![]() |
bah iepurasule, n-am de ce sa ma oftic...doar ca n-am vazut sensul postului cu dacia plina de saci :?:
si nu ma mai henerva ca vorbesc cu HHH sa te bata crunt :evil: |
1 Attachment(s)
mie m-i s-a parut funny chestia , si unde s-o fi pus s-o vedeti daca nu pe topicu' cu poze ?!?
asa ca uite-o , da fara intrebare de data asta :wink: |
pentru asta e facut dacia :P :P
|
Re:
Quote:
:wink: exista si o sectiune despre chestii funny????? |
Vreau sa vad poza cu akimoto in beemveu!!! Dau si o bere pt. artistul care o posteaza! :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
da mah , da' nu i-a facut nimeni poza in BMW ; avem poza cu palaria , atat :( |
buna si cu palaria ... acu totu in viata este sa mentii un echilibru ... cu palaria si in Bemveu ... ERA PREA MULT!!!!!!!!! :D :D :D :D
|
de unde atata bulan pe capu nostru :?: . desi asta seara la \"Atu\" in fata se puteau vedea mai multe masini printre care (tinetiva bine) celica lui one, si....... un BEMEVEU TM XX MAY. oare cine era cu el :?: :lol:
|
Re:
Quote:
|
Re:
japonezul ala mic si chel e la mine in telefon cu palarie si bmw dar tre sa descopar cum il pot scoate de acolo,asa ca pregatitzi berea:)
|
8) mosu ... daca tu nu poti ... ia pastile de putut ... sau baga SIM-ul in tel la cineva care are cablu si poate sa le dea jos. sau trimite-ti un MMS la o adresa de mail ceva ... sau o gramada. NUMAI DA-NE POZA CU JAPONEZU NOSTRU SI BEMVEU! :twisted:
ps: mie imi placea maxim Bemveu ala ... |
mda, ca e negru. :P
|
:evil: nu mosule ... pentru ca este o combinatie reusita de mai multi factori la un pret redus. adica masina care poti sa o faci sa arate binisor daca vrei , cu un consum rezonabil din cate am vazut cu un comfort OK (clima, electric etc) si in oras si la drum lung si cu o tinuta foaaaaaaaarte faina la drum. si acum sincer sa fiu e singura varianta de caroserie de la BMW care imi place.
|
dap, foooarte reusita combinatie de factori...dupa 3 zile de mers cu el s-a aprins becu la motor, nu mai trage, fasaie ca draku si bate ceva in dreapta spate...de cutie nu mai zic nimik, ca aia vine din fabrica plina cu aluat...
minunata combinatie de factori... |
puteam sa jur ca asta va fi raspunsu' lui akimoto
sebi{ , vezi ce faci cu poza aia :) scoate-o pe o discheta , ceva . nOname , am vazut azi Mercedesu ala negru SL 500 (adica l-am studiat putin) e beton ! :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 19:11. |
- Copyright 2026 4Tuning