca.

@ Run Forest: nu, nu am depasit niciodata 80 km/h. Conduc regulamentar ;). Btw nici eu nu am fost pe circuit dar asta e si ideea atata timp cat NU te duci ever nu stiu de ce aberezi cu 0.2 secunde pe circuit care tu nu o sa le poti scoate ever ca nu esti pilot si nici nu stiu cum le-ai putea observa. In schimb diferentele de acceleratie sunt colosale si dupa cum se vede in film se vad si din avion. Pe curbe aia care au condus Veyron (fifth gear, review in revista Supercar) au zis ca parca invinge legile fizicii. In test mai erau cateva supercar-uri. Deci pe cine sa cred, pe aia care l-au condus sau pe aberatorii de pe 4tuning care l-au vazut in 2 poze si deja si-au format parerea despre el ? Chiar si cifrele arata timpi de top pe putinele circuite pe care a fost pus chiar daca nu pentru aia a fost facut. Daca si Enzo, 599, F430, Zonda F sunt sedan-uri atunci e ok, Veyron se comporta ca un sedan :lol::lol::lol:.

PS: Cu toate ca are 627CP F1 are si jumatate din greutatea lui Veyron. Raportul kg/cp este MAI BUN la F1 si cu toate astea este mai lent 0-100, mai lent 0-200, mai lent 0-300 si V Max este mai mica si ajunge mult mai greu ca Veyron acolo. Mie asta mi se pare penibil nu de admirat. A fost si inca este o supermasina dar nu se compara cu Veyron. Masini gen F1 facute pentru circuit si atat sunt cu zecile. Masini ca Veyron, acceleratii / vmax incredibile + Interior luxos nu facut din carton nu prea sunt. James May ala a zis ca pana la 407 km/h si inapoi nu a simtit nimic enervant, ciudat. In schimb in alte supercar-uri la V Max zici ca decolezi, crapa masina, esti la limita. Nici una din masinile de pe piata nu reprezinta o asa vitrina tehnologica de show off ca Veyron. Doar ca se poate.

vladdaman 24-07-09 09:56

cat 16400cmc? misto...

_anaconda_ 24-07-09 13:26

Tot ce trebuia sa faci era sa te uiti la 2 filme. Primu era ala la top gear iar al doilea unul din filmuletele de 30 de scunde cu acceleratia Veyron. Daca acceleratia ti se pare la fel atunci sa fii sanatos. Daca nu ti se par la fel dai o urma de scapare. Scopul alora este sa te distreze, este emisiune entertaining. De aia fac totul sa fie cat de cat interesant. O cursa in care de la start pana la sfarsit o masina domina copios era banala si impotriva ideii lor de audienta si de "distractie".

https://www.youtube.com/watch?v=ADY2Ka_0f3o Cam asa trebuie sa plece un Veyron daca ii dai talpa. Nu ca in filmul de la Top Gear nici ca in filmil asta cu GTR unde primii metri au fost lenti. Ori nu au vrut aia sa ii dea ori nu au fost in stare. Cert este ca masina poate mult mai mult.

All times are GMT +2. The time now is 01:15.

- Copyright 2026 4Tuning