![]() |
carmen :) cred ca stateam perpendicular cu tine :) eram tipul ala adormit cu tricoul cu FUCK OFF! :) banuiesc ca tu erai tipa cu camera nu? sau ma inshel.. sau :) lamureste-ma
|
Carmen: pai... a mai fost Dorobantu', LAM-ii, Rica, eu (da' am plecat cu Potarniche si n-am mai venit inapoi :cry2:) iar din Bucuresti au fost MC Mate, EvlSant0s, Ford V6 si-nca un baiat + Florica (tipu' scund cu tatuaje) si Micutzu (cred ca-ti dai seama care era :wink:).
|
sincer veneam si eu la o plimbare cu voi dar chiar nu am putut, am avut examen la mate azi dimineata.
subiectele la bac au fost foarte grele, au fost criminale, si sa va zic adevaru nici nu am citit ce scria pe spatele paginii ca deja eram ametit :D asta e, ne-am descurcat si noi cum am putut ca dupa cum am mai zis`o suntem baieti mari de acum :P :P :P sper ca am facut si eu de un 5-6 bafta si sper sa ne vedem prin bucuresti ca se aproprie legala :wink: :wink: |
DnI: si eu am avut examen de dimineatza. Am ajuns acasa in jur de 4:30 si am adormit pe la 5, deci iti dai seama cat de odihnit si concentrat am fost azi.
PS: daca la matematica iau 5, ma imbat cum n-am mai facut-o niciodata :twisted: |
venii maicamea la mine acus simi zise ca e uimita ca reusii sa ma scol de dim.
dar eu am plecat pe la 2 |
EvLSant0S da,eu eram tipa cu camera. :D
Gabi: ai innebunit?Am intrebat care erau necunoscutii!Crezi ca nu`i stiam pe Rica sau Lamii?Ar fi fost culmea sa`mi zici ca a fost si Cioara acolo... :p |
super.... :P cum e cu filmul? :P
|
bai Gabi bai nene... s-a termenat cu smecheria frate..... eu unu` de abia astept sa mai vin prin craiova sa mor de nu.... am ajuns in bucuresti... am zis ca ma f in el de orash aglomeratzie vai M lui de orash... sa mor de nu mai marfa era in craiova... de abia astept sa mai vin... :) sper cat de curand sa ma racolez vreo 3 si sa mai dam o tura ca e marfa rau DE TOT... :) mergem tot unde am stat si noaptea aia sspre dimineatza.. :) tot acolo in spate... mai vb si noi :) bine? :) acum tre` sa vad care dreaq mai e dispus sa vina... a si stau prost cu banii :) da nu-i nimik ca diseara ma duc la curse il fac pe unu si imi mai iau 1000 de euro nu? :P :) chiar atzi vazut ceva prin ziare? tv news ceva? peace 2 bajetzii & fetele :) din cr
|
Zilele astea pun filmul pe cd si o sa`l luati si voi.Dati un add la sp33daddict3d ,prefer sa vb pe messenger decat sa ne lasam mesaje pe forum.buh`bye for now :D
|
Carmen: hua, ca eram si eu nedormit de cateva ore bune :P
Santos: anytime my friend, da' sa-mi spui cu ceva timp inainte, ca sa fiu sigur in Craiova. PS: ne vedem pe 10 iulieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! :twisted: |
fulger :P ce-ai facut cu tipa aia :P ai inscris sau nu? :) de abia astept sa mai vin in cr... p bune d abia astept :) peace 2 da` ppl in cr
|
Santos: esti asteptat!
PS: cine stie? Poate chiar a inscris :wink: |
:) chiar sunt curios.. :P :P gabi sa vad pe cine mai racolez... si jap cu trenu` ca nu mai merg frate cu masina.. e durere mare rau stres alea alea.. :P asa p tren cu 1 pachet plin doar ptr tren... cu vreo 3 manelari in compartiment.. DOAMNE FERESTE :) asa... doamne ajuta .. sper cat de curand sa vin. :P
|
am o idee :PP
hai sa ne int pe 9 seara ianinte sa plecam la bucale .poate vine si santos cu prietenii si mergem cu totii spre buc cu trenul. Ce zicetzi?? |
Ma lamureste si pe mine cineva ce se intampla pe 10 iulie in bucuresti?..e doar o intalnire sau ceva mai mult de atat?.. :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:37. |
- Copyright 2026 4Tuning