![]() |
Re: Mitsubishi Lancer EVO X FQ-400 – 403 CP şi 525 Nm
Quote:
nu am pretentia sa ma asculte nimeni, si spre deosebire de tine nu imi rezerv tot timpul sa citesc oe forumuri. primesc pe e-mail de fiecare data cand cineva face o completare la therd-ul asta. asa ca incerc sa raspund repede fara sa imi corectez textul asa cum cred ca faci tu si nici tastatura mea nu ma prea ajuta. Sper ca ai inteles ce am vrut sa iti transmit domnule "Gramatica" asa cum te voi intitula de acum. Asa suntem noi romanii daca nu ai mai avut inspiratie pentru dreptul la replica referitor la subiectul discutat, ai incercat si tu ca tot romanul sa lovesti adversarul prin alte mijloace mai neconventionale, in cazul meu prin greselile de redactare pe care le-am facut. Cred ca mai amuzant esti tu ca vrei sa pari sau sa o faci pe despteptul pe cand realitatea este alta |
Quote:
|
Quote:
Domnule "Gramatica" daca am condus modelele despre care vorbim aici si am ajuns la o concluzie personala asta nu inseama ca sunt mare pilot sau nu mai stiu eu ce. Este foarte bine daca imi demonstrezi ca ma insel in privinta aceasta insa tu deocamdata te bazei doar pe intuitie si ce ai mai citit pe net, insa eu m-am bazat dupa rezultatele unui test drive pe care l-am facut ca un sofer amator si nicidecum unul profesionist, si cu riscul de a ma repeta doar mi-am exprimat parerea personala. Bmw ramane o masina buna insa tractiune spate este pentru distractie iar pentru rezultate bune cea integrala castiga, LA FEL PARERE PERSONALA, domnule... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
59 Attachment(s)
Mitsubishi Lancer EVO X FQ-400 - Galerie Foto
|
ARTA !!! :X ..
|
crazy evo...:D
|
O adevarata bijuterie.nu ai ce defect s ii gasesti.
PS:f.frumoase pozele |
:?:a obs cineva ca nu are evacuarea centrata?
|
tot mai frumos e evo IX si pun pariu k se comporta mai bine pe drum decat evo X. normal k e bijuterie si asta da park e prea eleganta nu mai e asa dura ca IX-le
|
fdoarte faina masina :X
|
Da, super frumos .... mi-as dori si eu asa ceva :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:28. |
- Copyright 2026 4Tuning