Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Electronica Auto (https://forum.4tuning.ro/672-firme-electronica-auto.html)
-   -   borduri modificate cu lumina albastra, alba etc (https://forum.4tuning.ro/672-firme-electronica-auto/1329-borduri-modificate-lumina-albastra-alba-etc.html)

xxdadixx 26-02-05 09:43

Arata promitzator! Astept rezultatul final! Fuck daca arata bine ma spanzur ca nu mai am bani :lol:

supersev 26-02-05 13:07

astept versiunea pt golf 4 cu mare interes ... daca are si pret klumea ai un client deja !

Vialy 26-02-05 18:19

Vreau sa schimb luminile la bordul unui tico, poti sa-mi dai mai multe detalii , unde te pot gasi? cam la cat ma ajunge? o adresa de mail se poate ?

dsign 27-02-05 09:28

Re:

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"supersev\"
astept versiunea pt golf 4 cu mare interes ... daca are si pret klumea ai un client deja !

nu cred ca o sa mai fac asa ceva curind, e munca de nebuni... creed ca ai inteles ca e vorba aici de stopul suplimentar de frina, si nu de triple.

ieri s-a lucrat intens la solenza lui gaby, un bun prieten si coleg de la daciaclub. datorita modului de fabricare a foliei de ceasuri, nu a iesit ce trebuie (e vopsita pe spate cu portocaliu) . o sa pun poze cind schimbam ceasurile, deocamdata doar lumini. am luminat si displayul cu alb neon

edit: acul de la vitezometru a fost schimbat cu unul de Logan, transparent. urmeaza sa schimb si celelalte ace cu cele de supernova, tot transparente.

dsign 27-02-05 09:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Vialy\"
Vreau sa schimb luminile la bordul unui tico, poti sa-mi dai mai multe detalii , unde te pot gasi? cam la cat ma ajunge? o adresa de mail se poate ?

ti-am raspuns pe mail. esti din craiova si nu cred ca se poate face ce vrei tu decit daca vii pina aici si stai vreo 2 zile. bordul ti-l poate face cineva care a mai facut asa ceva, pentru ca e dificil la tico. ti-am lasat pe mail si pret..

xxdadixx 27-02-05 11:48

Acele alea gen logan transparente, nu? De unde le cumperi?

dsign 27-02-05 11:50

nu le cumpar, am un bord de logan pe care fac teste. m-am despartit de un ac din ala... mai am unul pe care l-am curatat de vopsea cu acetona si s-a matuit...

cu acele te descurci de pe la dezmembrari.

Lucian 27-02-05 12:28

La bordul de dacie berlina ai cum sa faci ca lumina sa vina din spate si nu de sus ?

alexutzu 27-02-05 12:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"dsign\"
datorita modului de fabricare a foliei de ceasuri, nu a iesit ce trebuie (e vopsita pe spate cu portocaliu) . o sa pun poze cind schimbam ceasurile, deocamdata doar lumini. am luminat si displayul cu alb neon

edit: acul de la vitezometru a fost schimbat cu unul de Logan, transparent. urmeaza sa schimb si celelalte ace cu cele de supernova, tot transparente.

ce nu a iesit cum trebuie? nu imi dau seama din poze, da-mi un indiciu ce a iesit prost :roll:

dsign 27-02-05 12:52

1 Attachment(s)
la berlina nu am incercat treaba asta inca... s-ar putea sa mearga, dar sa nu ai rezultatul asteptat.

mai pun poze de la solenza poate o sa observi ca s-a curatat turometrul pe spate... era portocaliu...

alexutzu 27-02-05 12:55

Re:

Quote:

la berlina nu am incercat treaba asta inca... s-ar putea sa mearga, dar sa nu ai rezultatul asteptat.

mai pun poze de la solenza poate o sa observi ca s-a curatat turometrul pe spate... era portocaliu...

aham , am inteles acum, eu am crezut ca asa se vede din cauza expunerii (de la ap foto), asta este acum, nu e vina voastra, a producatorului :P

dsign 27-02-05 12:57

se fac ceasuri noi, albe, sau se lipeste o folie pe spate, dar n-am mai avut timp

Lucian 27-02-05 13:05

Pai gandeste o varianta. Sunt interesat .

dsign 27-02-05 13:07

pai da-mi un bord pe care sa pot face incercari ... altfel n-am cum... poti sa mi-l dai pe al tau, mergi si tu 2 zile fara bord.

cristyyy2003 27-02-05 13:13

Re:

Am vazut ca are aproape 7000 masina...
Nu se pierde garantia?

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"supersev\"

nu cred ca o sa mai fac asa ceva curind, e munca de nebuni... creed ca ai inteles ca e vorba aici de stopul suplimentar de frina, si nu de triple.

ieri s-a lucrat intens la solenza lui gaby, un bun prieten si coleg de la daciaclub. datorita modului de fabricare a foliei de ceasuri, nu a iesit ce trebuie (e vopsita pe spate cu portocaliu) . o sa pun poze cind schimbam ceasurile, deocamdata doar lumini. am luminat si displayul cu alb neon

All times are GMT +2. The time now is 12:20.

- Copyright 2026 4Tuning