![]() |
Re:
Quote:
let's stick ontopic shall we ? :P |
Quote:
Acum problema e ca din pacate pentru voi doar Santos o sa beneficieze de un tratament preferential . . . . So..... gang bang in familie :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Nici be bytzu nu il primesc pentru ca are prostul obicei sa-mi ia femeia din p@$a . . .stie el ce si cum :wink: cu toate ca de data asta nu are nici o sansa :D :D :D :D |
it`s ON! :lol: :lol: :lol:
details pe prv ! :lol: :lol: si-am incheiat cu subiectul asta, ca suntem offtopic sa-i lasam sa-si prezinte ... |
Re:
Quote:
frate, m-am facut baiat cuminte, adica peste tine nu ma mai bag :lol: , daca vreti poate facem ceva in 6...iese mai frumos..poate scoatem si bani din treaba asta...cine stie..poate sponsorizeaza 4t santose..ce-am scris acolo sunt realitati..daca vrei te iau sa te-nvat :wink: :twisted: :lol: |
lasa frate, am facut EU verificarile , e parfum , functioneaza la parametrii normali , e totul ok , daca e ... o verificare in 6/4 ar merge ... ca atunci .. am fi 100% siguri de ... test :D
:P deci , stai calm :) ca e totul in regula hai cu ontopicu , nu mai are nimeni nimic nou de prezentat ? |
:)
.....mah eu cu un pikutz de intarziere :baby: ..santosik fata e BELEA BELEA.... deci merita un mare 20 k e super sweet si va sta bine impreuna :hug: .....vezi ki poate mi`o imprumutz si mie.. :joy: :twisted:
|
nu mai bine te alaturi si tu la verificare ? cu tot cu psycho desigur :P
|
Re:
Quote:
|
parfum !
:) can`t wait :P |
daca se considera ca este cazul, pentru placere mai pot aduce vreo 2 prietene, asa..de spectacol..sa fie showu frumos
ontopic..frate, sa mor de n-as pune poze gramada, da n-am cu ce sa le descarc de pe tel:(..si nici net acasa n-am) |
Re:
Quote:
bah nu ... sau de fapt da ... dar cu lumina aprinsa k ultima data in loc sa dau la buci am luat`o la buci :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :peace: hahahahaha |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
....got damn ! p`asta no stiam...moxule te`am ras knd te`am prins :twisted: :twisted: ....... |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
da poate4 n-are nici o vina saracu :) |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:51. |
- Copyright 2026 4Tuning