![]() |
Re: Toti cei care detin o masina vor plati o taxa auto
Quote:
|
platim deja taxa asta de mult timp.. au gasit acum o modalitate de a o face permanenta.. e o taxa in plus, care nu va avea nici un rezultat.. nu se va reduce poluarea, pt ca eu daca platesc, sunt liber sa poluez in continuare, nu se vor face dumuri noi si nu se vor imbunatati cele existente..
|
bucuros ca mi-am luat si eu o masina.. finaly ..
acu aflu ca o sa imi vand piciorul stang sa platesc 'taxa(furtu')' asta.. ca vb aia..am cutie automata..nu am nevoie de piciorul stang sa o conduc :blink: Mu*3 Land of choice |
trebuiesc pusi la zid sa moara precum Ceausescu comunisti imputiti nu mai stiu cum sa ne stoarca de bani
|
In momentul asta ma bucur ca am si un TICO :))), dar ma gandesc la benzinoasa din garaj cu motor de 2.5....ce naiba fac cu ea? Nu e de ajuns impozitul care il platesc? Mai pui si banii de asigurare, daca mai platesti si taxa aia....la sfarsit faci calculul si iesi pe minus (cu datorii)
|
Taxa asta e defapt o marire de impozit. Adica se va plati impozit in funtie de ce euro ai.
Apropo, un "magnific" passat din 2002 POLUA (la trecut) 150 gr CO2/km. Acum e mai mult... |
daca ma apuc sa scriu tot ce am in minte , mi-as lua ban in urmatoarele 2 secunde , asa ca ma linistesc .
asa , sa zicem ca platim mai multi bani , ce primim ? copaci taiati , fabrici care polueaza cat toate masinile din lume care functioneaza dand spagi . dam mai multi bani la taxe , ca sa ramanem noi fara masini , si ei sa-si mai ia un Audi A8 W12 , sau un Lamborghini . |
Niste propuneri pe care politia se va gandii daca le va aproba:interzicerea ATV-urilor pe drumurile publice,la orice oprire a agentului de circulatie vei fi testat cu alcool-testul,vor fi probe in poligon ptr obtinerea permisului de conducere ca "simularea acvaplanarii,simularea rasturnarii cu autovehiculul".... multe tampenii pe langa care asta cu impozitul deja e apa de ploaie.Ne meritam soarta pentru ca sunt cea mai curva natie de pe Planeta!!!
|
Nu mai platiti si gata , toata tara sa nu mai plateasca , o sa ne taie gatu la toti , nu cred , NU SUNTEM UN POPOR UNIT si din cauza asta se kk astia pe noi .
|
Quote:
Ti se pare normal ca ATVurile sa mearga pe drumurile publice ? O simulare a unei situatii reale in poligon...la scoala de soferi si chiar la examen este FOARTE benefica pentru un incepator (macar sa bage din nou poligonul). E o mare tampenie examenul auto de acum (se bazeaza mai mult pe sala (care are intrebari idioate....legate de puncte etc in loc sa fie STRICT legislatie rutiera) decat traseu...) De asta avem mii de soferi indisciplinati in trafic, accidente, soferi care nu stiu cum se parcheaza etc. Cat depsre taxa ce se anunta...daca s-ar plati taxa in functie de CO2'ul eliminat pe teava ar fi OK (sunt masini noneuro care polueaza mai putin decat un Logan de 1,6 16V). Bafta |
Imposibil frate astia tot nu o lasa odata pentru totdeauna cumva sa fie bine pentru toti...defapt e de asteptat..nu o sa avem noi niciodata facilitati...pe noi sa ne jupoaie cat mai rau...daca le e lor bine...ce pana lor...e....TRAGIC!:|
|
1. Ca sa scape de infringement, trebuie sa dispara taxa de prima inmatriculare. Orice alta solutie nu face decat sa infurie Bruxelles-ul.
