![]() |
Re: O şoferiţă a blocat o bancă întreagă timp de o oră cu “ajutorul” unei parcări
Asta e!!! Oricum faza dura!
PS:dragutza gagica |
Re: O şoferiţă a blocat o bancă întreagă timp de o oră cu “ajutorul” unei parcări
femeile si soferia ... baba si mitraliera :))
|
politistul zicea ca singura solutie e sa astepte soferita ,dar dak masina era parcata ilegal ,dc nu a chemat platforma sa i'o ridice de akolo si "smechera" asta sa dea cateva milioane sa'si i'a masina inapoi ??? :-?
|
Tipic femeilor ma intreb la ce le o mai creat Dumnezeu
|
Quote:
Ce ne-am face fara..... FESTIVALU GAURICA DE AUR? :D :D :D :D |
Quote:
P.S: Nu toate sunt catastrofe la volan cum e domnisoara cu assos din filmulet.. :-) |
Quote:
|
Quote:
anyway, nu toate femeile sunt proaste la volan ! ci majoritatea ! insa n-as putea trai fara femei. |
sa fi facut asta in bucuresti sau in craiova
ca o gasea rasturnata!
asta in caz ca O mai gasea! |
"
nu neg ca a procedat corect sau mai bine zis nu a gandit cand a facut parcarea , dar usile institutilor nu prea au dreptul sa se deschida pe spatiul public ... ci in interiorul acesteia ... " nu prea cred ca ai dreptate.Normal in banci ,baruri ,etc unde este totusi un trafic destul de intens de persoane usile trebuie sa se deschida in exterior pentru ca in cazul unui incendiu sau stiu eu altceva,oameni se panicheaza si fug toti spre usa, riscand sa nu o mai poata deschide daca aceasta se deschide in interior!!!!!tocmai de aceasta TREBUIE sa se deschida in exterior.Sunt anumite norme date daca nu gresesc in caz de incendiu, cutrmur etc. |
Cum frate sa nu vada intarea in banca??... Oare ce o fi fost in capul ei?
|
cedilea...vezi daka se dau permise pe banda....o mai si scuzam ca e fata cat are? 18 anii??? cred ca da...
|
|
uoff uoff uoff proasta pamantului !!:oops:
NO COMMENT :lol: de n-o dadeam cu capu de usa aia pana incepea sa vorbeasca singura regulile de circulatie hai sa ne gandim daca cuiva din banca i se facea rau,pe unde intra/iesea vreun medic ceva sau ca oricare,ai alte urgente......... |
Ce a facut fata asta fara sa vrea ar trebui sa facem cu toti in semn de protest, pentru ca s-a ajuns ca intr-o tara EUROPEANA sa nu ai unde parca nici macar ilegal!!!
cat despre situatia de fata....ma lasa rece...:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 23:49. |
- Copyright 2026 4Tuning