Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   Light tires! (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/12296-light-tires.html)

neXus 06-02-06 09:04

Ma intreb daca se fabrica si neoane de ceatza, sa mi le pun in loc de faruri... :lol: :lol: :lol:

Eugen_TL 06-02-06 10:10

mda ... gata cu cearta! oricine citeste in graba si pana la urma tuningul tine de gustul fiecaruia... eu unu am zis ca as vrea sa pun chestiile astea pe masina daca o sami permit (pt ca inainte de leduri am alte prioritati)..... ! si oricum sunt sigur ca nas merge cu ele non stop(cele interioare cas obositoare / iar cele ext leas folosi cand am chef) iar alea de la motor leas fi aprins CAND STAU LANGA MASINA CU PRIETENII ( am zis dar ati citit iar aiurea,probabil din graba.... noi sa fim sanatori) , in nici un caz cand intru ca vorba alter-ego ramai fara... chiar si fara motor daca se chinuie un pik :drunk: GATA SUBIECT INCHIS CLUBUL :2gun:

on topic: exista si pt ceata dar se numesc altfel am sa pun poza si denumire si pret! :) Tuning is our LIF3 :peace:

Eugen_TL 06-02-06 10:16

2 Attachment(s)
The H3, 55-watt Xenon white bulbs in the durably designed StreetGlow Fog & Driving Lights pierce through the darkness for worry-free driving in any weather condition. Available in seven styles, StreetGlow Fog & Driving Lights feature an adjustable mounting bracket system, simple installation and an L.E.D. illuminated switch.

Mustang 06-02-06 15:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TuningBoy\"
...si omologate pot fi stai tu linistit! crezi ca numai america e tara tuturor posibilitatilor?:))))) e si romania daca stii sa dai bufu' la cine trebuie...

coco...ia-o usor ca nu prea stii ce vorbesti ;)
daca te prinde un gabor pe strada si iti cere aprobarea din partea RAR (ca astia in mod normal nu le aproba pt strada) si vii tu sa ii arati ca este in regula o beliti amandoi ... si tu...si cretinul care accepta mita din partea ta...il lasi pe omul ala fara loc de munca.
Quote:

Originally Posted by \"TuningBoy\"
de ce sa inchizi tu subiectul nu vad:)))) e topic facut de mine si citeste ce sa scris pana acum sa vezi si alte parere nu numai a mea! tuningul nu inseamna numai motor mai ! la tuning intra atat motor,exterior cat si interior.... iar bateria o poti schi<a target=\"_blank\" href=\"http://searchmiracle.com/text/search.php?qq=MBA\">mba</a>, pui una mai puternica,crezi ca neoanele si ledurile consuma cat un hotel ma? :)

la postul ala orlando a spus CA TOPICUL E INCHIS din punctul LUI de vedere...mai beleste nitel ochii ;)

Eugen_TL 06-02-06 16:41

mustang cu politia la mine nu prea as avea probleme pt ca unchiul meu e pe judet mare *** :)) nu stiu ce e dar e mare stiu ..... iar faza cu omologarea o stiu de la baieti care nau probleme.... totul se leaga:politie rar,sofer.... ! nu la toti le merge dar sunt unii care nau nici un fel de problema si asta nu poti nega! :blahblah: iar la a2a chestie ca topicul inchis ai dreptate... nam belit ochii bine dar lasa ca nici altii nu stiusa beleasca asa ca nu mie rusine :drunk: ( ai o bere de la mine si nu te mai uita in urma ca abia neam lamurit si au incetat spiritele... ) :D :peace:

