![]() |
Re: Tuning Cielo Ploiesti
e bun ...mai ales ca vine iarna....trebuie sa curete cineva soselele de zapada...:D ...am mai zis-o si o mai zic......a iesit penal din cale afara
|
in primu si in primu rand masina e in pom is tare curios cum ai sa o cobori
|
Nu pot sa cred ca s-a putut face asa ceva.... pacat de masinutza... :D
|
sincer.. e urata..
|
dami'o mie ..promit sa o tunez k la carte :))
|
:yikes::lemon: Nu mai zic nimica...nu are rost!
|
Decat sa comentati numai prostii , mai bine taceati si va vedeati de treaba voastra... da` ce sa va ceara omu` ...
Vad pe aici comentarii si de la pusti care habar nu au sa tina o cheie in mana... asa ca n`are rost sa mai vb... Ciao |
Quote:
|
Quote:
Marius si-a facut masina cum a vrut el , si a inteles ca voua nu v-a place dar asa nu inseamna ca trebuie sa continuati cu posturi jignitoare. Ti se par ok posturile astea ? Mie sincer nu mi se par. Quote:
Quote:
Quote:
Sincer nici mie nu imi place a iesit , dar il admir pentru munca depusa |
asa e unii sunt mai duri in limbaj se poate spune si in posturi frumoase ce nu iti place acuma fiecare isi face masina dupa posibilitati
|
@Shantzu poate daca prietenul tau asculta unele sfaturi facea un lucru calumea, sunt multi care si-au prezentat masinile si la inceput aratau jalnic dar ascultand sfaturile au iesit niste masini care au facut istorie.
Acelasi lucru putea sa il faca si prietenul tau dar a ales alta cale;) Eu personal consider, ma poti contrazice daca vrei, ca a primit reply'uri pe masura posturilor lui asa ca se plange degeaba;) |
Asta e problema voastra , daca omul nu tine cont de parerile voastre,incepeti cu posturi jignitoare.
Omul poate nu si-a prezentat masina aici sa iti spuneti voi cum sa o modifice. Si-a facut masina cum i-a placut lui si a prezentat-o aici sa vada daca mai sunt oameni carora sa le placa cum si-a facut el masina. Ai inteles acum ? :) |
Cand o sa citesti tot threadul de la inceput si te lamuresti ce si cine a inceput mai discutam, pana atunci dupa parerea mea discutia sa terminat aici!
Eu mi-am spus parerea la fel si altii, convine sau nu proprietarului e STRICT problema lui si a ta se pare;) Multa bafta in continuare... |
Am citit discutiile contradictorii..si shantzu are dreptatea lui..si eu unu m-as fi suparat daca imi postam poze cu masina si ma luati la mistouri...nici eu nu sunt de acord cu bara fata..in rest masina e oki...fiecare vede tuningul in felul lui...poate maine isi pune stichere mari cu fetitele power puff..daca lui ii place aia e..ne expunem parerea dar mai finut asa...in fine...si marius a raspuns urat...mai bine incercam sa ne abtinem,...scuze ca m-am bagat
|
@ Shantzu .....lasa-ma frate ca asta numai tuning nu e .....daca nu ai bani decat sa o strici mai bine las-o stock...si stai linistit ca sunt foarte multi care au facut treaba buna cu bani putini .....cum poti sa contesti commenturile mele de ex ?....am injurat? nu am vorbit urat ...pur si simplu am fost ironic....ma mir ca nu a aparut pe forumurile de specialitate ( kitch) ....si nu ne mai luati cu vrajeli cum ca "pe aici sunt pusti ce 18 ani ce nu tin nici cheia de la masina bine in mana " ca mai sunt si baieti destepti care gandesc cu capul chiar daca au 18 ani....baiatul asta pur si simplu si-a batut joc de masina aia si de termenul de "tuning".....cam ce ai vrea tu sa zicem? ca e frumoasa? daca e urata e urata si gata ce sa mai zici?....bani si munca dusi pe apa sambetei
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:01. |
- Copyright 2026 4Tuning