![]() |
Re: E30 - 318i
ce-i frumos si lui dumnezeu ii place :P
felicitari un exemplar frumos si curat! mult succes in continuare. |
Quote:
Ms iondarie, saptamana trecuta am lucrat in fiecare zi pana noapte, n-am avut timp d nimic, dar acum am 2 zile libere sa fac pozele promise:D |
Sus cu pozele cat mai repede :>
|
8 Attachment(s)
In sfarsit am avut o zi libera de la munca sa pun niste poze cu proiectul scaunelor fata de la demontare pana la rezultatul final. Sezutul celui din dreapta a fost foarte deteriorat inca de cand am cumparat masina asa ca am decis sa le retapitez pe amandoua cu un material negru f fain gen catifea. Ca sa scot tapiteria, trebuia sa demontez scaunele pana la ultima piesa, dupa care un tapiter f priceput de pe str Braila a cusut materialul p tapiterii. Procesul demontarii si reasamblarii scaunelor a fost unul cam dificil si mi-a luat cateva zile bune, dar eu zic ca a meritat. Tapiterul cerea 100 RON plus material daca ii duceam scaunele asa cum sunt, si sincer nu cred ca s-ar fi priceput sa reasamblmeze scaunele cum trebe, ca toate mecanismele (reglare p inaltime etc) sa functioneze la sfarsit. In schimb asa, cu putina munca, toata treaba m-a costat 50 d lei plus material. Eu zic ca nu-i mult pt asa un rezultat:D
|
5 Attachment(s)
O alta noutate e ca am facut o vizita la body shop cu ursul. A venit primavara deci era timpul sa eliminam rugina:D Pragurile pe amandoua parti au fost complet refacute si revopsite, la fel si fusta spate, si in sfarsit am scos carligul, care ma enerva de cand am masina. Fusta fata a fost doar reimprospatata, doar unde era nevoie. Dupa poze nu par foarte drastice schimbarile dar pragurile si fusta spate refacute fac o diferenta enorma, mai ales de aproape. Oricum, vor urma alte poze in curand, dupa ce ii dau un polish saptamana asta.
|
Nu o mai cobori 1.8 - 2 cm? :D
|
E urmatorul lucru p lista;) Astept salariul:D
|
man cand vi pe la CJ sa mai aduci ce ai zis si vezi cam ceva pt ursus tau :lol:.8)
|
pragurie is o problema deasa la bmw-uri...si eu am umpic la pisica...
unde ti-ai facut scaunele...?ma tenteaza si pe mine:D(tot la bmw) |
@ Paul: nush da iti aduc sau ti le trimit cu cineva cat d repede pot. eventual prin posta? ce ai pt mine?:shock:
@NZN: am zis acolo mai sus, str Braila p partea stanga scrie p o poarta mica tapiterie. se pricepe tipu. chiar e boala d Bmw rugina d p praguri si d p interiorul aripilor. la mine e in mare parte okay acum, sper sa-i dau si un polish vineri. |
unde poti sa dai polish ? ca si-eu as face
|
Foarte frumos ursu'
|
Ms ms, chiar acuma am venit de la polish, se cam vede diferenta:D un prieten are aparat profesional si o solutie care nu se gaseste in tara
|
pune o pozica sa vedem...:D
cat te-o luat la polish? |
Am in plan niste poze mai speciale, o sa vedeti;) Numa 30 d lei mi-a luat baiatu ca e prieten si am facut impreuna
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:33. |
- Copyright 2026 4Tuning