Re: intalnire oltcit craiova!
Quote:
Originally Posted by gbry_el_05-RSG
(Post 2439830)
domnu ciprian unde erai cand s-a ales numele clubului? plecat nu? crezi ca pasiunea pt un oltcit o face un nume? daca e rally tu nu faci parte? ca e rally? sau tre sa afcem un club separat pt tine oltcit team? parerea ta...nu e si parerea celorlalti. daca vrei oltcit rally team bine daca nu asta e. altu nu mai facem.
|
Ce intalnire? ce nume? ce forumuri?....asta e club?toti va bateti cu pumnii in piept ca faceti intalniri, acte, raliuri etc ..... si nici macar nu veniti.Atatea sefii de parca ar fi intalnirea ferarri, acu 4 ani era cu adevarat intalnire oltcit cand era totu organizat si ne strangeam 20 oltcituri pe aeroport si ne dadeam intre noi ....nu conta ca unu are 1100 si unu comprimat(multi dintre voi nici nu stiti ca au existat astfel de intalniri).
Ce vreti voi sa faceti cu echipe de raliu cu mecanici etc....astea sunt vise.Nu o sa se faca asa ceva niciodata.
Cat despre abtipilde 'rally' lipite pe masina se pun cand e cazu ....zic eu.
Quote:
Originally Posted by donbaxter
(Post 2440594)
hai sa nu ne mai certam pe lucruri inutile,pana acum au fost prea putini interesati sa faca ceva..acum se gasesc multi cu idei ..... parerea mea este ca daca pana acum ati tacut din gura...ar fi cazul sa continuati sa o faceti...ca va sta bine....vreti sa spuneti ceva ? dece nu va prezentati si voi la intalniri? sau ce credeti ca un club se face peste noapte? ca este o joaca de copii? va inselati .... daca vreti sa ramaneti "inca un posesor de oltcit pe centru " n-aveti decat,noi cei care am pus lucrurile in miscare se pare ca vrem sa aratam tuturor ca oltcitul n-a murit ... si n-o sa moara niciodata! Asta-i pasiune nu un nume.
|
In primul rand nici nu stiu cine esti, nici ce masina ai.In al doilea rand nu inteleg de unde atatea sefii in randul oltcitarilor craiova...pana acum nu s-a dat nimeni sef.LA intalniri am venit.....ca sa vad 3-4 masini si bineinteles pe Gabi care desi nu are oltcit e mai constiincios ca toti, sa plec din puskin pe aeroport ..... doar ca sa merg pe aeroport.
Eu zic ca o organizare mai buna se poate face.....fara sefi, sefuleti si alt gen de lideri.
|