![]() |
Re: Nexia - Under construction
Super masina...meriti tot respectul pt munca depusa...beavo si bafta in continuare si sa te tii de ea !
|
4 Attachment(s)
Noi poze. Sibiu,Paltimis,pestera Scarisoara,Oradea...Coafura rezista
|
superba masina...si albu' o prinde bine!gj
|
superba masina o vad in fiecare zi aproape ma uit la ea cum sta pe roti :shock: felicitari pt masina bafta in continuare cu proiectu daca mai vrei sa ii faci ceva si am si eu 2 intrebari ... 1 . ce motor are pana la urma pe ea ? cumva 150 cp ? si culoarea va ramane aceasta sau ai de gand sa ii faci alta culoare 8) te salut si respect !
|
Superb acest Nexia al tău!...
Ai grijă de el şi mulţi km, fără reparaţii... |
Motorul este cel de 150 de cai.Iar culoarea sigur se va schimba intr-un alb perla...Incet,incet ca mai sunt si alte prioritati.
Multumesc |
Quote:
Foarte frumoasa masina si foarte indraznet esti ca ai dus la capat acest proiect. Bafta! |
Da..Multumesc si pe aceasta cale pentru sfaturi.
|
Marpfa Nexia asta;)! Bafta cu ea:mrhappy:
|
super masina am vazut-o si eu ieri in fata la benzinaria rafo,arata foarte bine felicitari pentru munca depusa
am cateva intrebari: - ai luat-o cu bad boy sau l-ai facut tu?? - pe spate nu iti ating jantele pentru ca sunt la limita, ar cam trebuii niste evazari?? - motorul se poate inscrie pe bulgaria?? ca din cate am inteles la noi nu prea e posibil |
Dacă te uiţi la pozele de mai sus, o să observi că aripile deja sunt un pic umflate. :wink:
|
4 Attachment(s)
nimic de zis probabil ca a tras putin de ele dar pana la a le evaza mai este mult; ieri am vazut-o live si cauciucul sta exact sub buza aripii, probabil are suspensie tare si nu ii atinge la gropi mai mari sau la hop-uri dar pentru o mai buna siguranta ar putea sa le faca asa:
|
Problema cu aripile...:Aripile pe spate nu ating nici cu persoane in spate iar suspensia pe spate are decat arcurile rosii.Telescoapele nu le-am schimbat inca.Sunt pompa.Urmeaza.Dar...Sunt umflate aproape un lat de palma momentan si oricum am pasajele deja cumparate sa le inlocuiesc.Adica semicercul ala care se umfla.In momentul cand o sa le inlocuiesc(ca si asa ale mele au umpic rugina)o sa le sudez direct mai umflate sa permita si umpic de flanse.Om vedea cat.Bad boy e facut la mine deci nu l-a avut masina.Masina a fost normala din toate punctele.Absolut normala.Motorul de omologat momentan nu ma intereseaza.Bafta
|
4 Attachment(s)
Inca umpic de flanse fata-spate...
|
Hmmm... arată bine... de cāt sunt flanşele?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:56. |
- Copyright 2026 4Tuning