![]() |
Re: Golf V cu usi de lamburghini
[QUOTE=AlexXx-25]
Quote:
|
Re: Golf V cu usi de Lamborghini
golfu ala daca era tunat calumea arata mai bine .........
|
fratilor omu nu a avut bani de vw tuareg sau x5 sau un ml etc cum si-au luat colegii lui si a dat in jur de 25000E? parca pasta in loc de 7-80 mii pe una mentionata mai devreme :-) . Si el asa a cumparato de la reprezentanta ca ei au tunato nu a duso si el la o firma speciala de tunning!!Poate cei de acolo de fapt sigur faceau o treaba mai buna :-P ! in general e misto nu foarte speciala in afara de scrisu de motor(motiv sa-i mai ia bani ..) iar in ceea ce priveste usile nu prea se potrivesc eu sunt adeptu usilor normale (sunt un pic conservator)
|
superba masina ........pacat ca nu va place si voua dar oricum tre sa apreciati si voi ca totusi omu a bagat ceva bani in ea si se vede.....mie imi place enorm de mult
|
Quote:
|
Re: Golf V cu usi de lamburghini
Quote:
|
tataee itzi zik cum potzi sah deosebesti un GTI deh restu golfurilor: are in jurul grilei rosu fii mai atent si in primele poze si ai sa vezi ca are in jur la grila rosu si grila e altfel decat a unui golf normal
|
Super Belea Golfu:shock: Lam vazut si yo dar(La TV:sad: )orcum nustiu daca est vreun Golf V Gti mai fain ca asta in Romania:?:
......_-_Rapidist_-_........ |
ma un singur lucru e de *** la masina lui ......si-a pus usi de lambo pe cand a lui are 4 frateeeee , alea din fata se deschid in sus si alea din spate normal !!!!??? :( nasol rau de tot , in rest foarte misto spoiler-ul fata de la ABT , pacat de esapament (dak l-ati vazut din spate) , toate 4 evacuarile sunt scoae rau de tot inafara , te poti urca pe ele cu picioarele , hmmmm , in rest super misto si inauntru , pakt k nu e DSG ..... k era mai rapida. oricum felicitari pt masina , si fiecare cu gusturile lui ....bye
|
...frumoasa,dar aratau mai bine daca masina era "mai mica pe inaltime", mai ingusta,si daca era in 2 usi,
|
Fratilor,ce aveti cu saracul om?LSD prinde bine pe un Golf si eu sincer nu vad rostul sa mai pui si in spate.Ce dak are 4 usi si are doar pe fata LSD? Unde e problema?
|
aspectul...aia e problema,eu imi luam ceva in 2 usi...sincer,
|
mai aveti poze cu golful?? :D e SUPER!!! :yikes:
|
Quote:
|
:)) probabil