Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Daewoo Nexia 2.0SFI (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/125222-daewoo-nexia-2-0sfi.html)

D o n n 13-08-09 20:28

Re: Nexia - Under construction

Super masina...meriti tot respectul pt munca depusa...beavo si bafta in continuare si sa te tii de ea !

rik 27-08-09 12:07

4 Attachment(s)
Noi poze. Sibiu,Paltimis,pestera Scarisoara,Oradea...Coafura rezista

autOcty 27-08-09 12:09

superba masina...si albu' o prinde bine!gj

shobby89 27-08-09 14:37

superba masina o vad in fiecare zi aproape ma uit la ea cum sta pe roti :shock: felicitari pt masina bafta in continuare cu proiectu daca mai vrei sa ii faci ceva si am si eu 2 intrebari ... 1 . ce motor are pana la urma pe ea ? cumva 150 cp ? si culoarea va ramane aceasta sau ai de gand sa ii faci alta culoare 8) te salut si respect !

GJ 64 GAB 27-08-09 14:57

Superb acest Nexia al tău!...
Ai grijă de el şi mulţi km, fără reparaţii...

rik 29-08-09 16:13

Motorul este cel de 150 de cai.Iar culoarea sigur se va schimba intr-un alb perla...Incet,incet ca mai sunt si alte prioritati.
Multumesc

serban_pc 30-08-09 10:54

Quote:

Originally Posted by rik (Post 2595125)
Motorul este cel de 150 de cai.Iar culoarea sigur se va schimba intr-un alb perla...Incet,incet ca mai sunt si alte prioritati.
Multumesc

Aham, deci tu esti Rica cu care am mai vb eu la telefon.
Foarte frumoasa masina si foarte indraznet esti ca ai dus la capat acest proiect.
Bafta!

rik 02-09-09 09:53

Da..Multumesc si pe aceasta cale pentru sfaturi.

Cristi01 02-09-09 10:39

Marpfa Nexia asta;)! Bafta cu ea:mrhappy:

tiolik 03-09-09 13:26

super masina am vazut-o si eu ieri in fata la benzinaria rafo,arata foarte bine felicitari pentru munca depusa
am cateva intrebari:
- ai luat-o cu bad boy sau l-ai facut tu??
- pe spate nu iti ating jantele pentru ca sunt la limita, ar cam trebuii niste evazari??
- motorul se poate inscrie pe bulgaria?? ca din cate am inteles la noi nu prea e posibil

Gabi 03-09-09 18:34

Dacă te uiţi la pozele de mai sus, o să observi că aripile deja sunt un pic umflate. :wink:

tiolik 03-09-09 19:47

4 Attachment(s)
nimic de zis probabil ca a tras putin de ele dar pana la a le evaza mai este mult; ieri am vazut-o live si cauciucul sta exact sub buza aripii, probabil are suspensie tare si nu ii atinge la gropi mai mari sau la hop-uri dar pentru o mai buna siguranta ar putea sa le faca asa:

rik 03-09-09 21:56

Problema cu aripile...:Aripile pe spate nu ating nici cu persoane in spate iar suspensia pe spate are decat arcurile rosii.Telescoapele nu le-am schimbat inca.Sunt pompa.Urmeaza.Dar...Sunt umflate aproape un lat de palma momentan si oricum am pasajele deja cumparate sa le inlocuiesc.Adica semicercul ala care se umfla.In momentul cand o sa le inlocuiesc(ca si asa ale mele au umpic rugina)o sa le sudez direct mai umflate sa permita si umpic de flanse.Om vedea cat.Bad boy e facut la mine deci nu l-a avut masina.Masina a fost normala din toate punctele.Absolut normala.Motorul de omologat momentan nu ma intereseaza.Bafta

rik 04-10-09 13:28

4 Attachment(s)
Inca umpic de flanse fata-spate...

GJ 64 GAB 04-10-09 14:55

Hmmm... arată bine... de cāt sunt flanşele?

All times are GMT +2. The time now is 18:56.

- Copyright 2026 4Tuning