![]() |
SALUT
NUME: DANIEL NIK: GTS25T MASINA: SKYLINE GTS PT. LINIUTE (DIN PACATE NU GTR) SI UN ASTRA PT ORAS PASIUNI: STREET RACING SI O SPERANTA LA 1000HP |
1 Attachment(s)
a sorry.... am uitat de poza :D :twisted:
|
salut!!
nick : sebastis nume: radu car: cielo 2.0i (motor opel) |
aaaa... deci tu eshti ala :twisted:
velcam |
salutare la toata lumea....
nume: Paul nik: Radeon_Strike masina : VW Golf 2 , 1.8carburator dublu-corp :twisted: :twisted: :twisted: interese: destule... unii ma stiu altii nu.... |
bine ai venit paul :wink:
|
Re:
Nume: Cosmin
Porecla: In ultima jafu si nu-mi dau seama de ce :twisted: Vaporu: Dacie... alba :lol: CJ 20 JAF Pasiuni: Daciile deocamdata Interese: O gramada.. in special persoana care mi-o barfit dacia :twisted: |
Bun venit d3vil. Imi place masina ta :lol: . Tine-o tot asa ca esti pe drumul cel bun. :evil_laug
|
nume:paul
nickname:danez 8) profesie:chiulitor masina:un bolid alb pe numa HUA numa ca mia stricat tekno din aerodinamica :twisted: |
Nume: BoBo
Masina: Opel Corsa 1,4i (verde) Ocupatie: student asta e cam pe scurt descrierea. mai multe nu prea stiu ce sa zic :D |
Nume: Rares
Nick: Shogun Mashina: 205 rallye Ocupatzie: programator shi in timpu liber student |
Nume :bodea
premune:cristian nick:cristi bodea aka 1300Racing ps:nicku asta o sa ramana definitiv pasiuni acaleasi |
aha...noah welcome everybody...danez,rares,bobo,cristi...si specially Paul (Radeon_Strike) :wave: :hug: :joy:
|
Nume:Dan
Masina:........mai incolo Ocupatie:elev :oops: :wink: |
Nume: Gaal Alexandru
Nick: GSX Masina: nicodata..... un gsx in viitoru apropiat Ocupatie: Student |
| All times are GMT +2. The time now is 01:04. |
- Copyright 2026 4Tuning