![]() |
Re: HighSpeedDrivers...numele noului club!!!!!
Propun sa se faca sticky, daca lumea se tine de treaba ! ;)
|
:cry:luni am oral la romana :cry:
|
duminica cred ca ajung si eu in oras. si luni sa-mi pun parasolarul :D
|
Quote:
|
Yellow. Daca se merge la iarba foarte verde, bere foarte uda si mici foarte putini ( daca se apuca BMB de mincat ) va fi prilej si de facut poze...pe timp de zi, pe timp de noapte, inainte si dupa minge, etc. Pun la bataie o trompeta de Fuji FinePix S 5800. Sau eventual, o camera foto mai reala:)
(Cine-i asta, cine-i asta...):rolleyes2 |
eu nu prind gratarul ca ajung tarziu in oras :(
|
Quote:
|
eu in weekend sunt acasa sper sa pot veni cu masina mea daca nu stau dupa cine vrea sa ma ia:D...oricum merg mai mult ca sigur numai sa am cu ce sau cu cine
|
Azi ies cu FUL (poate si ESP) la niste poze. Daca mai e cineva interesat astept pm. Cel mult 2 masini, nu vreau sa ma suprasolicit ! :)
|
Dar nu va ingramaditi toti. :))
|
Daca vrei sa faci poze pot veni eu si cu AMO ca momentan suntem singurii care avem banner cu HighSpeedDrivers. ai nr meu de tel mai sus.....poti sa ma anunti ora...dar nu mai tarziu de ora 19. Cu respect!!!!
|
sugerez ca loc de gratar poenitza de la vorona...e super locul pentru camping si nimeni nu e deranjat de zgomot...e perfect:D si a da...loc de fotbal:X
|
Quote:
... @RADIODJ ... poate lasi la WaZy camera :oops: |
Mai usor lume cu pozele ca vreau si eu sa prind loc de fotografiat, mai ales ca acum avem parasolarele.:D Prezent si eu la gratar si la fotbal.;)
@maD: Parca nu iti placea clubul asta. De ce mai scrii pe acest thread? @Rac3r: La Vorona e tot timpul plin, dar totusi alt loc mai bun nu cred ca este. @RadioDJ: Cine-o fi, cine-o fi?:D O fi cumva MTJ-ul?:D:D Vezi ca ne orbesti cu :idea:.:D:rolleyes2 |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:32. |
- Copyright 2026 4Tuning