![]() |
Re: Romanian Drift League
Pt cei care vor sa intre pe serverul de hamachi facut de mine, sa zica, ca sa stiu pe cine sterg din lista , restu ne auzim la 22:00, acelasi loc!
|
ba copii da ce nu chemati si DK'u cand va dati ?!? sau va e frica ca luati o bataie prea rusinoasa ?
|
Lasa ca ne facem noi mari si ne dam pe masini reale :lol:. Pana atuncea alin_4tuning add me si ne vedem la un u2 cand ziceti voi..:D am si hamachi si tot.
|
Nu a fost nimeni invitat special, a venit cn a vrut!Ne auzim la noapte la una mica!Poate dam si una mica !Emin3m degeaba ai tot , daca nu ai serverul de ug2, vezi ca ti-am dat add!
|
in seara asta care se da ??? strangetiva si voi 8 sa ne dam klumea
|
care se baga azi la ora 21:00 21:10 ????????/// haide-ti mai drifterilor DK-ule baga-te si tu omule .....
|
DK iese putin din joc ca a inceput fac si inca n-am net in camera vedem pe parcurs ;)
|
Zic una si buna! numai posta asa cum iti vine pe topicul asta, vrei sa te dai ? dai pm la cei care se dau si gata, daca e ceva mai important postezi daca nu mucless!Sper ca m-am facut inteles, RESPECT !Ne auzim diseara daca mai stau pe acas!
|
Rog un moderator sa inchida acest server pentru scurt timp(4-5 luni)
Multumesc foarte mult!!! |
PROPUNERE:ce ati zice daca am face asa,cu GRID-ul,tot un serial deasta,sa ne unim totzi,si facem cum atzi facut si in ug2.Ce spuneti?
|
Aici este vorba doar de underground 2 si atat. Daca vrei sa faci ceva , deschide topic si gata!
|
AnDy...lasa messengerismele si in plus ai inviat un topic pierdut de pe vremea mea si a lu' Ingerasull:lol::lol:!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:09. |
- Copyright 2026 4Tuning