2. Pentru a castiga ceva bani la buget in loc, vor inlocui taxa de prima inmatriculare cu o majorare de impozit anual. 3. Daca vor sa nu se arunce cu oua clocite sau cu rosii in ei, ar trebui sa tina seama de criza si sa se limiteze la un nivel rezonabil... ~Nautilus PS inainte sa spuna cineva "Nemirschi suxxx", Tariceanu a inceput :D :lol: |
in plm...atunci pe gti-ul meu voi plati peste zeci de milioane...na nui bai bag picioru merg pana cand nu imi ia talonul....numai platesc nici o taxa
|
Quote:
|
scuze de dublu post , dar daca tot veni vorba de poluare la golan-uri
Motor noua Dacia Logan 1.2 16V 75 CP (D4F) - Capacitate cilindrică (cmc): 1149 - Cutie de viteze: 5M - Putere maximă (CP@RPM): 75@5500 - Cuplu maxim (NM@RPM): 107@4250 - Viteza maximă (km/h): 161 - Acceleraţie 0-100km/h (s): 13,6 - Carburant: benzină - Standard emisie noxe: Euro 4 - Consum urban/extraurban/mixt (l/100km): 7,6/4,9/5,9 - Emisii CO2 (g/km): 139 Motor noua Dacia Logan 1.4 MPI 75 CP (K7J) - Capacitate cilindrică (cmc): 1390 - Cutie de viteze: 5M - Putere maximă (CP@RPM): [email protected] - Cuplu maxim (NM@RPM): 112@3000 - Viteza maximă (km/h): 162 - Acceleraţie 0-100km/h (s): 13 - Carburant: benzină - Standard emisie noxe: Euro 4 - Consum urban/extraurban/mixt (l/100km): 9.6/5.4/7.0 - Emisii CO2 (g/km): 165 Motor noua Dacia Logan 1.6 MPI 90 CP (K7M) - Capacitate cilindrică (cmc): 1598 - Cutie de viteze: 5M - Putere maximă (CP@RPM): 90@5500 - Cuplu maxim (NM@RPM): 128@3000 - Viteza maximă (km/h): 175 - Acceleraţie 0-100km/h (s): 11,5 - Carburant: benzină - Standard emisie noxe: Euro 4 - Consum urban/extraurban/mixt (l/100km): 10/5.6/7.2 - Emisii CO2 (g/km): 170 Motor noua Dacia Logan 1.6 16V 105 CP (K4M) - Capacitate cilindrică (cmc): 1598 - Cutie de viteze: 5M - Putere maximă (CP@RPM): 105@5750 - Cuplu maxim (NM@RPM): 148@3750 - Viteza maximă (km/h): 183 - Acceleraţie 0-100km/h (s): 10,2 - Carburant: benzină - Standard emisie noxe: Euro 4 - Consum urban/extraurban/mixt (l/100km): 9,2/5.9/7.1 - Emisii CO2 (g/km): 170 Motor noua Dacia Logan 1.5 dCI 70 CP (K9K) - Capacitate cilindrică (cmc): 1461 - Cutie de viteze: 5M - Putere maximă (CP@RPM): 70@4000 - Cuplu maxim (NM@RPM): 160@1700 - Viteza maximă (km/h): 158 - Acceleraţie 0-100km/h (s): 15 - Carburant: diesel - Standard emisie noxe: Euro 4 - Consum urban/extraurban/mixt (l/100km): 5,0/4,3/4,5 - Emisii CO2 (g/km): 120 Motor noua Dacia Logan 1.5 dCI 85 CP (K9K) - Capacitate cilindrică (cmc): 1461 - Cutie de viteze: 5M - Putere maximă (CP@RPM): 85@3750 - Cuplu maxim (NM@RPM): 200@1900 - Viteza maximă (km/h): 167 - Acceleraţie 0-100km/h (s): 13 - Carburant: diesel - Standard emisie noxe: Euro 4 - Consum urban/extraurban/mixt (l/100km): 5,3/4,2/4,6 - Emisii CO2 (g/km): 120 Din ce am vazut eu , diesel-urile au emisiile cele mai mici |
| All times are GMT +2. The time now is 03:28. |
- Copyright 2026 4Tuning