Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Weineck Cobra - 780 cui Limited Edition (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/12441-weineck-cobra-780-limited-edition.html)

George_P. 05-02-06 23:49

2 Attachment(s)
probabil ei se refereau la altceva(suta de mile sau ceve de genu) si nu au stiut sa se exprime...eu stiu :)
da oricum
oameni buni,vbim despre un V8 de 1100cp
ce vi se pare asa de irealist?? :?:
va mai zic odata pt cei care se indoiesc
mai cititi inca odata cu atentie postul lui RoSonic sa vedeti ca zice ca are 1100cp
dragsterele alea,in care putem sa clasificam si aceasta bestie,care se ridica pe 2 roti cand pleaca
si la alea aveti indoieli ca scot suta in nush cate 1-2 sec????

vizualizati mai jos sa va lamuriti :wink:

Alfa_band 06-02-06 00:46

Ma intreb ce simti daca mergi linistit la 60 la ora si brusc calci acceleratia :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

neXus 06-02-06 09:08

Ti se dezlipeste pielea de pe fatza. :D
Unde mai este farmecul de a conduce dak tot ce faci este sa mergi drept si nici macar nu vezi pe unde.

Nautilus 06-02-06 10:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cipi\"
Probabil in alea 3 secunde o masina de F1 face 0-100-0 Km/h,nu cred ca e corecta o comparatie intre o masina F1 limitata de sute de regulamente si o masina facuta in SUA(unde cuvintele \"siguranta\" si \"economie\" nu exista).O masina de F1 fara modificari ar fi asa de rapida ca pilotii ar purta combinezoanele pilotilor top-gun.

Vrei sa spui comparatie intre o masina F1 limitata de sute de regulamente si o masina facuta in Germania (unde cuvintele \"siguranta\" si \"economie\" exista, si mai exista si TUV-ul ;) )

http://de.wikipedia.org/wiki/Bad_Gandersheim

~Nautilus

NWZeu 06-02-06 12:44

la ce acceleratie are cine conduce aceasta racheta? poate astronautii sau pilotii de avioane ca va da cu soferul de scaun grav .... senzatzie majora .... cu vreo 300 la ora in cateva secunde :twisted:

NOS 06-02-06 12:49

Laser frate... :lol: :lol: :lol:

Nautilus 06-02-06 13:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NWZeu\"
la ce acceleratie are cine conduce aceasta racheta? poate astronautii sau pilotii de avioane ca va da cu soferul de scaun grav .... senzatzie majora .... cu vreo 300 la ora in cateva secunde :twisted:

Pentru comparatie: un avion cu motor cu piston si 1100 CP poate zbura cu vreo 600-650 km/h :P

~Nautilus

NOS 06-02-06 13:06

Pai si in asta s-ar putea sa ai nevoie de costum presurizat :wink:

NWZeu 06-02-06 15:33

Nautilus nu cred ca vrei sa discutam despre avioane ;) aici hai sa ramanem la masini :)

George_P. 07-02-06 18:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NWZeu\"
Nautilus nu cred ca vrei sa discutam despre avioane ;) aici hai sa ramanem la masini :)

ce mi-e un avion,ce mi-e o masina de 1000cp
senzatie e aceeasi :P

turbojack 12-02-06 02:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"neXus\"
Ce mai conteaza consumul la o asemenea masina? S-ar putea totusi sa se invarta consumul pe la 20-25 litri/100km. Cred...

Atita ia un A8 de 4.2 L daca\" ii dai bine in freza\".sa avem pardon.
Draqsterele consuma 10L/s.Sau pe aproape.
Interesant de stiut daca este un motor clasic pur sau un HEMI.Nu de alta dar mi se pare inutil sa golesc rezervorul in timp ce stau la stop :lol: :lol: :lol:

Trickz 12-02-06 15:04

jmenara masina si rupe un bugatti si la pret si la putere.

Andrei_NSL 12-02-06 15:48

..........

:shock: :shock: Oh my GOD ....ce potzi realiza cand ai cap ! NO COMMENT :wink:

WarlorD 12-02-06 17:32

Stats-urile masinii is super. Din pacate capacitatea prea mare => consum extraordinar d mare. Imi place cum arata carboratoru. Dar restu formei este hidioasa.

La forma prefer IBIZA (ce conduc) / OCTAVIA / ASTRA / VECTRA / MUSTANG GT / TIBURON 2005 / si cam atata imi place la forma.

Bogdan_mb 13-02-06 19:12

sicriu cu rotzi .... oricum daca nu potzi casca nu prea mai ai nici o sansa sa mai vezi a doua oara ( in caz cai dai pedala :D )

All times are GMT +2. The time now is 07:24.

- Copyright 2026 4Tuning