![]() |
Re: Bugatti pregateste un nou model
doamne dumnezeule nu am zis k nu o sa se vanda
dar fiecare masina facuta de bugatti e facuta cu un pret mai mare decat p[retul de vanzare ;)nu mai stiu exact suma cu kre ies pe minus la fiecare masina ... |
Quote:
|
Foarte frumoase liniile din spate.....dar de ce 8 tevi de esapament???
|
Ce farmec mai au masinile astea...daca ni le arata bucatica,cu bucatica???..oricum nu ma indoiesc ca o sa fie un alt supercar veritabil...dar cand o sa apara,nu o sa fie vreo surpriza...
|
Quote:
|
Quote:
|
Ai partea ta de dreptate si nu imi place sa ma cert dar cand vezi astfel de specimene si te gandesti ca mai traiesc si printre noi nu e prea placut si s-ar putea sa te irite.
PS: Avand in vedere ca ai postat imediat dupa mine de ce mai e nevoie sa dai Quote ? PS2: Ar fi bine sa iti respecti "promisiunea". Cel putin eu as avea de castigat :lol:. |
Anaconda, nu ca iti place, e pasiunea ta de fapt, si eu am zis ca nu te mai bag in seama, dar cand vad cum vorbesti...sa stii ca si eu am diverse pareri urate tare despre tine, si multi altii insa oamenii de obicei se abtin, cel putin de la jigniri de mahala, nu fac dejectie pe forum, gandesc si trec mai departe. Si iti place si sa te contrazici cu toate ca iti arata omul dovada inca o tii pe a ta...si mie imi venea sa te fac in toate felurile cand m-ai acuzat de ceva ce spusese altcineva pe forum, ti-am aratat postul aceluia si ai vazut ca incurci userii...da m-am abtinut de la jigniri de genul...
|
Da, am vazut foarte multe dovezi de la domnul YGD cam pe toate thread-urile. O gramada de dovezi care erau in contradictie cu legile fizicii. Pana una alta faci ce vrei, nu ma intereseaza, dar ca o recomandare ia-te de mana cu laur si nu "ma mai bagati in seama". Eu as avea mult de castigat, sau va adaug eu la ignore list ca sa nu mai imi omor ochii degeaba citind ineptii ;).
|
Quote:
dar nu`i problema asta.. cand il voi cumpara, le modific si fac 2 sau 4 :rolleyes2:lol: |
Deci acum "mogulii" vor putea sa`si duca si copiii si bagajele cu 407 km/h.....
|
Un shooting-break de la Bugatti? Idea imi place :D
Sa fie hibrid sau 100% electric) patru locuri si atunci, clar va avea la fel de mult succes ca fratele Veyron. PS. Nu cred ca ii va spune Bordeaux. Bugatti foloseste nume in relatie cu competitia auto si lumea Bugatti de nainte. |
s-au gandit si ei sa mai scoata ceva. au lansat atat de multe editii speciale ca eu nu inteleg cum mai pot fi numite speciale. oricum, dincolo de performante si tehnologia inglobata in masina asta, bugatti e pentru bogati snobi si nesimtiti...
|
Ai facut repede catalogarea celor care isi permit asta nu ? De unde stii tu ca eventualii posesori o sa fie snobi nesimtiti ?
|
Stiti cum e cu vorba aia "vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca-s acri" Mie unul mi se pare o masina frumoasa cu un design futurist si care cu siguranta o sa se vanda ca painea calda
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:35. |
- Copyright 2026 4Tuning