![]() |
-djpeter- Spune-mi si mie porgramul cu care le faci te rog !
|
1 Attachment(s)
si spatele..o ieist super djpeter,oare cat timp si bani ar cost facuta in realitate
|
superb djpeter esti un maestru..de i-am face si un motor pe masura exteriorului facut de tine....ce masina ar iesi :twisted:
|
a intrebat cineva mai sus cam cat ar costa... ma gandeam asa...
numai jentile alea cat ar costa... plus ca sunt toate astea facute pe pc... cel putin stopurile... nu se gasesc nu? eu zic ca cu 2 mii o faci asa cum e in poza , bine cu toate luate de la magazine adevarate ... ca asa iti torni tu spoilere etc. si iese nu la fel de bine dar... iese marfa si la bani putini nu? oricum ... poza asta e pur si simplu opera de arta.. :) trimitele-o si alora de la dacia le dai vreo idee de dacia logan gt :) glumesc si eu... insa e mortala poza... |
merci merci.... multumesc ptr multumirii!!!
deci a iesit calumea?? in legatura cu cel care vrea sa stie pogramu este 3D Studio Max.. si ptr cei care sunt curiosi sa afle act costa...stiu yo.. deci spoilerele costa per tototal amndoua 600$ praguriile 450 $.. stopuriile am vazut la o firma din America cu 390$..... prizele costa 240$ toba 200$ si cam atata.... deci masina asta se poate face in realitate..dar trebuie sa ai vro 3000$ doar ptr exterior..... si cu motor turbo dak e..si nos....... costa FFFFFFFFFFF MULT..... depaseste 20.000 sigur... cu tot cxu os ,turbo..si ce mai e in interior... |
PS : am uitat... JANTELE costa 2400 de euroi...
|
oricum merita..ii super da nas da 2400 de euro pe jenti,parerea mae :D
|
Cu eleronu' ala nu poti s-o omologhezi, ca nu ai vizibilitate in spate absolut deloc :P ...
|
Frumos, djpeter, felicitari... 8) :D
Aoleuuuu, sa bag peste 5000 de coco intr-o masina care nici nu face atat...mai bine ma duc o luna la Ibiza si ma distrez pana cad lat...Auzi, turbo, Nos pe Logan...puahahaha...belea, ce sa mai. :lol: :lol: |
You have skills no doubt .
Omule daca tot o modificasi de ce nu pusei o evacuare dubla ? Ca vorba aia la atitia euroi ce mai conteaza un v6 , v8 , v12 aruncat acolo sub capota ? |
:lol: :lol: :lol: ZUZG7, esti haios tare mane.... :wink: Traiasca NFSU, ca de acolo te-ai inspirat nu djpeter? :wink: :D
Am vazut Logan-ul pe strazi in BV!!!E oribila in realitate! Spatele ala e absolut respingator!Am ras si m-am enervat in acelasi timp! Ce dreaqu nene, oricine din noi ar fi scos un design mai reusit ca ala. :evil: :x :? |
djpeter fa si tu mai multe poze si eventual un filmuletz la 360grade sa iti prezentam talentul pe prima pagina.
meriti ;) |
djpeter .... super calitati ai mai omule .... am vazut tot procesul de modelare la loganul ala al tau verde ... incredibil !!
Da-le la oamenii astia niste sample-uri .. .sa vada si ei ... Esti tare rau ... |
oki o sa va dau un filmulet...unu de 360 grade ..dar mai asteptati ca nu prea mai am timp...
ma bucur ca va place...deci dak masina asta ar exista in realiate...cred ca ar baga usor...280km/h...dar cred ca ajunge la 300 cu nosu....parerea mea...a si i caz ca vrea cineva sa fak asa ceva... nu se face in romania.. motorul turbo trebuie adus de afara ....si NOS.. nu prea am icredere in cei de la bucuresti...si las aduce tot de afara...in rest tuningu exterior se poate face...inafar de jante..dar faci comanda.. dar nu vas recomada masia asta...... dak nu aveam ce face cu banii....poate cas fii fakut..doar asa ptr altii..sa vada ce iese dintr-o rabla.. :wink: |
Mai djpeter, vad ca tu vrei sa \"boldly go when no man has gone before\", vb lu nenea Picard. NOS pe Dacie, 280km/h????Aoleu...Ne ataca klingonienii, pe bune! :P :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:27. |
- Copyright 2026 4Tuning