![]() |
Re: Redline Tuning
Quote:
Recomand KW, Bilstein, V maxx, Weitec, H&R |
ce fac baietii de la red line tuning? ma primiti si pe mine
Quote:
|
Bineinteles
|
eu recomand KONI :) asta am pe masina si sunt multumit de ea :D
|
Quote:
|
dane trimite mi pe cosmin un banner din ala
ceasuri plasma pt mazda 626 anul 1993 diesel komprex |
Quote:
ai ramas fara bani? |
1 Attachment(s)
Iata ca a fost premiata si Bora de la noi
|
Felicitari pentru cupa :) .
|
Multumim.
|
multumim !! sper sa luati si voi cit mai multe!!cu cit mai multe premii in NEAMT cu atit mai bine
:-D mnbcx |
Quote:
|
Da, este prima noastra cupa.Eu zic ca e un inceput bun, atelierul are 3 luni iar clubul cam o luna si este al doilea eveniment la care am fost.
|
Quote:
|
1-30 Iunie - Comanda acum orice piese tuning si ai montaj gratuit Filtre aer sport - Pilot, Simota,K&N Kituri inductie Turbocharger electric Turbocharger -Turbine Hibrid de la 500 Euro Galerii evacuare - de la 300 Euro Tober Sport - de la 250 Ron Jante aliaj - de la 1200 Ron/Set Anvelope second hand - de la 80 Ron la 120 Ron/Bucata(Garantie) Placute frana - EBC, TRW, Brembo Discuri frana - Brembo Suspensii sport - FK, KW, BILSTEIN,MONROE Faruri,Stopuri Ceasuri plasma - de la 150 RON Kit Xenon - de la 200 RON Mai executam si: Vopsea negru mat Folii autorizate R.A.R Polish Reparatii Auto Schimburi -Ulei -Filtre -Placute,discuri,rulmenti -Suspensii, etc, Piese Auto Placute frana,discuri frana,rulmenti, suspensii, kit ambreiaj, kit distributie, uleiuri: Mobil, Castrol, Valvoline, etc... |
| All times are GMT +2. The time now is 01:03. |
- Copyright 2026 4Tuning