![]() |
Re: Espero --RAT STYLE--
Quote:
Nu, jantele erau de pe Astra....Vroiam sa vad cum arata :D |
Arata marfa :) Am vazut ca esti in cautarea unor scaune :) Intra si pe clubopel.com si pune un anunt :) Ma anunti si pe mine te rog daca gasesti ceva? Eu am pus anunt deja pt mine (mai caut in plus si un bord lcd de kadett) si daca e ceva vin aici si zic :)
|
Quote:
Da imi caut scaune dar nu vreau de calibra, astra f sau kadett... Vreau doar cele de Vectra A Recaro, am vb cu cineva si o sa ma duc sambata sa le vad...Tu ce scaune cauti ? |
Sa ne zici si in ce bani ai gasit.Suntem mai multi care vor sa schimbe scaunele :D
|
2 Attachment(s)
In sfarsit vad si eu pe unde merg...
Kit xenon 6000k 35W. |
3 Attachment(s)
..........
|
Super pozele, super ca ti-ai pus xenon! Si eu am avut o "revelatie" cand am mers prima oara cu xenonul pus la mine. Sa nu uiti de scaune :D
|
3 Attachment(s)
Din pacate masina nu a avut noroc sa se aleaga cu niste jante Borbet T, asta e...mai asteptam nu ne grabim !
Ing3r daca nu ti-ai gasit scaune urmareste thread-ul deschis de mine poate iti place ceva de acolo... ............. |
incearca sa ii pui lucas-urile albe...arata aiurea cu ele portocalii...
|
2 Attachment(s)
Am 2 seturi acasa dar nu prea am timp sa le pun, sapt viitoare sa vedem poate imi fac timp sa mai fac cate ceva pe la ea...
|
Frumos ii sta cu grila aia modificata, dar fara jenti parca e neterminata....
|
Da, stiu ca nu arata bine dar decat sa-mi iau niste roti patrate mai bine mai astept...am un prieten care o sa ia o calibra pt dezmembrat si zice ca are Borbet T 9J spate si 7,5J fata, acum astept sa vedem in ce stare sunt ! Pana una alta trebuie sa schimb bolturile de la usa stg fata, a inceputa sa troncane si imi face pe creier.
|
Quote:
|
poi astia de ii are ce au?
|
Ar fi in plan si o punte cu discuri, dar mai intai sa ii pun jante si atunci o sa le fac si pe alea.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:42. |
- Copyright 2026 4Tuning