![]() |
Re: Cine vrea cu primul GT-R din Romānia?
Quote:
|
Re: Nissan GT-R
vai.... zici ca e olcit nu GTR :))
|
Re: Cine vrea cu primul GT-R din Romānia?
Quote:
|
|
felicitari pentru prestatia de la satul mare.. oficial este cea mai rapida masina din romania..
|
ALEX 55 numai tu ai postat pe aici...
georgerg: Cel care a fost lovit in bucuresti,care a scos copacul ala tot de tine a fost adus presupun nu? Ce s-a mai intamplat cu el?i a dat firma de asigurari altu sau inca mai sta pe bara? |
in nici unul din filmele de la satu mare nu ai plecat puternic de pe loc.
de ce ? |
Quote:
2-Am evitat sa folsesc LC pentru ca am kitul de intarire la transmisie dar inca nu este montat - ar fi fost pacat sa am un eveniment mai neplacut - puterea masinii este relativ mare si exista riscuri - oricum pe final am plecat si mai tare cu LC dar cu apa pe rotile din spate ca sa nu solicit prima treapta. Si asa am un timp bun zic eu si este loc de mult mai bine.:D La KOE in schimb o sa ma prezint intr-o alta forma si eu si masina:D pana atunci sunt multumit si asa - 11.2 este foarte bine. |
poti pune si niste filme?? sunt curios cum trage monstrul
|
Quote:
|
@georerg: cand mai iesi seara prin trafic, da si tu un anunt pe forum, sa stiu sa fiu si eu prin trafic sa vad masina live :shock::shock::-P
|
Quote:
|
Quote:
nu ma asteptam sa mergi zilnic cu ea... credeam ca e doar de weekend si cam atat |
1 Attachment(s)
intre 7 si 9% ! cand se da la ea ;)
hai ca mai vin cu o chinezarie :D ( ai grija cum pozezi ! ) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:16. |
- Copyright 2026 4Tuning