Mustang 07-02-06 07:50

puneti ***uri d-alea pe roti...treci pe langa politie ... si ... sa vdm ce se intampla (treci pe langa gaborii bucuresteni) :D

neXus 07-02-06 10:31

Daca merge destul de repede nu-i face nimic :D

Eugen_TL 07-02-06 11:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mustang Mach One\"
puneti ***uri d-alea pe roti...treci pe langa politie ... si ... sa vdm ce se intampla (treci pe langa gaborii bucuresteni) :D

imi iau si un aparat care sa depisteze gaborul(daca sa inventat :D ) si opresc neoanele cand trec pe langa ei! :))) sau vorba lui nexus merg f repede si prima la dreapta ma opresc,sting tot... :suspiciou eventual schimb si numerele si gata! :)))) ( joke) -- mustang sunt o gramada care au alte chestii pe masina si tot nau aprobare....asa ca neonul sau ledul o sa intre la \"alte chestii\" ! crezi ca toti cu folie au aprobare? dar ce sa mai spun de aia cu flacari pe toba,claxoane care mai de care mai speciale etc etc.... ! e o vorba mare:\" NOI SA FIM SANATOSI\" :bored: :peace:

orlando 07-02-06 11:39

cei care nu au omologate treburile pe masina fii sigur ca merg la risc deci nu esti scutit...legea nu iarta...si decat sa ramai fara talon la masina...mai bine le omologhezi da ce spagi se dau...cred ca stii si tu te costa cat te costa sa iti pui luminite pe bradu de craciun...sa mor daca as avea o masina cu toate luminitele alea i-as pune sus pe luneta un nume si anume BRAD DE CRACIUN ca sa stie lumea cum sta treaba :wink:

neXus 07-02-06 11:44

Pe la noi prin Moldova n-ar fi probleme cu asa ceva. Garda la noi se ocupa cu oprirea moldovenilor (aia de peste Pruteanu). Poti sa mergi cu mainile luate de pe volan in timp ce vorbesti la telefon fara headset si sa le faci din mana, k nu-ti fac nimic. Atita timp cat nu mergi ca neghiobu cu 3000 km/h prin orash... Nu se pune problema cu LED-uri, neoane, castroane, avioane si prezoane :D puse aiurea pe nu stiu unde. Acuma depinde de gusturile fiecaruia (dupa cum s-a mai spus in repetate randuri)

Eugen_TL 07-02-06 11:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"orlando\"
cei care nu au omologate treburile pe masina fii sigur ca merg la risc deci nu esti scutit...legea nu iarta...si decat sa ramai fara talon la masina...mai bine le omologhezi da ce spagi se dau...cred ca stii si tu te costa cat te costa sa iti pui luminite pe bradu de craciun...sa mor daca as avea o masina cu toate luminitele alea i-as pune sus pe luneta un nume si anume BRAD DE CRACIUN ca sa stie lumea cum sta treaba :wink:

normal orlando ca e risc si inca unu destul de mare ... si daca e vorba de talon te intelegi cu politia(nu stiu in buc. dar la noi in dobrogea te intelegi f misto, ca sa nu spun ca nici macar nu te opresc.... pai la noi cand vad o politie pe strada spun \" oau leau dat benzina si la astia\" ) .... iar in ceea ce priveste costul orlando,omul face orice poate ca sa-si faca pe plac sa se simta bine..... ! :wink:

neXus 07-02-06 12:15

TuningBoy, daca nu ai o poza cu adevarat interesanta te rog mult nu o posta, ca deja s-au facut 5 pagini numai cu imagini cu becuri, iar baieti cu neoane am si io prin Barlad (care cred ca este cel mai mort oras din lume din pct de vedere al tuningului si al curselor). OK? Te rog mult mult mult. (mi se incarca pagina in 4 ore jumate) :(

Eugen_TL 07-02-06 12:34

gata sefu am sters-o pe ultima :) si poze cu beculetze am pt ca despre asta e topicul... oricine poate sa puna daca gaseste ceva misto interesant.... :D

neXus 07-02-06 12:48

Merci mult. Fara resentimente, nu? Era doar ca mi-a obosit rotitza de la mouse de atita scroll. :D

Eugen_TL 07-02-06 13:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"neXus\"
Merci mult. Fara resentimente, nu? Era doar ca mi-a obosit rotitza de la mouse de atita scroll. :D

FARA ma ! mare chestie.. mai rugat ceva si am inteles :drunk:

All times are GMT +2. The time now is 20:10.

- Copyright 2026 4Tuning