![]() |
Re: Un mic sfat daca se poate
Update am trecut testul psihologic azi de luni incep teoria cam o saptamana pe urma condusul8)8)8):D:D
|
nu ti-au gasit nik la cap?..glumesc:)..spor la condus
|
:)...bafta la invatat pentru permis;)
|
Update mam certat din nou cu tata ma dat afara din casa mam mutat la mama ,scoala de soferi ar putea sa mio plateasca mama insa nu vreau sa o fac bani de masina nu ii am ,instructorul il stie prin cineva pe tata nu vreau sa am de a face cu tata,imi cer scuze fata de voi ca am creat o telenovela pe forum,a inceput frumos si sa sfarsit prost:sad: insa asta e viata merge inainte si asa:D:D:D
|
nu ma interesau detaliile;)!!!apropo de la inceput sa vazut ca aici o sa fie o pierdere de timp nu te supara :(
|
pff :)))) hai ca m`am binedispus citind thread`ul asta :D nice...
-later edit- bineinteles, nu de necazul omului, ca sincer imi pare rau...saracu` era asa entuziasmat |
Update am obtinut pace definitiva cu tata ,am inceput scoala de soferi cu ore de legislatie de saptamana viitoare incep condusul
|
Quote:
|
da recunosc ca e o telenovela dar voi avea masina carnet :lol::lol: si ma voi plimba savurand aerul intoxicat al orasului cu gandul la viitorul luminos al vieti
|
de marti am inceput condusul un logan 1.4 fara servodirectie fara abs e super senzatia, daca iau carnetul ma gandesc la un suzuki swift de 1.3 anul viitor cred ca
|
update am picat teoria la politie mia picat ceva ce nu prea am citim ma simt suparat pe mine,in rest condusul mi se pare frumos in oras nu depasesc 50 55 km/h iar cand am mers afara 70 80 si pe o bucata de 500 m am prins si 100 kilometri in septembrie voi reusi cu carnetul iar cu masina inca is in proces de gandire
|
Bafta in continuare
|
Maine e ziua cea mai mare am examenul practic,iar masina am aleso cu ajutorul unei rude si a lui tata voi primi un fiat bravo 1.4 t-jet 120 cai rosu nu stiu exact denumirea nunatei voi reveni cu un update cu cutie automata masina pe care o conduce alternativ cu masina lui tata vineri plec intrun concediu pana la revenirea din concediu vine si masina deoarece este pe stoc si daca vreti voi posta pe forum un set de poze cu masina is fericit de numa numa:D:D
|
cam nashpa sa incepi cu cutie automata .....la scoala te invata aia ceva si apoi dintr-o data faci altceva ...oricum fiatul bravo/brava sunt ok pt inceput..amavut si eu un brava 4 usi ....1,4 ..nu ai nevoie de nimik mai mult ..si in plus la bravo ai foarte multe optiuni de a modifica masina .....sunt masini bune in general...eu am bagat doar benzina in amea in rest nu am avut probleme ...:D...bafta la examen
|
Update miercuri am trecut traseul joi am luat dovada pana vine carnetul si lam luat pe tata sa conduc am facut 2 reprize una dupa amiaza una dupa ce am fost la meciul cfr-copenhaga cand soseaua era goala ca sa exersez pana vine masina am avut de ales intrun matiz si o honda cr-v am ales honda la prima sedinta prin cartier mi a tot murit motorul greu mam acomodat la a 2 a mers foarte bine am facut un tur de oras si sambata plc intrun road trip cu masina si cu tata pe post de copilot insturctor
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:21. |
- Copyright 2026 4Tuning