Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Lamborghini Gallardo si Nissan Skyline (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/13249-lamborghini-gallardo-nissan-skyline.html)

sandumrs 24-02-06 18:28

Mai Race nu mai acuza ca te acuzi.

Nu stiu ce ti se pare asa normal sa compari un Lamborghini cu un Nissan. Nimeni nu zice ca-s proaste sau ca sunt nu stiu cum, dar eu zic ca nu sunt de pe aceeasi pagina si punct.

Iti spun eu marele pacat al fanilor japan cars e ca nu stiu sa faca comparatiile corecte si abereaza la greu, iar discutia de aici e ca si cand ai spune ca un Chrysler Neon SRT-4 e mai bun ca un BMW 330i pentru ca e mai rapid pe linie dreapta. Aceasta e singura caracteristica superioara a Neonului.

Deci daca era ceva de genul Skyline vs Supra Amuse sau un RX7 preparat ziceam ca merita sa-mi bat gura, asa.....

Super masinile japoneze sunt doua la numar Supra si NSX, restu sunt masini sport.

300zxtt 25-02-06 20:25

de ce sa nu fie pe aceasi pagina?ca asa ti se nazare tie?adu un argument.punct

skyline e rapid si pe circuit si pe drum drept si pe ce vrei tu.e o legenda a curselor.am vazut masina si stiu ce poate.am vazut-o concurand cu multe supercaruri.am locuit multi ani in dubai si acolo am vazut-o pt prima oara.e fenomenala.multi copii de bani gata o preferau in detrimentul altor masinii sport europene(ferrari,porsche,etc)si nimeni nu avea curajul sa concureze inpotriva ei.indiferent de model nici un skyline nu era stock si se stia ca se pierde daca te pui cu un gtr.

sandumrs 25-02-06 20:58

Mosule chiar nu ma chinui sa-ti dau nici un argument, nu pentru ca nu as avea, ci pentru ca nu-si au rostul, nu pot sa compar un Nissan cu un Lamborghini fie el si Skyline.

Se vede ca v-au chinuit foarte tare filmele \"The fast and the fourious\" .

Pentru mine Nissan e o marca populara, iar Skyline e o masina speciala pentru persoane tinere care iubesc sportul cu motor, care iese din tiparele Nissan prin performante. Masina nu e nici pe departe un supercar si nici nu s-a vrut a fi, iar ca fapt divers, cifrele nu spun totul despre o masina.

Gallardo e o viitoare masina de colectie, un supercar care nu trebuie modificat de nimeni sa fie rapid, o masina in care poti sa porti si costum si training si cu care oriunde si in orice cerc de oameni te*ai duce, ai fi privit cu admiratie si invidie. Si in plus si nu in ultimul rand, a fost conceput si dezvoltat ca o supermasina din toate punctele de vedere.

Gandestete la comparatia Chrysler Neon SRT-4 vs BMW 330i, Neonul fiind mai rapid pe linie dreapta, dar cu toate astea BMW-ul e intr-o alta liga. Aceleasi proportii si aceeasi nuanta as pune-o si in cazul versusului de fata. Cu respect dar nu mai aberati.

Race 25-02-06 21:22

Quote:

Mai Race nu mai acuza ca te acuzi.
Asa e,am gresit.Cum am putut sa spun asa ceva ?! :( Ar fi totusi o mica problema:asta e primul meu post pe acest thread :shock:

sandumrs 25-02-06 22:54

Scuze Race, era tarziu si nu stiu de unde am ajuns la tine.

sandumrs 25-02-06 22:56

Scuze Race, era tarziu si nu stiu de unde am ajuns la tine.

ono41 28-02-06 01:00

Doua masini care nu prea au de ce sa fie comparate. Daca ar fi sa tunezi un Skyline pt a bate un Gallardo, ar trebui sa o folosesti f putin pt k ar deveni stricacioasa in draci. Avem exemple de masini tunate care zac in garaje sau sunt masini de unica folosinta, eu am Gallardo si merg cu el in fiecare zi fara sa am nici o problema.

