![]() |
Re: Cielo Executive (simplu si atat)
deci in concluzie... merita sa pui stergatoare cfob - lame "cover from original blades" adica pret?= calitate sau termen? eu nu sunt pro dar nici contra... sunt pro celor din fabrica... nu dalea de pe poporului! si treaba cu vopsitu... e buna...
|
Mai nu stiu... depinde cum le nimeresti. Eu imi pusesem deastea pe matiz si eram extra multumit. SI acum sunt multumit si de astea... Au fost in car4 150 de mii amandoua, era o promotie, iei ceva si primesti un produs asemanator la juma de pret
|
1 Attachment(s)
Oare arata mai bine ca in poza, cu jantele albe? :)
Senzorii de parcare nu mai merg (si-a bagat un prieten manutza), masina e extraordinar de murdara... Nu am avut timp sa fac curat in interior de cand am terminat cu iesitul pe teren dupa probe, deci am o intreaga plaja in masina, noroi, pietre, miros de formol prin portbagaj, etc... De vreo 2-3 sapt nici de spalat la exterior masina nu am avut timp si are pamant pe ea... Dar sper ca zilele astea rezolv... Maine ma duc cu ing3r sa rezolv si ultima roata indoita... si sa mai imi pun 2 inele de centrare... si...cam atat :) Sa vedem cum se comporta in curand si la ITP... :) |
nu ar arata rau...dar de ce sa le vopsesti?...
garantat vei vrea sa le vinzi peste ceva timp, si daca le vopsesti acum, iti va scadea sigur valoarea lor;) |
La asta m-am gandit si eu la inceput, insa nu cred ca va vrea sa le vanda prea curand, doar ce le-a luat...De el depinde ce vrea sa faca.
|
Pai daca le vand... poate i le dau tot lui Nicu... :P Teapa tot i-am dat o data... ca una din jante nu a rezistat la hartoapele care le tot ia el :D (glumesc) Si sa mai zica el ca merge incet si responsabil =))
|
Nu le face albe, sar in ochi, dar nu neaparat placut!
Daca vrei neaparat sa le vopsesti fa'le negru antrhacit, ceva sa faca un contrast frumos! |
Da, cam asa ziceam si eu... dar parca negre tot nu le-as face... :)
|
frumoasa masina sa o stapanesti sanatos si spor la TUNING:twisted:
|
Mersi mersi... Dar e o mare problema cu banii... nu mai imi ajung luna asta nici de revizie nici de itp, dapai altele :| Trebuia sa mi le deconteze firma dar... asta e... la fel e si cu benzina/gazul... Eu pun din buzunarul meu... Si cand te gandesti ca patronul imi e tata :|
|
frumoasa masina..bravo :D
|
Daca ai vedea-o acum... Mai sa zici ca e vreo raie de dacie...
E murdara si prin interior si pe afara... nu am spalat-o decat la exterior acum vreo 3 saptamani si de atunci nu am mai avut timp decat sa ii montez inele de centrare si pe spate... :| La interior e cam jale... nisip, pamant, resturi de lipici de pe la baietii de au montat geamul, majoritatea de cand am fost de 2 luni dupa niste probe... i-a durut in fund pe colegii mei sa se scuture macar pe picioare...si nu prea am avut timp sa fac curat cum trebuie decat sa scutur presurile... |
frumoase jantele mie unu-mi plac...;)
|
asa e.. sunt frumoase si sunt de parere ca i-ar sta mai bine cu ele vopsite in alb...
|
Daca le fac...le fac profi la o vopsitorie :) Si... imi plac la nebunie jantele, dar stiu eu cati nervi mi-am facut cand venisera strambe 3/4 si imi juca volanul intr-o fericire :)
Acum dupa ce le-am indreptat, le-am pus inele de centrare... pana la 140 nu mai tremura volanul... dupa 140 nu m-am aventurat... Si cand ma gandesc ca mergeam cu matizu cu 160 si nu imi era frica. Oricum o zi-doua vor disparea de pe masina pt ca vine ITP-ul :) Si daca mi se vor parea mai confortabile cele pe 14...cu parere de rau, dar cred ca reununt la ele :) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:03. |
- Copyright 2026 4Tuning