![]() |
2 Attachment(s)
probabil ei se refereau la altceva(suta de mile sau ceve de genu) si nu au stiut sa se exprime...eu stiu :)
da oricum oameni buni,vbim despre un V8 de 1100cp ce vi se pare asa de irealist?? :?: va mai zic odata pt cei care se indoiesc mai cititi inca odata cu atentie postul lui RoSonic sa vedeti ca zice ca are 1100cp dragsterele alea,in care putem sa clasificam si aceasta bestie,care se ridica pe 2 roti cand pleaca si la alea aveti indoieli ca scot suta in nush cate 1-2 sec???? vizualizati mai jos sa va lamuriti :wink: |
Ma intreb ce simti daca mergi linistit la 60 la ora si brusc calci acceleratia :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
Ti se dezlipeste pielea de pe fatza. :D
Unde mai este farmecul de a conduce dak tot ce faci este sa mergi drept si nici macar nu vezi pe unde. |
Re:
Quote:
http://de.wikipedia.org/wiki/Bad_Gandersheim ~Nautilus |
la ce acceleratie are cine conduce aceasta racheta? poate astronautii sau pilotii de avioane ca va da cu soferul de scaun grav .... senzatzie majora .... cu vreo 300 la ora in cateva secunde :twisted:
|
Laser frate... :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
~Nautilus |
Pai si in asta s-ar putea sa ai nevoie de costum presurizat :wink:
|
Nautilus nu cred ca vrei sa discutam despre avioane ;) aici hai sa ramanem la masini :)
|
Re:
Quote:
senzatie e aceeasi :P |
Re:
Quote:
Draqsterele consuma 10L/s.Sau pe aproape. Interesant de stiut daca este un motor clasic pur sau un HEMI.Nu de alta dar mi se pare inutil sa golesc rezervorul in timp ce stau la stop :lol: :lol: :lol: |
jmenara masina si rupe un bugatti si la pret si la putere.
|
..........
:shock: :shock: Oh my GOD ....ce potzi realiza cand ai cap ! NO COMMENT :wink:
|
Stats-urile masinii is super. Din pacate capacitatea prea mare => consum extraordinar d mare. Imi place cum arata carboratoru. Dar restu formei este hidioasa.
La forma prefer IBIZA (ce conduc) / OCTAVIA / ASTRA / VECTRA / MUSTANG GT / TIBURON 2005 / si cam atata imi place la forma. |
sicriu cu rotzi .... oricum daca nu potzi casca nu prea mai ai nici o sansa sa mai vezi a doua oara ( in caz cai dai pedala :D )
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:24. |
- Copyright 2026 4Tuning