![]() |
Re: CAFENEAUA STREET 4 CARS ! Topic de Offtopic !
Quote:
ai PM |
condoleante mau!...daca e ceva, decat un telefon,de-aia suntem o familie...asa-i baietzi?S4C
===================================== INFERNO MOTORSPORT suntem doritori de oaspeti,de aceea tineti legatura cu KillerINC si va va comunica el toate detaliile si sa speram ca ne vom vedea cat mai curand. Nota moderator: Foloseste functia EDIT |
am primit PM! merci!:twisted::D;)
|
are dreptate ady suntem o familie...S4C
|
NU UITATI DE ANUNTUL DE !!! AICI !!!
!!! PREZENTA OBLIGATORIE DUMINICA ASTA !!! INTALNIREA DE SAPTAMANA ACEASTA VA AVEA LOC TOT DUMINICA , INCEPAND CU ORA 20:00 IN ACEEASI LOCATIE CA SI PANA ACUM ! Sa veniti cu hartiutele cu voturi scrise de acasa, ca totul sa mearga mai repede , pentru ca saptamana asta este 90% posibil sa avem oaspeti , si anume INFERNO MOTORSPORT GAESTI !!! |
prezenti si noi:D
|
DESI PREZENTA ESTE OBLIGATORIE LA INTALNIREA DE MAINE , 31.05.2009 , CINE ARE O PROBLEMA GRAVA SI NU POATE AJUNGE SA DEA UN SMS SAU TELEFON SAU UN MESAJ AICI PE FORUM ORICARUIA DIN MEMBRII CONSILIULUI DE ADMINISTRARE ,SAU LUI ADY !!!
|
eu o sa ajung putin mai tarziu...cam pe 20:15 -20:30. ca sunt cu ai mei pe la bunici
|
Rog un membru sa imi trimita un Pm cu locatia, vreau sa dau o raita. Multumesc anticipat.
|
Quote:
pe messenger bobby |
bai bai bai...ma bucur ca va intelegi cu Inferno MotorSport Gaesti....dar.....pe la Bucale nu veniti???? sunteti bine veniti....sau ne intalnim cand venim noi la gaesti din nou
respectele mele!!! Bafta |
daffy, ne gandeam ca poate facem o vizita vinerea viitoare la voi!;):D am vb si cu cei din Street4Cars Pitesti si... cam astea sunt intentiile noastre.:twisted:
ramane sa stabilim o ora de intalnire!:D:twisted::!: |
Quote:
si dupa , va asteptam si noi pe voi pe la pitesti ... |
baieti ne-am simtit foarte bine in seara asta la voi! speram ca data viitoare sa avem mai multe seturi de cauciucuri:twisted:;)
imi pare rau pt evenimentul de la sfarsit:sad:, dar... fiarele se repara intotdeauna;) bafta multa si ne auzim saptamana asta la tel!:twisted: p.s.: aveti la noi pe topic cateva poze din seara asta si or sa apara sper ca tot in seara asta si filmuletele!:twisted::D |
postati si filmulete daca aveti din seara asta!:D;)
|
All times are GMT +2. The time now is 13:04. |
- Copyright 2025 4Tuning