![]() |
Re: Chrysler Neon - discutii proprietari
Cauta si aici: http://www.unixauto.ro/ ... si daca gasesti mai ieftin comanda de la ei...
|
Hai sa va zic exact ce am schimbat pe masina si cat m-a costat:distributia(curea-role)950 cu tot cu manopera,fise curent(de la reprezentanta)230 lei,baterie 300 lei,bujii 35 lei(toate,luate tot de la reprezentanta),un capat de bara 100 lei+ 80 manopera si reglat directia,2 bucsi brat 80 lei bucata +100 manopera.
Toate aceste piese au fost noi,cumparate de la reprezentanta sau de la magazine specializate si toate au fost special pt Neon.Nu sunt piese improvizate de la alte masini,piese second sau altceva.Nu stiu ce argument ti-au putut da aia de la magazin pt pretul INUMAN SI EXORBITANT care l-au cerut.Cu 4300 lei iti pui compresor,evacuare...etc si o faci de 200 cai,nu niste bucsi sau rotule. Parerea mea este sa cauti altundeva si sa mergi dupa ele sau sa le trimita prin curier. |
Am uitat ceva:discuri si placute spate (Mopar.deci originale) 700 lei cu tot cu manopera si discuri si placute fata Delphi 550 cu tot cu manopera.Ambele seturi de discuri sunt -discuri ventilate.
|
nu sunt chiar asa scumpe piesele , fata de celelalte masini se simte un pic la pret ... dar sunt acceptabile....
|
Probabil....dar eu le nimeresc numai pe cele mai scumpe....probabil nu stiu unde sa caut....
Oferta asta cum este? 1.Filtru ulei 13ron-disponibil 2.Set placute frana fata 125ron/set-disponibil 3.Cap bara stg/dr 495ron/buc-6zile lucratoare 4.Bascula stg/dr 920ron/buc-6zile lucratoare Dar asta? OFERTA 1483/07.10.2009 1.cap bara stanga = 146 ron MAPCO 6 zile 2.Cap bara dreapta = 146 ron MAPCO 6 zile 3.Brat inferior stanga = 918 ron CRYSLER OE 6 zile 4.Brat inferior dreapta = 918 ron CRYSLER OE 6 zile 5.Set placute fata = 198 ron TRW 1-2 zile Multumesc.... |
Salutare tuturor
Am vazut discutiile voastre pe forum si as vrea sa ma alatur si eu. Am achizitiont si eu un Crysler Neon an fabricatie 2002, motor de 1600 benzina, 16 valve, in data de 14.01.2010 si as vrea sa aflu si eu mai multe detalii despre aceasta masina. De unde sa iau piese ce probleme apar in mod obisnuit, etc. Masina pe care am achizitionata are 160000 KM (rulati in Berlin), sunt al treilea proprietar, a venit echipata cu genti de aliaj si cauciucuri de iarna, geamuri spate si luneta fumurii (din fabrica), etc. Singura problema care o am la ea sunt bucsele spate si mai nou un fel de uruit (partea stinga a motorului cum il privesti), ca un fel de ventilator care functioneaza aproximativ 30 secunde. nu este cel de la radiator. PLS help daca se poate |
nu stiu ce sa zic de zgomotul ala,sa nu fie distributia...sau poate de la clima...nu stiu ce sa zic.Cat despre bucsele alea nu cred ca vor fi scumpe sau greu de gasit.Oricum,sa ai noroc de masina si ea de tine;),e o masina buna
|
multumesc frumos de raspuns
luni merg cu ea la un service sa o verifice si te anut ce au constatat |
Quote:
|
Quote:
ventilatorul acela are el un rol ca doar nu il puneau de nebuni acolo , depinde spre ce bate , poate fii si spre aalternator cum spune nithuca. PS: Dati si voi join in Social Groups CHRYSLER |
salutare
am mai intrebat stinga/dreapta si pina la urma am vazut de unde este problema la mine in partea stinga linga motor (nu are nicio legatura cu motorul - nu este distributia) mai exact cumva sub gitul bidonului de apa pentru parbriz sunt 2 casete negre la culoare una sub alta, prinse intr-un fel de contraaripa rotii stinga. cea de dedesubt trepideaza si de acolo se aude zgomotul fiid total pe dinafara cu masinile cred din ce am vazut ca este vorba de clima un "titi'' mai destept care mai are idee cit de cit mi-a zis o chestiune , itr-un fel plauzibila: (cicase innautrul acelei cutii se afla in fel de ventilator care ar produce un fel de presiune care impinge aerul cald in instalatia de incalzire) nu stiu daca este bine ceea ce mi-a spus sau nu dar la mine am observat ca in momentul in care opresc ventilatia din masina nu mai face nu se mai aude tind sa cred ca are dreptate :nospam: acum intrebare de barj pentru cei ce au achizitionat masina de curind: cit mai este taxa de inmatriculare? :nervious: |
