![]() |
Re: CUM VA PREGATITI VOI MASINA ???
Da e injectie. L-am curatat bine si... si filtru de aer. Ne dam ca eu am doar 65 de cai?
|
vezi ca la motoare se pricep baietii care au dopat cu NOS ,ursuletul JAR .spre poarta 6 acolo au un atelier si baietii chiar aveau o dacie cu turbo pe ea dar acum a ajuns coteztz masina aia.sigur se pricep la modificari dar sa fii pregatit cu banii si cu timpul de pierdut pe acolo.
|
APV cei de la Dacia nu au nik de comentat pt faza cu emblema si butonul de pe portbagaj ? k si eu vreau sa renunt la ele ... si mult succes in continuare ...
|
Pierzi garantia daca umbli la masina orice ai face. Asa ca...
|
deci u nu mai ai garantie ah ?! nush ce sa fac ... plm.. momentan ma gandesc doar de bari la exterior ... ca daca pun altele nu are treaba cu garantia
|
Quote:
sa stii k dacia nu are treaba cu garantie legata de bari .. mashti etc .. ei ii intereseaza partea electrica si mecanica .. |
Quote:
|
nu se pierde nici o garantie, stati voi linistiti ca nu se uita nici draq la barile modificate si la emblemele scoase...credeti-ma...garantia e un rahat...tot ce garanteaza este posibila eroare de conceptie a masinii adica erori din fabrica daca zice ca din cauza ta tu platesti, am un prieten CT 13 RVR care a fost la seat ca i-a cazut ambreaju la 30.000 km si i-au spus ceva de genu: pai are 30.00 frate cat vroiai sa tina..eu unu ii rupeam gura...deci nu-ti bate capu cu garantia...eu am o skoda si i-am schimbat injectoarele, tobele, si multe altele pe langa faptul ca a ars bara langa evacuare si tot ce mi-au spus a fost daca fuge si daca poate sa faca o tura cu ea...asa ca hai cu tunig fara numar
|
mama ei de masina acum ,asa am avut o impresie la parcul copiilor cand a venit cu jar-ul ,ca are nos .acum nu mai conteaza ,masina e de vanzare oricum ptr care e amator :) din cate stiu ei sunt calare ptr bmw-uri dar sigur se pricep si la dacii
|
si cam cat costa un JAR cu NOS? asa informativ stie cineva?
|
Quote:
|
deci la logan nu o sa ai probleme cu tabla vreo 7 ani pe putin, sa stiti ca nu mai e tabla de 1310...si garantia la tabla si vopsea este de 5 ani...deci nu te agita si oricum sa sti ca garantia e degeaba..crede-ma am 2 masini si cand am fost cu prob de garantie toata lumea spune ca sa vada ce zice sefu ca sa vedem cum o rezolvam...deci niciodata sa nu te bazezi pe garantie in romania...te bazezi pe casco dar nu pe garantie
|
Quote:
|
Quote:
|
Si eu acu ce fac? ieri seara am gasit un tigan beat care dadea cu picioarele in portbagaju meu abia facut de 4 zile... cine mil face sa arate ca inainte mai ales ca a fost indoit pe dunga aia dintre semnalizari? dacia o sa zica ca am modificat portbagaju probabil ca nu se baga.. casco mil reface pe asta?????
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:25. |
- Copyright 2026 4Tuning