![]() |
Re:
Quote:
Ai grija la limbaj, RoSonic |
Re:
Quote:
|
Bai fratilor voi sunteti copaci sau avioane? Voi vedeti despre ce este vorba in acest Topic?
|
obraznick....discutam si noi ca sa nu adormim..oricum parerea mea ca cel putin faceliftu o sa arate sigur asa..iar despre golf 6 nush ce sa zic..o arata no arata...sa fim sanatosi si o sa vedem(ontopic)... si offtopic.. unde se tine 4tuning day si trebuie sa fii membru sau ceva ca sa vii?
|
Re: GOLF 6 !!!!
fratilor...eu nujtu nimic sa fi aparaut vreun facelift la golf 5 dar am vazut unu de curand pe strada.. era TDI si avea mici modificari la triple care erau mai rotunjite si semanau la culoare si la cercuri cu alea de polo (pareau a fi standard pe masina, nu puse de om), avea farurile putin mai ascutite si linia capotei mai evidenta..atata tot...l-am studiar 15 minute comparativ cu un TDI normal, am si poze pe telefon da nu am bluetooth-ul acasa ca sa le scot...oricum..cum le scot vi le arat..daca stie cineva ceva de varianta asta sa imi zica si mie ca sunt in ceatza rau de tot...
|
3 Attachment(s)
vad ca nu a mai zis nimeni nimic pe aici..asa ca hai sa lamurim situatia..ce avem noi acolo in poza aia este VW Eos din 2005, si noul facelift de la golf 5 arata asa.. Attachment 94687
Attachment 94688 Attachment 94689 |
ala din poze e golf plus ....
|
3 Attachment(s)
alte poze neoficiale cu golf 6
|
Criminal spatele asta mercut , cat despre prima poza pare prea a GTI
|
spatele e tare, dar la fata mai trebuie lucrat...acum sa il vedem cand iese, ca asea se zicea de logan ca va fi super tare si uite ce a iesit. :D
|
foarte tare spatele,daca mai lucreaza si fata e traznet. dar merge si asa!
|
nebunie mashina :))
|
1 Attachment(s)
autobild a scos un articol in care spune ca generatia noua de golf va aparea in 2008, si nu in 2010 asa cum era prevazut, datorita pretului prea mare si vanzarilor mici inregistrate in europa. Si mai spune ca golf 6 o sa fie mai rapid, mai ieftin si mai bun decat golf 5.
|
de la golf 3 incoace.... s`a cam pierdut ideea de masina sport :(.....
da nu are cum sa nu`mi palca golf 6`le :P |
arata mult mai bine ca golf 5
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:07. |
- Copyright 2026 4Tuning