Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ford_V6 gang-bang si offtopic (https://forum.4tuning.ro/28-femei/12541-ford_v6-gang-bang-offtopic.html)

Mustang 02-02-06 19:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
moaaaaaa primul gangBang oficial 4tuning :)))))))))))))))))))))))))))))))

nu vrei si tu :P

let's stick ontopic shall we ? :P

Ford_V6 02-02-06 19:49

Quote:

moaaaaaa primul gangBang oficial 4tuning
Astea au mai fost crede-ma . . . :wink:

Acum problema e ca din pacate pentru voi doar Santos o sa beneficieze de un tratament preferential . . . .

So..... gang bang in familie :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Nici be bytzu nu il primesc pentru ca are prostul obicei sa-mi ia femeia din p@$a . . .stie el ce si cum :wink: cu toate ca de data asta nu are nici o sansa :D :D :D :D

EvLSant0S 03-02-06 07:09

it`s ON! :lol: :lol: :lol:
details pe prv ! :lol: :lol:
si-am incheiat cu subiectul asta, ca suntem offtopic

sa-i lasam sa-si prezinte ...

Bytzu 03-02-06 08:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ford_V6\"
Quote:

moaaaaaa primul gangBang oficial 4tuning
Astea au mai fost crede-ma . . . :wink:

Acum problema e ca din pacate pentru voi doar Santos o sa beneficieze de un tratament preferential . . . .

So..... gang bang in familie :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Nici be bytzu nu il primesc pentru ca are prostul obicei sa-mi ia femeia din p@$a . . .stie el ce si cum :wink: cu toate ca de data asta nu are nici o sansa :D :D :D :D

sa va reamintesc cine au fost primii \" pimpi\" oficiali de pe 4t\" :D

frate, m-am facut baiat cuminte, adica peste tine nu ma mai bag :lol: , daca vreti poate facem ceva in 6...iese mai frumos..poate scoatem si bani din treaba asta...cine stie..poate sponsorizeaza 4t

santose..ce-am scris acolo sunt realitati..daca vrei te iau sa te-nvat :wink: :twisted: :lol:

EvLSant0S 03-02-06 11:01

lasa frate, am facut EU verificarile , e parfum , functioneaza la parametrii normali , e totul ok , daca e ... o verificare in 6/4 ar merge ... ca atunci .. am fi 100% siguri de ... test :D
:P
deci , stai calm :) ca e totul in regula

hai cu ontopicu , nu mai are nimeni nimic nou de prezentat ?

d3vilish_lips 03-02-06 11:10

:)

.....mah eu cu un pikutz de intarziere :baby: ..santosik fata e BELEA BELEA.... deci merita un mare 20 k e super sweet si va sta bine impreuna :hug: .....vezi ki poate mi`o imprumutz si mie.. :joy: :twisted:

EvLSant0S 03-02-06 11:16

nu mai bine te alaturi si tu la verificare ? cu tot cu psycho desigur :P

d3vilish_lips 03-02-06 11:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"

...... :oops: hmmm de ce nu?........ :twisted: cine face rezervari ptr buze? :twisted: .......santosik ia legatura cu psycho si vedem.......

EvLSant0S 03-02-06 11:31

parfum !
:) can`t wait :P

Bytzu 03-02-06 12:36

daca se considera ca este cazul, pentru placere mai pot aduce vreo 2 prietene, asa..de spectacol..sa fie showu frumos

ontopic..frate, sa mor de n-as pune poze gramada, da n-am cu ce sa le descarc de pe tel:(..si nici net acasa n-am)

Psycho 04-02-06 11:57

Re:

Quote:

bah nu ... sau de fapt da ... dar cu lumina aprinsa k ultima data in loc sa dau la buci am luat`o la buci :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

:peace: hahahahaha

SEBASTIAN 04-02-06 13:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Andr3i\"
Da sa mai bag si eu pooza! ;)

Sa o ... sanatos, dar ai grija de ea ca bagabontii te vizeaza. :lol:

d3vilish_lips 04-02-06 14:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

bah nu ... sau de fapt da ... dar cu lumina aprinsa k ultima data in loc sa dau la buci am luat`o la buci :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

....got damn ! p`asta no stiam...moxule te`am ras knd te`am prins :twisted: :twisted: .......

EvLSant0S 04-02-06 14:31

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

da poate4 n-are nici o vina saracu :)

ERY 04-02-06 15:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

Shaule....ultima oara erau numai baieti, fetele ramasesera la mine....nttt ai si uitat ca te-ai suit pe moxxu?

All times are GMT +2. The time now is 07:51.

- Copyright 2026 4Tuning