![]() |
Re: MTM RS6 în acţiune
dupa cum spuneam au aparut fanii BMW frustrati ca de obicei care nu pot sa isi tina gura atunci cand un audi este peste un bmw indiferent daca este preparat sau nu... Respect motoarele facute de bmw si de altfel si sasiurile acestora dar un bmw puternic se simte mai in largul lui pe circuit nu pe strazi(mai ales ale noastre) si nu stiu cate din bmw de la noi din tara in special M-urile vor vedea vreodata un circuit asa k linistiti-va...Audi bate Bmw la ora actuala din toate punctele de vedere...Somn usor!
|
Quote:
|
fac pipi pe toate bmw-urile din romania pe orice drum si in orice conditii(nu eu ca nu sunt pilot)
|
Quote:
Din ce se vede azi, audi incepe sa bata rau BMW-urile...care din punctul meu de vedere sunt masini absolut OK insa conduse de multi gaozari plini de figuri. Cat despre comparatia X5, X6 vs Q7...doar sustinand fara probe, nu-mi dovedesti nimic :D Sunt curios, si cu asta promit ca inchei discutiile contradictorii, ce masina ai/conduci? Te intreb pt ca eu conduc o masina cu tractiune quattro si vb in cunostinta de cauza. |
asta incercam si eu sa ii spun omului...Bmw face masini tari cu motoare puternice si economice,nici la calitate nu stau rau deloc si unele sunt chiar frumoase dar posesorii lor(nu toti) sunt ultimele scursuri de oameni si de aceea pote am ajuns sa si urasc aceste masini! si daca e faceti comparatie intre X5 si Q7...X6 e un jeg de masina fara rost pentru parveniti!
|
Quote:
|
super
|
e trist sa vezi cum un rs6 de 650 de cai de abia bate un m5 aspirat vai si break :)) penibil.
|
Quote:
1 la mana are 730 cp si 2 la mana sper sa va intre in cap o data pt totdeauna un RS6 Stock bate un m5 - in linie dreapta!!!! chiar trebuie sa spun asta pe fiecare pagina...wtf?! |
nu se intalege sasha, chiar le-am pus clip-ul celor de la m5board unde se vede ca pierde M-ul.
Comparand masinile date rs6-le este mult mai potent, mai rapid, mai practic, mai spatios, din pacate costa foarte mult, nu stiu ce cauta un A6 pana la urma cu pret de lista de peste 100.000 euro. |
Eu, din pacate, am ajuns la concluzia ca multi vb in necunostinta de cauza. Nu au pus vreodata-n viata lor cu*u in vreo astfel de masina dar isi dau cu parerea si isi sustin tampeniile pe care le debiteaza. In concluzie...fiecare ramane cu ce are in cap...
|
RS6 MTM sta in fata la masini de 400 cp si 900 kg( vezi cursa PEPY in Ungaria) . Nici una din masinile din comparatie nu este de serie, scrie in film pentru cine are rabdarea sa le urmareasca si dupa sa faca comentarii. Este o supermasina , bate rau M5 in linie dreapta , probabil sta langa GT2 daca nu ar fi penalizat ingrozitor de masa enorma.
PS: moderatorul e fan bmw ? |
Porscheu-l si Gallardo i-au dat fum ,iar comparatia aia cu M5 stock e nefondata !Daca era G-Power Hurricane ,Audi nu avea nici o sansa!
|
toate masinile sunt super....dar dc comparati masini stock k una modificata
|
mai aveti putin si va luati la bataie. sunt (in principiu) fan BMW dar eu nu il ridic in slavi. da! au casitigat vre-o 4 ani la rand pt cel mai bun motor dar asta nu inseamna k e cea mai buna masina si cea mai tare! audi rs6 e peste m5 amandoua stock! comparatia nu prea e buna si am mai spus k trebuiau sa faca cu m5 g-power si amg cls rocket. nu stiu ce atatea orgolii parca ati avea voi masinile astea...iar in cazul asta iesiti pe soarelui si vedeti care cum sta treaba! deja s-a ajuns sa se bata campii
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:32. |
- Copyright 2026 4Tuning