![]() |
Arata promitzator! Astept rezultatul final! Fuck daca arata bine ma spanzur ca nu mai am bani :lol:
|
astept versiunea pt golf 4 cu mare interes ... daca are si pret klumea ai un client deja !
|
Vreau sa schimb luminile la bordul unui tico, poti sa-mi dai mai multe detalii , unde te pot gasi? cam la cat ma ajunge? o adresa de mail se poate ?
|
Re:
2 Attachment(s)
Quote:
ieri s-a lucrat intens la solenza lui gaby, un bun prieten si coleg de la daciaclub. datorita modului de fabricare a foliei de ceasuri, nu a iesit ce trebuie (e vopsita pe spate cu portocaliu) . o sa pun poze cind schimbam ceasurile, deocamdata doar lumini. am luminat si displayul cu alb neon edit: acul de la vitezometru a fost schimbat cu unul de Logan, transparent. urmeaza sa schimb si celelalte ace cu cele de supernova, tot transparente. |
Re:
Quote:
|
Acele alea gen logan transparente, nu? De unde le cumperi?
|
nu le cumpar, am un bord de logan pe care fac teste. m-am despartit de un ac din ala... mai am unul pe care l-am curatat de vopsea cu acetona si s-a matuit...
cu acele te descurci de pe la dezmembrari. |
La bordul de dacie berlina ai cum sa faci ca lumina sa vina din spate si nu de sus ?
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
la berlina nu am incercat treaba asta inca... s-ar putea sa mearga, dar sa nu ai rezultatul asteptat.
mai pun poze de la solenza poate o sa observi ca s-a curatat turometrul pe spate... era portocaliu... |
Re:
Quote:
|
se fac ceasuri noi, albe, sau se lipeste o folie pe spate, dar n-am mai avut timp
|
Pai gandeste o varianta. Sunt interesat .
|
pai da-mi un bord pe care sa pot face incercari ... altfel n-am cum... poti sa mi-l dai pe al tau, mergi si tu 2 zile fara bord.
|
Re:
Am vazut ca are aproape 7000 masina...
Nu se pierde garantia? Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:20. |
- Copyright 2026 4Tuning