Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Acesta este noul BMW Seria 5 GT! (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/124961-noul-bmw-seria-5-gt.html)

alex22das 22-05-09 19:56

Re: Acesta este noul BMW Seria 5 GT!

Quote:

Originally Posted by Marius_mym89 (Post 2343541)
sincer prima fraza care mi-a venit in minte cand am vazut "masina" asta a fost : Nici cal nici magar.
P.S. frumos interiorul.

ai dreptate

johhny 22-05-09 20:36

mai frumoasa seria anterioara, modelul asta fiind prea exagerat mai ales partea din spate...

marius3030 22-05-09 21:00

aaaaaaa..:sad:..cel mai naspa bmw din toate timpurile
mai urat se putea oare?

ovytt 22-05-09 21:26

Mi se pare ciudat.. nu-mi place. Interiorul este frumos e mult mai finisat arata f bine

SV25MBN 22-05-09 21:30

Au inceput astia de la BMW sa scoata niste struto-camile de te doare capu.. dar probabil o sa ma obisnuiesc si cu asta cum m-am obisnuit si cu X6... si asta inca mi se pare mai placut ochiului decat X6-le la inceput.

Eugen_TL 22-05-09 22:35

ce-i asta fratilor? :))) doamne ce spate au putut sa faca... de Superb (la fel de urat) dar parca pe skoda se pupa mai bine..

doar interiorul e de admirat

sergini0 22-05-09 22:47

pff... seria 5-ul din 2000 era frumusel mai ales cu facelift-ul... urmatorul nu prea mi-a placut... prea ascutit... dar asta e un X6 calcat de tanc si turtit... pacat de renumele seriei :sad:, deocamdata putem sa ne dam cu parerea la design, la performante vom vedea cand va aparea pe strazile noastre

oancea_cristiano_95 22-05-09 22:49

groazic acest seria 56 ... sau X5-6... dar este de apreciat interiorul si ... atat ? eu zic ca atat ...

tm_kata 22-05-09 23:25

wowww e incredibil...de hidos :))

matiz87 22-05-09 23:31

probabil nu a iesit cum au vrut ei ... copiat dupa porsche "panamera" :))) . nu are aceeasi clasa d sport precum celelalte modele.

SV25MBN 23-05-09 00:14

Quote:

Originally Posted by johhny (Post 2343625)
mai frumoasa seria anterioara, modelul asta fiind prea exagerat mai ales partea din spate...

Care serie anterioara ?

xxdadixx 23-05-09 11:19

Alo romanilor, nu e modelul nou de seria 5, ala o sa apara in 2010. Nu are cu cine sa se compare pentru ca nu mai exista asa ceva! Ca marime e intre X6 si seria 5. In poza asta se vad cel mai bine dimensiunile exterioare.
Mie chiar imi place, asa ziceati si de X6 ca-i urat si acum va rupeti gaturile pe trotuar ....
Ar trebui sa treceti peste complexul asta, masina asta aduce multe inovatii in industria auto si e un progres nu un regres pentru BMW, eu sunt foarte sigur ca o sa se vanda exact cat s-a propus.

slayersland 23-05-09 11:32

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 2344652)
Alo romanilor, nu e modelul nou de seria 5, ala o sa apara in 2010. Nu are cu cine sa se compare pentru ca nu mai exista asa ceva! Ca marime e intre X6 si seria 5. In poza asta se vad cel mai bine dimensiunile exterioare.
Mie chiar imi place, asa ziceati si de X6 ca-i urat si acum va rupeti gaturile pe trotuar ....
Ar trebui sa treceti peste complexul asta, masina asta aduce multe inovatii in industria auto si e un progres nu un regres pentru BMW, eu sunt foarte sigur ca o sa se vanda exact cat s-a propus.

Tine evidenta la ce iti rupi tu gatul, nu la ce isi rup gatul altii, pentru ca nu sunt toti ca tine din start. Si asta e mai urat de 1000 de ori decat x6, asta e un fel de van mai turtit, si spatele e si mai exagerat in directia inceputa de x6, si nici viitoarea serie 5 nu o sa fie foarte diferita la design (nu la spate ma refer), o sa fie o mini-seria 7, cum asta e un seria 7 compact sau ceva de genul, tema de la stopuri e partial luata de la seria 7 si partial de la x6, narile...Oricum, ca se vinde e altceva, sunt multi care se uita numai la sigla, nu pricep vreo ceva din design. X6 are oarecum o forma legata, ca si un fel de suv mai sportiv, asta e un van lungit si turtit, daca asta e specificul BMW atunci sa faca van-uri direct si gata. Designul BMW actual nu mai inspira agresivitate, inspira mila, cand vezi seria 7 ala sau struto-camila asta te apuca mila, zici ca-s niste masini scapate din accident, chinezarii, de fapt ce zic eu...ca unele masini estice au devenit mai sobre si mai agresive comparativ cu struto-camilele bmw.

MeHiGH 23-05-09 12:21

Cu siguranta noul model al seriei 5 va fi dezvaluit in viitor. In viziunea mea, GT este rezultatul unei strategii de marketing, iar masina nu mi se pare "hidoasa", "urata", "cazatura" ori "copie dupa Panamera". Ar trebui sa fim deschisi tuturor ideilor noi. Ca natiune, n-am avut atatea modele de masini autohtone pe cate au avut germanii.
'Om trai si 'om vedea !

dan_stage28 23-05-09 12:21

xxdadixx felicitari pentru post asa e mereu cand apar inovatii la oameni nu le convine e a ca si cum le ai pune in fata un diamant si un rahat oameni vor alege cu siguranta rahatul

All times are GMT +2. The time now is 22:59.

- Copyright 2026 4Tuning