![]() |
Re: Primele poze cu Dacia SUV necamuflat.
nu sunt de acceiasi parere cu voi,nu este "hidoasa" este doar de prost gust :)
Nu.... acum,la drept vorbind la ce va asteptati la un suv gen BMW x6 la pret de DACIA sau cum !? Parerea mea este ca e un SUV OK (acum sa vedem preturile/motorizarile) si la design e loc de mai bine ! |
Quote:
|
Chiar foarte urata nu e, dar stopurile mi se par PREA mici pentru un SUV. Ofc ca se potriveau la Micra...dar la asta.....
|
Quote:
Mie nu mi se pare urata, e destul de interesanta, imi place fata. |
mie mi se pare foarte ok. astept sa vad si pretul, desi sunt convins ca in pretul pe care il va avea singurele alternative vor fi chinezariile alea dracesti care sunt pur si simplu groaznice.
ca design, e putin ciudat, dar asa ni s-au parut si loganul si sandero la inceput, acum obisnuindu-ne cu ele nu ni se mai pare nimic ciudat (in afara de passat-istii de 2002-2003). nu mi se pare urata, are chiar un aer putin elegant. sunt curios daca vor mai pastra acelasi tip de interior, care nu se potriveste unui SUV. oricum, astept s-o vad pe strada si s-o scot la un testdrive. prin pitesti nu s-a aratat niciuna cu nr de probe pana acum. dar de, ce sa facem, ce nu e chiu7 sau ics5 nu place reisarilor |
Re: SUV-ul Dacia se dă pe Transfăgărăşan
Ma asteptam la o masina clasica cu design placut. A iesit ceva foarte urat, RUSINE!
Sper totusi ca este doar o impresie si gresesc zicand asta... Sper ca pozele nu dau bine, ca masina era cu capota deschisa samd. :) |
Mai bine lasau prelata pe ea... :( Pacat de acel Duster...
|
cam slabut designul chiar si pentru Dacia. oricum sunt curios de platforma tehnica, va fi "totul fata" sau va avea si 4wd?
|
mie imi place ! Daca avea orice alta sigla, cu siguranta o laudati toti!
E foarte frumoasa, are stilul ei. Cand vreodata veti inceta sa criticati o dacie doar pentru ca e dacie?... |
ma da urata e cu spume nu gluma
|
e dacie ...acuma doar nu vreti sa fie si frumoasa.
|
Quote:
|
Lipsesc ceva plastice de pe ea. :)
|
mie, in afara de stopurile alea, imi place.
ps: mi se pare mie sau imparte destul de multe lucruri cu nissan x-trail ? |
Tineti cont ca in poze pare si o echipare chioara...
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:53. |
- Copyright 2026 4Tuning