Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Espero --RAT STYLE-- (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/127733-espero-rat-style.html)

Rob3rt_espero 27-07-09 11:58

Re: Espero --RAT STYLE--

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 2515433)
Pana la urma ai pus jantele pe ea? :)

Nu, jantele erau de pe Astra....Vroiam sa vad cum arata :D

banzay 27-07-09 13:07

Arata marfa :) Am vazut ca esti in cautarea unor scaune :) Intra si pe clubopel.com si pune un anunt :) Ma anunti si pe mine te rog daca gasesti ceva? Eu am pus anunt deja pt mine (mai caut in plus si un bord lcd de kadett) si daca e ceva vin aici si zic :)

Rob3rt_espero 28-07-09 18:08

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 2515634)
Arata marfa :) Am vazut ca esti in cautarea unor scaune :) Intra si pe clubopel.com si pune un anunt :) Ma anunti si pe mine te rog daca gasesti ceva? Eu am pus anunt deja pt mine (mai caut in plus si un bord lcd de kadett) si daca e ceva vin aici si zic :)

Da imi caut scaune dar nu vreau de calibra, astra f sau kadett...
Vreau doar cele de Vectra A Recaro, am vb cu cineva si o sa ma duc sambata sa le vad...Tu ce scaune cauti ?

ing3r 28-07-09 22:26

Sa ne zici si in ce bani ai gasit.Suntem mai multi care vor sa schimbe scaunele :D

Rob3rt_espero 09-08-09 08:41

2 Attachment(s)
In sfarsit vad si eu pe unde merg...
Kit xenon 6000k 35W.

Rob3rt_espero 09-08-09 08:45

3 Attachment(s)
..........

ing3r 11-08-09 22:02

Super pozele, super ca ti-ai pus xenon! Si eu am avut o "revelatie" cand am mers prima oara cu xenonul pus la mine. Sa nu uiti de scaune :D

Rob3rt_espero 21-08-09 09:23

3 Attachment(s)
Din pacate masina nu a avut noroc sa se aleaga cu niste jante Borbet T, asta e...mai asteptam nu ne grabim !
Ing3r daca nu ti-ai gasit scaune urmareste thread-ul deschis de mine poate iti place ceva de acolo...

.............

andi_cimpean 21-08-09 12:04

incearca sa ii pui lucas-urile albe...arata aiurea cu ele portocalii...

Rob3rt_espero 21-08-09 13:54

2 Attachment(s)
Am 2 seturi acasa dar nu prea am timp sa le pun, sapt viitoare sa vedem poate imi fac timp sa mai fac cate ceva pe la ea...

mike-fullspeed 22-08-09 13:43

Frumos ii sta cu grila aia modificata, dar fara jenti parca e neterminata....

Rob3rt_espero 25-08-09 08:10

Da, stiu ca nu arata bine dar decat sa-mi iau niste roti patrate mai bine mai astept...am un prieten care o sa ia o calibra pt dezmembrat si zice ca are Borbet T 9J spate si 7,5J fata, acum astept sa vedem in ce stare sunt ! Pana una alta trebuie sa schimb bolturile de la usa stg fata, a inceputa sa troncane si imi face pe creier.

valitataye 25-08-09 09:17

Quote:

Originally Posted by Rob3rt_espero (Post 2583557)
Da, stiu ca nu arata bine dar decat sa-mi iau niste roti patrate mai bine mai astept...am un prieten care o sa ia o calibra pt dezmembrat si zice ca are Borbet T 9J spate si 7,5J fata, acum astept sa vedem in ce stare sunt ! Pana una alta trebuie sa schimb bolturile de la usa stg fata, a inceputa sa troncane si imi face pe creier.

frumoasa masinuta pana acum incearca sa faci cv cu etrieri si tamburii la masina :oops:

mike-fullspeed 25-08-09 11:18

poi astia de ii are ce au?

Rob3rt_espero 25-08-09 15:55

Ar fi in plan si o punte cu discuri, dar mai intai sa ii pun jante si atunci o sa le fac si pe alea.

All times are GMT +2. The time now is 11:42.

- Copyright 2026 4Tuning