![]() |
Re: Machete in lucru - MillionDollarBaby
Ti-a raspuns quick_silver2 inaintea mea :P , este una si aceeiasi numai ca am umblat eu la ea :))) mai la tot :D
|
a iesit frumos bugatti....felicitari
|
Quote:
Multumesc frumos , ma bucur ca iti place :D update all : Am cumparat un spray nou si s-ar putea sa ii schimb culoarea :D arata bine si mat ( zic eu ) dar parca ma tenteaza mai mult lacuit ( vedem ) :D |
Ti-au venit jantele pentru r8? :D
|
Quote:
Da au venit dar nu sunt pentru R8 :D sunt pentru Lambo :D o sa pun ceva poze cand o sa am timp ca nu prea am timp acum de poze ...:???: promit ca pun :D |
2 Attachment(s)
Hmmm , azi m-am apucat de doua machete ca am zi libera :D
va arat poze mai incolo dupa ce ies de la vopsit :twisted: |
Pe lambo ce culoare il faci?
|
Quote:
|
Daca tot indepartezi vopseaua pana la metal de ce nu cumperi decapant? In felul asta scapi de toata vopseaua fara urme de smirghel.
|
Quote:
|
cu timpu pe care il petreci shgmirheluind poti linistita sa meri sa iti cumperi decapant
|
Quote:
Am curatat-o mai de mult ...nu astazi :) si nu prea am timp deloc ...daca aveam mergeam si cumparam ... |
1 Attachment(s)
Cam la stadiul asta sunt momentan :arrow:
|
Bravo, a iesit bine din cate vad, nu am prea vazut Lamborghini albastru!!! Cum se numeste culoarea asta??? Spor la modificari in continuare!!! (cand ai timp) :peace:
|
Quote:
O sa ii fac astazi prezentarea in poze frumos dupa ce vin de la treaba dar il voi posta la Machetele mele nu aici :D am lasat tubul in garaj...cand vin iti zic ce culoare e :-P oricum in realitate arata mult mai bine :D Mersi |
| All times are GMT +2. The time now is 04:15. |
- Copyright 2026 4Tuning