![]() |
Re: SECRETELE INTERZISE ALE PĂMĀNTULUI !!!
Sunt perfect de acord cu tine.Tot ce tine de preoti,ierarhi si alte bazaconii.Sunt constient ca doar ne fura.Iisus a spus N-am nevoie de bani,dati Cezarului ce e al cezarului,adica banii.Suntem persecutati de multe secole si chinuiti.Insa va veni si ziua dreptatii...
Actualul meu profesor de religie pot spune ca il admir enorm.Este tanar si cunoaste multe in materie de IT,tehnologie si e deschis.A marturisit ca nici el nu credea in Dumnezeu,ca era indroctinat de biserica,de babe care ii spuneau nu fa aia nu fa aia... .Insa pana si stiinta se rezuma la Dumnezeu.Cu toti stim teoria marelui Bing Bang.Cu aceasta teorie multi dau peste nas la religie.Insa si cel care a conceput teoria a spus ca nimeni nu stie cine a pus punctul acela de materie si energie infinta.Dumnezeu nu este lumina,lumina este umbra lui Dumnezeu.Ardelear focu sal arda de ban.Caci a creat numa dusmanie si invidie intre semeni. |
Quote:
|
Quote:
|
Dolb intelegeam si daca nu scriai asa mare :)) si eu sunt de aceeasi parere cu voi in ce priveste biserca si Dumnezeu si masoneria asta :) dar imi vad de viata mea si mie bine asa cum e...:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Prea curand nu o sa se intample...ci peste 30-40 ani..dar pana atunci o sa murim cu totii deja.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Cum ar arata lumea fara Romania ?! Un filmulet :arrow: |
Interesant clipul,dar mi se pare ca este facut intr-un scop ironic
|
Quote:
|
de mult vroiam sa ma documentez despre 2012 si despre marea descoperire din bucegi. doar ce am descoperit subiectul si am citit absolut tot. revin si eu cu ceva replici dupa ce citesc ce am de citit. multumesc miliondollarbaby pentru acest thread. o seara buna tuturor si mai astept chestii interesante
|
Chiar credeti ca daca stati acasa in fata calculatorului ore/zile/saptamani cautand despre ce o sa fie in 2012 rezolvati ceva?
Mai bine v-ati traii viata, pentru ca in ziua de azi poti murii calcat de o masina pe trecerea de pietoni, deci nu vad ce relevanta ar avea ce o sa se intample sau nu in 2012. Mai simplu asteptati si o sa vedeti LIVE ce o sa fie, pana atunci cum ziceam traiti-va viata, restul nu are relevanta. Mayasii au prevazut sfarsitul TIMPULUI nu al LUMII in 2012 si lafel cum mass-media a "incurcat" putin astia 2 termeni, ganditi-va ca poate a mai "incurcat" si altii. Ce conteaza asa de mult ce fura masonii si biserica? Fiecare face ce poate si ce-l duce capul. Cui ii e ciuda ca altii fura si el nu are, sa faca lafel. Cine crede ca poate sa faca ceva mai bun de atat, sa faca. E atat de simplu sa arunci vina: BISERICA, biserica ma biserica bat-o vina aia e problema sigur... aia fura tot. BA NU masonii ma aia fura... aia vor sa ne omoare, sa ne conduca etc. BA NU, eu vreau sa va conduc pe toti, chiar conteaza cine si ce vrea? Traiti-va viata ca oricum daca cineva de "sus" te vrea mort... esti. Ce o sa fie in 2012 oricum nu o sa se schimbe daca vorbim mai mult despre asta. |
Quote:
Ce se īntīmpla īn 2012? Pai uita-te la prima aerte a filmului ZEITGEIST, subiectul RELIGIE (Capitolul 1) si esti lamurit. Īn anul 2012 se pregateste schimbarea asa zisului an mare - ANUL ZODIAC din Pesti īn VARSATOR. Asta are loc aprox, din 2500 īn 2500 de ani. Avīnd īn vedere rotatia pamīntului īn jurul soarelui care nu este perfect concentrica ci eliptica + miscarea sistemului solar, anul zodiac difera de la 2100 pīna la 2500 de ani pt. fiecare luna a anului mare (zodiac). Luna PESTI īn care n-e aflam tine 2100 de ani. 2009 au trecut deja, mai sīnt 91 de ani pīna la schimbare. Odata cu schimbarea asta, se schimba si directia de oscilatie a planetei īn jurul axei sale. Doar sti ca planeta asta nu se īnvīrte stabil īn jurul axei iei ci oscileaza stīnga / dreapta exact asa cum oscileaza si un titirez īn jurul axei sale. Ei bine, īn 2012 se īncepe frīnarea propriuzisa spre punctul ZERO al axei care va avea loc īn 91 de ani si scimbarea directiei, moment cīnd au loc si o serie de schimbari īn cīmpul magnetic al pamīntului, tot aici intervine si ceea ce numim noi īn masa CATASTROFA CLIMATERICA. (si se considera ca noi sīntem de vine pt. ea, consideratie ce este o prostie, o minciuna globala dar asta-i alta treaba) Daca te uiti pe diagrama de schimbari climaterice studiate din ultimii 500.000 de ani (sīnt video-uri pe YouTube) vei vedea ca fiacare schimbare climaterica ce a avut loc, respecta acest ciclu de aprox 2500 de ani + / - 400 de ani.. Īn consecinta, ne putem astepta la o serie de surprize dar eu zic sa nu disperam si sa nu dramatizam ca asa cum se arata aberatiile īn filmul 2012 cu siguranta nu va fi. Si biblia a preconizat sfīrsitul lumii īn anul 2000, s-a preconizat un colaps cibernetic mondial cīnd vor pica toate computerele si . a picat pe dracu si nici sfīrsitul lumii n-a venit asa ca n-are rosrt sa intram īn panica. |
Referitor la schimbarile climaterice, si eu am auzit de faptul ca se produc dupa o anumita perioada de timp si nu din cauza masinilor/poluarii oamenilor.Posibil ca noi sa influentam acest proces pentru a se produce mai repede.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:09. |
- Copyright 2026 4Tuning