![]() |
Re: Drifturi cu Rolls Royce Drophead Coupe
da dar am vazut multe masini la 5 gear ...cu esp-ul nu puteau sa fac slide ..se opreau il dezactivau si le iesea mai bn ...deci de poate numai daca dezactivezi ESP-ul ...asta o stiam si eu ca nu se dezactiveaza de'tot da nu eram sigur :P
|
ce porcarie .
|
da ce draq statzi sa ve certatzi ca prostii shi ce va intereseaza ce face omu cu masina lui !!!
Majoritatea suntetzi niste frustratzi care muritzi de ciuda ca omu are cu ce! Daca as avea masina aia as face fix acelasi lucru numai ca as da shi niste balans ca sa o ard de-a latu ;) |
Da cine se ciarta ? :D :D :D :D :D :D :D
Sti sa faci diferenta īntr-e cearta si amuzament? :D :D :D Nu observi ca aici lumea SE RĪDE DE de se cocoseaza de PROSTIA UNORA? :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :D :D :D :D :D :D :D :D :D toate video-urile astea ar trebui descarcate, remixate pe fond muzical, convertite īn VIDEO_TS si scos ca DVD pe piata cu titlul: CEI MAI IDIOTI SOFERI - BEST OFF WORLD WIDE :D :D :D :D Cred ca la tembelii astia nu trebuie sa le spui de doua ori sa puna īn practica reala jocul BURNOUT PARADISE ca prostii ar face-o. Amuzant e īnsa gīndul, oare cīt de departe ajung ? :D :D :D :D |
e varza omu pacat de masina
|
Quote:
Cine īl opreste? Poanta īnsa, daca o face, cel putin s-o faca asa cum trebuie ca o face ca un AMATOR PROST si asta e cel mai amuzant :D :D :D |
oare cati ursuleti isi ia de banii de pe rolls ? =))
|
Quote:
La pretul unui Rolls, cred ca umple vreo 10 TIR-uri cu ursuleti. tu ce zici ? :D :D :D :D http://www.wichtelladen.de/out/oxbas...T019258_p1.jpg |
poate 2000 de euro ..ca dak e 20 imi iau si eu :))
|
nu aveti viitor nici unu...el si-a facut un viitor si are rolls ;)
|
in ce calitate spui ca nu avem un viitor?...
|
Quote:
Da tu cīti ani ai ? :D :D :D :D Daca pt. tine o masina īnseamna viitor............. e clara treaba :D :D :D |
si-a ascuns varsta...e prea matur pt. noi =))
|
Quote:
|
poza cu ursuletul a pus'o recent ...eu ma refeream la bmw..ca nu faci drituri cu un ursulet de plush =)) :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:08. |
- Copyright 2026 4Tuning