![]() |
Re: Dyno in Cluj by SpdZoom
super tare calibra.
sa pierdut ceva putere prin masurarea doar pe puntea fata ? |
mai mult ca sigur ...
|
Hummer H2 la noi pe dyno.
http://www.*************/video/131/Hum...SuperFlow-dyno Da, are tractiune integrala, dar a fost dat jos diferentialul fata. In treapta 3 de viteza cred ca am ajuns la viteza maxima constructiva a masinii pentru ca intra in limitare, asa ca testul a trebuit facut in treapta 2, in care a atins 140 km/h. :)) Ma intreb de ce i-au pus totusi 4 viteze :)). |
oare cati litrii de benzina a folosit Vale pana la voi? :D
|
Zicea ca 25% in oras si 18-20% la drum lung :D
|
Prin prisma cuponului castigat gratuit la Tuning show Cluj Iulius Mall , veti avea surpriza sa testati si dacia 1300 pe dyno test:D. O sa ma programez sa vad cand sa vin;)
|
yeeee !!!! Facem si filmulet si punem pe net :D:D:D:D
|
2 Attachment(s)
Un rezultat de exceptie zic eu ...
Seat Leon Cupra 2.0 TFSi a.k.a. The White Sensation Rezultat: 309.2 hp Wheel power 385.0 hp Engine power 487.7 nM Torque Modificari: - Forge Cold Air Intake - Forge DV - Milltek 3.0” De-cat Downpipe - Milltek Non Resonated Cat Back - Sachs Race Engineering Race Clutch - Sachs Single Mass Lightened Flywheel - NGK Iridium Spark Plugs - VF Engineering Engine Mounts - Apexi Turbo Timer - Revo Technik Stage 2 Software - Revo Select Plus Masina a putut fi vazuta in weekendul ce a trecut in Iulius Mall |
2 Attachment(s)
Un alt rezultat de exceptie ...
REVO STAGE 3 MK5 GOLF GTI 2.0 TFSi a.k.a. The Red Rocket Rezultat: 307.2 hp Wheel Power 380.7 hp Engine Power 519.9 nM Torque Modificari: - Turbina K04 - Injectoare Audi S3 - Axe cu came Audi S3 - Pompa de benzina de inalta presiune - Intercooler Audi S3 - Forge DV - Evacuare Milltek Turbo-Back - EVO MS Cold Air Intake - Frane Audi S3 - Jante 8x18 O.Z. Ultraleggera Matt Black - Revo Technik Stage 3 Software Deasemenea masina a putut fi vazuta in weekendul ce a trecut in Iulius Mall .... |
nu stie nimeni un 2.0 tfsi sa-l indes in fifi ca vad ca ii pont.... :lol:
|
Am vazut un golf 2 cu 2.0TFSI :lol:
|
mai tekno tu esti nebun! :)) daca ii sa faci ce ai zis mai sus .... promiti ca ma duci o tura cu furia rosie!!! ca stii cum ii astia cu ford fiesta is permit :))))
|
frumos graficul golfului gti.
e bestiala masina :twisted: |
oricum deocamdata is doar idei, nici macar vise, inca incerc sa imi revin dupa ultima investitie...
|
pune si testu cu bicicleta :))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:04. |
- Copyright 2026 4Tuning