![]() |
Re: Opel Corsa B - CJ 11 LLR
salut. iar nu ne-am intalnit si de cand imi doream sa ma dau cu tine...
este a 2 ora cand participam si iar nu ne intalnim :lol: sper ca data viitoare sa ne intalnim. Momentan am strans si eu bani de un toyo r888 :lol:ca na sunt inca elev si nu am salar :lol: |
ne dam, ne dam.. acum oricum nu era relevant ca am avut garnitura de chiuloasa dusa. poate la anu prindem o cursa unde sa imi mearga masina in mintii lui ;)
|
am gasit si o galerie de admisie la dbilas dynamic, dar are un pret cam mare 600 euro. acolo zice ca se castiga in jur de 16 cp, dar momentan iau slicurile, suspensia si softu si mai vedem dupa aceea daca merita sau nu.
http://www.dbilas-dynamic.de/dbilas_eng/index.htm acolo jos la X16xe. |
mai bine axe decat galerie.. face mult mai mult
|
clar galerie, dar nu ce-ai gasit, ia o copie mantzel de pe ebayul englezesc
|
lasa-mi te rog adresa de la ebay-ul englezesc ca nu-l gasesc.
|
ebay.co.uk
|
Frumoasa masinutza...sa o stapanesti sanatos...Esti cumva la Fac. de instalatii?K am vazut masinutza de vreo 2-3 ori acolo... poate ne vedem sa aud live si o mica ta bestie:-)
|
salut. merci merci. da sunt la instaltii..tot pe la intrare parchez sau acolo mai incolo..depinde cum am loc :lol:
|
Salut! daca te intereseaza o galerie s-ar putea sa fac rost!
|
la ce pret ?
|
Mutaţi discuţia pe PM în legătură cu galeria!
|
ma puteti ajuta careva sa-mi spune-ţi unde este situat filtrul de polen la masina mea ? ca de ceva vreme nu-mi mai dezabureste cum trebuie..
|
4 Attachment(s)
se afla sub grilajul de la stergatoare
spor la treaba ;) ps. cred ca e destul daca dai jos bucata de cheder si ridici fortat grilajul (capacul), dar nu sunt sigur |
Cine stie, stie!
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:25. |
- Copyright 2026 4Tuning