![]() |
:lol: :lol: :lol:
da' mai alex... am auzit shi yo de curse de la TV shi de la un politzist sambata la raliu... las ca am sa itzi povestesc... |
ala ce o picat cu motocicleta prin faget de o spart-o toata ???
am auzit ca si benzina toata a curs pe jos |
Baieti, in eventualitatea unui control, noi cei care venim cu bicicletele ne-am scos.....nu ???
|
Re:
Quote:
|
Ai dreptate Yonutz, nu de alta dar pana acum cred ca si eu am sa vin pe jos...:)))
|
Re:
Quote:
|
loooooooooooooooooooooooooool
o picat prostu' cu motoru? :lol: :lol: :lol: |
nu inseamna ca e prost daca a picat...se mai intampla
|
Re:
Io nu stiu ma sa vin sau nu cu bicileta :roll: ... poate imi dau astia ammenda pentru spoilere sau pentru antiradar ... sau pentru ILEGAL BASS ;)
Mai bine ma duc pe jos ca sa fiu CLEAN :))))) |
Azi am fost prima data in c shi mi-a placut ce am vazut.
Am vazut ca acolo sant formate deja \"bisericutze\" shi ca unora nu le place sa fie atata lume. Am o propunere: sa ne intalnim o data ziua undeva shi sa mergem sa vedeti cum ii pista de aeroplane de la Dezmir. Ii loc intins, plat ca-n palma shi cu iarba scurta. Am fost acolo de cateva ori iarna shi o fost super de fiecare data. la cat loc ii acolo, se pot face shi linii. merita vazut ca-i foarte mare shi fara nici un obstacol. |
mdea...mai eu zic ca e bine ce zice hg...poate sapt viitoare pe marti cand is gata tricourile sa facem o intalnire.....ziua sa ne cunoastem intre noi...vb de cei noi...sii..sa vedem ce a zis hg...din cate mi-a mai povestit...eu zic ca merita vazut...
asteptam sa vedem ..ce s-a mai intamplat dupa ce am plecat noi. mai ganditi-va serios la treaba cu proba de indemanare.... io zic ca sa le trageti tzapa la impresarii si trzaranii care se strang aiurea joi..sa ii lasati akolo....sa mergeti altundeva :)) |
pe iarba nu se pot da linii, asta e clar, nu ai cum sa prinzi demaraj shi sa pui frana in timp util. poate itzi dai seama shi tu ca am dreptate.
|
ale... ieri am dat tzeapa tzeapa serioasa...a dica am ramas doar noi care ne cunoshteam + inca 2 sclavi cu dacile care au fost ca raia nu ami puteai scapa de ea... deja e deapula... yo degeaba le zic ceva... le dau un sfat... ca ei ma iau la ****... intr-un fel ajung sa ii intzeleg frustrarile lu' piry... data viitoare va fi la ingramadeala... ce **** mea sa zic... eventual mergem subtil shi le zicem la mashini... nu chiar la tate cooptele... care le vedem ca is in stare de ceva... cat de cat...
pace! |
tekno zici tu ce zici, dar macar au fost de treaba baietii, s-au dat si ei cu ce au avut, nu ca altii ed acum 2 sapt. care au venit cu BMW si au stat deoparte si alte chestii pe care le-am auzit eu...\"\"\"bine mai, eu am venit aici sa VAD nu sa stau de 6 \"\"\", asta am auzit cand m-am oferit eu cu Luci sa stam de 6 si stii de la cine am auzit ???...de la aia cu matizul de firma ce scrie TNT pe el.
|
si eu am luat tapa ieri.........nu mi-o zis nimeni unde.se merge din omv manastur...
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:10. |
- Copyright 2026 4Tuning