![]() |
Re:
Quote:
Am vrut sa spun ca chiar daca nu era condusa de ei ... eu tot audi alegeam ... Imi plac ambele marci dar prefer audi. :) |
Si mie imi place audi dar la altii.
|
mai da mercedesu unde l-ati uitat? :lol:
nimanui nu ii plac mercedesurile? Era sa uit. Stie careva data de lansare pentru e92? |
Probabil la Geneva.
|
Re:
Quote:
|
Re: E92 vs alte masini din clasa
Consider ca incerci sa itzi impui parerile shi preferintzele personale in fatza celolaltzi ... dupa cum am mai zis pe un alt topic pe care banuiesc ca o sa ii dai reply shi yo sunt fan bmw dar k topicul sa fie cat de cat corect ar fi trebui sa fie o comparatzie intre E92 shi ceva pe masura din clasa ei adica topicul acesta e un fel de privitzi "is a bird .... no is a plane .... NO IS THE NEW E92"! Cat despre mercedesuri cum zicea cineva mai sus exista shi C55AMG modelul actual, bmw a venit cu un model nou intradevar dar in curand o sa iasa pe piatza shi modelul de la mercedes yo zic ca atunci sar putea face o comparatzie corecta! Mercedesul ar putea skimba shi la 10 ani nu numai la 6-7 .... ishi permit .... shi acum sunt la fel de frumoase modelele din 95-96 nu !?
|
masina pare mai frumoasa decat sedanu cel putin in poze !
|
E92 tine asa mult sa il faca pentru ca e de asteptat sa produca un motor v8 complet nou. Cel de pe 545 evident nu cred ca putea fi folosit si nici cel de pe M5u vechi.
|
Au ceva nou, un V8 nou. De fapt e o parte din V10-le de la M, asta minus doi cilindrii si ceva modificari.
|
Nu cred. Aici e chestia interesanta. Daca scot 2 cilindri din V10 ala trebuie sa faca niste modificari calumea, pentru ca M5, cand nu e in modul M(Doar 8 cilindri functionali) nu prea da rezultatele care ar trebui sa le dea un V8 de 400cai. Trebuie imbunatatit bine ca sa fie un V8 calumea. Dar dupa atata timp de asteptat, ca de obicei va distruge concurenta. Ei au fost totdeauna lunetistii pietei auto.
|
Bine spus, citez "lunetistii pietei auto". Pai iti dai seama ca modificarile sunt substantiale, doar baza e aceeasi cu motorul de la M5, sau mai bine zis baza micsoarata.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:45. |
- Copyright 2026 4Tuning