![]() |
Re: LOGAN Hatchback
fara culoare .......poate daca s-ar apuca fabrica de tunat propria dacie sa-si deschida un atelier de tuning al lor sa vada daca o pot aranja putin
|
Quote:
|
doamneeeeeee..shi cand t gandesti k unii sunt platitzi sa faca asha cva...URAT!!! dar , DACIA - Inovate you life!
|
un singur lucru eu nu inteleg,de ce toate daciile care ies din fabrica trebuie neparat sa poarte numele logan,e chiar enervant lucrul acest : logan,logan step,logan hatchback,logan mcv,logan 4X4,logan brazilian,logan indian,logan.....e deja stresant !!!
|
mie unu nu imi place deloc........multi romani se multumesc doar cu atata.......este foarte rau asta , dacia trebuie sa faca finisajele mai bune ,sa aibe mai multe optionaluri etc ..... chiar si un faruri xenon ar merge bn .....na normal ca ei le-au facut pt salariile romanilor si asta este bn:D
|
Quote:
|
:shock: Dupa ce ca Loganul este destul de urat mai scot si uratenia asta.
|
uitasem o adaugam la cea mai urata masina...
|
ce urata e parca i-ar fi taiat cineva spatele
|
ce aiureala ce masina parca i-ar fi taiat cineva spatele
|
da ca o scoate pe piata ma intreb cine o cumpara?
|
sal
Doamne ce masina urata!e urata cu crengi!cred ca asta e una dintre cele mai urate masini pe care le-am vazut!astia de la Dacia vor sa faca si papuc din logan?oare vor face si suv?acum toate masinile le proiecteaza pe baza Loganului?la altceva nu-i duc capu?:lol:
|
Ma mir ca au ajuns comentariile asa departe. Masina aia nu va exista, photoshop sa traiasca ! Consumati-va energia pe alte threaduri, gata !!
|
am vazut intr-o revista ca la geneva 2008 se va prezenta versiunea hatchback a modelului logan...:???: nu am reusit sa gasesc poze pe net, insa in revista, vazuta din fata arata destul de bine
|
am deja cataracta de la logan.."hach-ul" asta m-ar orbii definitiv!
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:45. |
- Copyright 2026 4Tuning