Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   DJ 02 NUE (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/131064-dj-02-nue.html)

RRedman 17-07-09 11:23

Re: DJ 02 NUE

6 Attachment(s)
..........

andi_cimpean 17-07-09 12:25

tot nu ai facut poza aia din lateral sa inceram sa o "lasam" mai jos:p

RRedman 17-07-09 13:54

1 Attachment(s)
Gata Andi...uitasem de poza din lateral.

andi_cimpean 17-07-09 14:20

1 Attachment(s)
ar arata frumos...si altfel te-ai simti la volan;)

RRedman 17-07-09 15:32

Merci mult!arata f bine...asa o sa o las...o sa ma simt mai bine la volan...mai ales daca e momo.:)

RRedman 18-07-09 11:58

Astazi am discutat cu cineva despre coborarea suspensiei pe fata.Imi zicea ca pe fata pot pune arcuri de nova spate, o sa am garda mai mica, fara sa ii mai fac modificari la amortizoare&bla bla, cu un confort destul de bun.Ce parere aveti despre asta?Credeti ca va functiona?Daca e ok....ar fii mult mai usor decat sa tai din arcurile mele...sau sa mai fac alta minunatie.Numai bine!

Ja_Rule 18-07-09 12:17

Odata coborata masina, obligat tre sa`i scurtezi amortizoarele .. iar daca le`ai scurtat de ce sa nu le si intaresti... iar ca sa pui volanul ala pe dacie, mi se pare o prostie... n`ar da deloc bine un volan pe care scrie AIRbag, chiar daca e momo...

sezione91_blue 18-07-09 12:52

vezi ca e unu prin zona targului din romanesti care intareste amortizoare si ia 30-50/amortizor. Majoritatea racerilor se duc la el. lucreaza foarte bine

RRedman 18-07-09 13:07

Quote:

Originally Posted by Ja_Rule (Post 2495001)
Odata coborata masina, obligat tre sa`i scurtezi amortizoarele .. iar daca le`ai scurtat de ce sa nu le si intaresti... iar ca sa pui volanul ala pe dacie, mi se pare o prostie... n`ar da deloc bine un volan pe care scrie AIRbag, chiar daca e momo...

Ai dreptate, amortizoarele trebuiesc intarite....cat despre volan, chestia cu AIRbag o sa dispara sub un strat de piele, o sa il imbrac, cu piele.Nu pot sa pun un volan pe care se vede tema de la Alfa Romeo sau AIRbag, chiar nu sunt genul.
Quote:

Originally Posted by sezione91_blue (Post 2495075)
vezi ca e unu prin zona targului din romanesti care intareste amortizoare si ia 30-50/amortizor. Majoritatea racerilor se duc la el. lucreaza foarte bine

Merci pt informatie.Am sa vad ce reteta aleg pana la urma.Ori 1.5 din spire, fara amortizoare modificate, sau mai mult de 1.5-2 spire si cu amortizoare intarite & stuff.Chestia e ca eu nu ma bag la curse.Fac asta doar ca sa arate mai bine. Masina o folosesc zilnic, imi doresc si un oarecare confort.Nu vreau sa imi sara ficatii din mine plimbandu-ma(avem niste drumuri de tot ....tul).Merci oricum.

RRedman 21-07-09 16:11

8 Attachment(s)
Am inceput sa demontez una-alta de pe masina...in cateva zile o bag la vopsit.Astazi i-am acoperit si aerisitoarele de pe stalpii din spate.Intrebare:Cum pot sa acopar spatiile goale dintre piesele sudate?Chitul, nu crapa?Chitul de fibra?sau ce imi sugerati sa fac cu spatiile alea?Lampa de sudura deformeaza tabla...o onduleaza ca pe o hartie.

crazyfornova 21-07-09 16:43

pff...trebuia sa sudezi in argon.. eu mi-am sudat scaunul de la sofer si parca era mai rezistent decat atunci cand a venit din fabrica...si app de chit...poti da cu chit de fibra si dupaia eventual cu chit normal..si ff bn slefuit..;) Spor ! la tunarit :2gun:

RRedman 21-07-09 16:51

Trebuia, dar nah....acum nu mai am ce sa-i fac....sper sa nu se crape chitul dupa aia...sunt acolo spatii cam mari....nu stiu ce sa fac ele.Merci oricum.

crazyfornova 21-07-09 17:11

astupa complet cu chit de fibra+intaritor !

Ovyx 23-07-09 15:59

salut,de la ce model de alfa ai luat volanu? si de unde,si eu tot din craiova sunt...poate ne intalnim in trafic:D

RRedman 23-07-09 16:16

De la o Alfa 155 ,l-am luat de la Remat,volanul nu il mai pun pe masina, caut altceva, nu intra pe ax, are conul cu 1-1.5 mm mai mic.Momentan eu nu circul cu masina, astept sa o vopsesc si dupa, acum e cam demontata.Dar poate facem si noi o intalnire Dacia in Craiova, cum fac baietii din Bucuresti, Braila,nu?

All times are GMT +2. The time now is 04:13.

- Copyright 2026 4Tuning