300zxtt 28-02-06 15:26

viziunea mea asupra unui supercar este o masina mai exclusivista,exotica si cu performante naucitoare,foarte rapida in linie dreapta si pe circuit.aici cred ca skyline-ul se incadreaza.acum nu inteleg de ce supra e cotata in viziunea unora ca supercar si skyline nu?e o baza mult mai puternica de plecare decat supra.

iar in privinta fiabilitatii aici sa nu fie cu suparare dar multa lume se inseala.exact aici e punctul forte al motorului rb26dett.am vazut in emirate supercaruri(ferrari,lambo)droaie dar si aici skyline-ul era privit ca ceva deosebit.arabii fac rulaje mari si daca ai dorii sa aflii de fiabilitatea unei masini trebuie sa intrebi un arab.sunt acolo conditii foarte vitrege de expoloatare a unei masini(nisip fin,caldura excesiva)si de exemplu sunt multe modele europene ce nu prea rezista mai mult de 2 ani.si exact aici exceleaza skyline.

precum gusturile nu se discuta,fiecare e liber la propia optiune si-si alege ce crede ca e mai bun pt el.

sandumrs 02-03-06 21:32

Astea cu motorul ala care nu se strica sunt curate aberatii, sa fim seriosi, de la 280Cp se ajunge la 700-1000Cp si mai se vorbeste de fiabilitate, in visele voastre ude. Si mai e vorba si de cutie, si mai e vorba si de ambreiaj. Apropo ia zi tu race cat tine ambreiajul la un Skyline de 700-1000CP?

sandumrs 02-03-06 21:32

Astea cu motorul ala care nu se strica sunt curate aberatii, sa fim seriosi, de la 280Cp se ajunge la 700-1000Cp si mai se vorbeste de fiabilitate, in visele voastre ude. Si mai e vorba si de cutie, si mai e vorba si de ambreiaj. Apropo ia zi tu race cat tine ambreiajul la un Skyline de 700-1000CP?

Race 03-03-06 15:18

Quote:

Apropo ia zi tu race cat tine ambreiajul la un Skyline de 700-1000CP?
Habar n-am :shock:

Daca puneam vreo poza pe forum ziceam k ai facut o pasiune pentru mine :oops: ,dar asa...

SFW 03-03-06 17:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Race\"
Quote:

Apropo ia zi tu race cat tine ambreiajul la un Skyline de 700-1000CP?
Habar n-am :shock:

Daca puneam vreo poza pe forum ziceam k ai facut o pasiune pentru mine :oops: ,dar asa...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

300zxtt 03-03-06 19:31

sandumrs Posted: Thu Mar 02, 2006 10:32 pm Post subject:

motorul acesta si de fel mai toate motoarele japoneze sport sunt gandite din conceptie sa suporte after market o upgradare de putere foarte mare.sunt proiectate apoi diferite kituri de ambreiaje pt puteri diferite ce rezista foarte bine la uzura ce le poti cumpara dupa puterea masinii tale.iti spun asta din propie experienta :wink:

dar nu se specifica totusi cat rezista la un lambo.daca e sa ne luam dupa fiabilitatea pt care sunt renumite masinile italiene......

300zxtt 03-03-06 19:31

sandumrs Posted: Thu Mar 02, 2006 10:32 pm Post subject:

motorul acesta si de fel mai toate motoarele japoneze sport sunt gandite din conceptie sa suporte after market o upgradare de putere foarte mare.sunt proiectate apoi diferite kituri de ambreiaje pt puteri diferite ce rezista foarte bine la uzura ce le poti cumpara dupa puterea masinii tale.iti spun asta din propie experienta :wink:

dar nu se specifica totusi cat rezista la un lambo.daca e sa ne luam dupa fiabilitatea pt care sunt renumite masinile italiene......

sandumrs 04-03-06 23:18

Re: Lamborghini Gallardo si Nissan Skyline

Iti spun eu, nu rezista, vinzi gogosi, iar fiabilitatea itaiana nu are nici o legatura cu Lamborghini.

Din punctul meu de vedere o persoana care si-ar lua mai degraba un Skyline ca un Gallardo nu e bine informata. Parerea mea.

All times are GMT +2. The time now is 14:08.

- Copyright 2026 4Tuning