la taxa de prima imatriculare depinde de , cand a fost adusa masina in tara , motorizare , dotari , ce euro e si ce euro o scot aia la rar ...... etc
|
Salutare
Am fost la bajetii de la Chrysler (BT Motors) si am comandat bucsi antirului (fata spate), bucsi bara stabilizatora (fata spate), bucsi fata (partea dinspre sofer), cite 2 seturi de becuri pentru faruri, stopuri, mers inapoi, semnalizare, etc si sonda mers inapoi (care era arsa) -pret final 1110 Ron Intrebare: Ca si pret cum vi se pare mult putin acceptabil Astept o parere. A doua petrecanie RAR Romania Bucuresti Calea Grivitei. Am avut programare la ora 10/15 min, am fost acolo ajung frumos depun tichetul respectiv imi dau bajetii de completat un formular completez, astept aproximativ 20 min, dupa care vine un nene la vreo 35-40 ani imi cere masina sa intre cu ea, intra face noxele (imi spune ok valoarea a fost de 175), intra mai departe la frine OK, mai departe serie caroserie, sasiu, etc etc. La un anumit moment bajetii imi iau masinuta de pe rampa si imi transmit ca nu gasesc seria de la motor. Zic ok dar cu 1-2 ore mai inainte am fost la cei de la BT Motors si mi-au facut o verificare completa, culmea am intrebat daca seriile la general sunt ok stiind ca ma duc la RAR. Dupa aproximativ 2/3 ore vine un titi care s-a tot uitat pe la masina, vine si imi spune foarte vesel citez (Dumnevoastra sunteti cu masina, Ras. Da eu sunt cu ea care este problema, Stiti nu am gasit nici un fel de serie de la masina, Ras. Adica nici o serie caroserie, sasiu, motor etc., Nici una) Intre timp pun mina pe telefon sun la bT motors le spun dandanau si sa vezi trimit bajetii de acolo un fax prin care spun cla si raspicat (Masina cu seria de identificare ........, nu are serie pe motor deoarece nu poate fi PANSONATA) Ma duc la titi respectiv intreb , ati primit faxul ? , la care bajatu (tot vesel- ca na nu era el cu buba), da am aflat si noi ulterior acest lucru, si imi spune mai stai 5 minute si se rezolv. Dupa inca 1 ora tipa o tanti in microfon sa vin la ghiseu ma duc la ghiseu imi da o hirtiuta platesc revin la ghiseu dau factura si imi spune acelasi maret lucru tre sa astepti. Mai astept cred ca inca vreo 30 min aprox. dupa care ma intreaba un alt titi (nu mai era cam nimeni pe acolo eu dou fete ce faceau curat si acel titi + tanti de la ghiseu) ce faceti pe aici? Astept sa fiu chemat de la ghiseu. Ras. AHA Ok astept si intr-un final ma striga tanti x imi imineaza actele printre care si un atestat de omologare pe care scrie (la fel ca in cartea de identitate) motorul nu poate fi pansont se identifica cu seria de identificare x........(aceasi cu caroseria) Ce sa va zic bafta daca aveti de aface cu bajetii astept partea a II - POLITIA + FISCUL sau ce o mai fi . Apropo daca ma puteti ajuta si pe mine cu informatii despre unde si cu ce tre sa merg ca sa o inmatriculez definitiv. Multumesc si scuze de polologhia mea cea lunga. |
Aaaaa.....si eu am patit la fel, la Targu Mures....s-au adunat toto pana au descoperit seria caroseriei, care se vede si prin parbriz, deasupra bordului.....Cu motorul nu am avut treaba, scria ca nu are serie si nu au fost probleme....
Despre preturi, habar nu am, dar ai grija, cand am solicitat oferte de pret am descoperit diferente enorme....vezi ce am scris mai demult.... Quote:
|
Salutare
Vis-a-vis de serie asa este si la mine se vede prin geam scria ca nu am serie pansonata bla bla bla dar GiGi aceia tot fara minte m-au tinut o zi pe acolo La piese am luat la verificat toate firmele din Bucuresti si astia au fost cei mai iesftini si cei mai rapizi in aducerea produselor Intrebare ? Ai cumva idee cam cit costa taxa de poluare Mie mi-a dat doua valori (poate sunt eu TITI si nu stiu sa calculez bene) A. 685 E in momentul in care am pus si filtrul de particule si B. 1152 :yikes: in cazul in care nu selectez filtrul de particule. Masina este dotata cu acest filtru (sunt pe dinafa la masini) ? Multam |
| All times are GMT +2. The time now is 19:45. |
- Copyright 2026 4Tuning